Femdom Ball 2019

Dit jaar organiseert Madame Caramel voor de vijfde keer Femdom Ball. Het Gala bal waar Dominante vrouwen, lifestyle koppels en onderdanige mannen de ultieme kracht van vrouwelijkheid vieren.

Het is niet een event waar je naar toe gaat in je meest sexy outfit daar zijn andere gelegenheden voor. Op het bal komen de vrouwen in prachtige lange gala jurken en mannen in een zwart pak of met hun beste maid outfit.

De avond start met een glas champagne voor de dames en wanneer iedereen binnen is zorgen de wervelende shows voor het nodige vermaak. Behalve de ruimte waar iedereen kan zitten is er ook een speelruimte waar de nodige dungeon meubelen staan om de avond extra speciaal te maken.

Vanaf nu zijn de tickets te koop voor deze bijzondere avond. Wacht niet te lang want alle vorige edities waren volledig uitverkocht. Kom met je partner of misschien wel je meest loyale slaaf naar Londen en geniet.

Om in de sfeer te komen enkele foto’s van de vorige editie.

1 Reactie op Femdom Ball 2019

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*