your body is not yours, but Mine (deel 5) (fantasy)

“Kom,” zegt Meester Patrick na een paar minuten tegen mij en dan mag ik eindelijk bij ze in het bubbelbad. Hij maakt plaats voor me tussen daan en annadel in en gaat zelf aan de andere kant naast daan zitten.
“Pauze dames” zegt Meester Patrick en dat betekent dat we even vrij zijn om te doen en laten wat we willen, totdat we weer verder gaan.
daan begint hardop te lachen en annadel spettert met water naar daan toe.
“Wat is er?” vraag ik.
“Die kop van jou rachab, toen je daar doelloos stond en toen keek ik annadel aan en die had het ook bijna niet meer” zegt daan.
“Ow okay” zeg ik voorzichtig lachend “maar ik begin dorst te krijgen” zeg ik verder.
daan wijst de plek aan waar ik wat kan drinken, maar hoe kan ik wat te drinken gaan halen zonder weer besprongen te worden, vraag ik me hardop af? Tenslotte mag ik niet weigeren.
“rachab, wat ben je ineens papsoortig vandaag?” vraagt annadel.
“Ja, je hebt gelijk, ik kan ze wel weigeren, maar ik durf niet, want dan moet ik Meester misschien nog langer missen. Hij had mij duidelijk gezegd dat ik geen ‘nee’ mocht zeggen” vertel ik.
“Sinds wanneer trek jij je daar wat van aan?” vraagt daan.
“Nou, zo ongehoorzaam ben ik ook weer niet hoor. Wil niet dat Meester me nog meer straft” leg ik uit.
“Hij straft je tóch wél als hij daar zin in heeft” zegt annadel.
“Ja dat is waar” zeg ik, “maar ik heb er moeite mee, omdat hij er niet bij is en het voelt als verraad dat ik niet doe wat hij zegt.” zeg ik.
Meester Leo hoort het aan en begrijpt mij gelukkig en loopt met mij mee om wat te drinken te halen.
“Kom, ik loop even met je mee” zegt Meester Leo.
“Bedankt Meester Leo” zeg ik.
We lopen het bubbelbad uit en slaan een handdoek om en lopen dan naar de bar waar drankjes staan en dan vertelt Meester Leo mij iets wat ik niet had verwacht.
“Ik heb respect voor je rachab, je maakt Silbi een gelukkig man.” zegt Hij tegen mij.
Mijn adem stokt even in mijn keel, hij kan me niet dieper raken dan zoiets te zeggen. Op een positieve manier. Tranen branden alweer in mijn ogen.
“Ja je bent een huilebalk, maar daar houdt hij van, haha” lacht Meester Leo.
“ik houd ook van Hem” zeg ik, “weet jij waar hij is?”
“Nee, ik weet niet waar hij is en als ik het wist, dan zou ik het je ook niet zeggen, aagje” zegt Meester Leo.
Teleurgesteld kijk ik naar mijn flesje frisdrank en giet de laatste slok achterover.
Meester Leo drinkt zijn flesje ook leeg en we lopen samen terug naar het bubbelbad, waar hij de rest uitnodigt om nog een sauna te pakken.

We lopen naar de sauna, de mannen voorop, ik kijk blijkbaar een beetje triest voor me uit, wanneer daan me flink aanstoot. Geschrokken kijk ik op. Ze duwt haar mondhoeken omhoog met haar wijsvinger en duim.
Ik moet lachen en playback “mis Meester.”
Ze doet haar duim omhoog en playbackt terug “Komt goed.”
Lief, ze zijn echt heel erg lief. Dat heb ik gemist in mijn leven, ik zou hier voor geen goud meer weg willen.
We gaan de sauna in en Meester Patrick bedenkt dat het wel een spannend idee is om daan te laten likken door mij.
Pfoeh het is warm daar binnen, maar ik doe wat hij vraagt en al snel glijdt mijn tong door daans lekkere geschoren kut. Zweetdruppeltjes vormen zich al op haar lichaam en af en toe proef ik het zoute vocht op mijn tong, door het zoetige geilvocht heen.
Door het likken krijgt daan het nog warmer.
“Pfoeh wat is het heet” klaagt ze en dat had ze beter niet kunnen zeggen, want Meester Patrick is ineens vertrokken en komt al snel terug met een flesje ijskoud water en giet dat voorzichtig over haar bezweette lijf leeg.
“Ahhh” gilt ze lachend uit.
“Kan ook geen goed doen bij jou” lacht Meester Patrick. “Lastig wijf, hé, Lastig wijf ben je” zegt hij terwijl hij haar mond opzoekt om haar een diepe tongzoen te geven.
Meester Patrick tongt haar mond en ik tong haar soepele zachte kut, zo diep als ik kan. Ze smaakt heerlijk, ik zuig haar kutlippen naar binnen in mijn mond en laat mijn tong er langs glijden, ik hoor daan kreunen van genot. Het duurt niet lang voor ze spuitend klaarkomt.
Snel steek ik mijn vingers naar binnen en help haar om flink door te spuiten.
Een oergeluid komt uit haar keel, zo intens komt ze klaar.

“En ik dan?” hoor ik annadel speels mopperen.
“Wil jij ook?” vraagt Meester Leo.
“Hmm als het mag?” vraagt ze.
“Als het mag? Van wie? Van mij of Sil?” vraagt Meester Leo.
“Uh van U?” vraagt ze.
“Ja, dat mag” zegt Meester Leo.
Braaf schuif ik op naar annadel en begin haar ook te likken, haar kutje is kleiner, strakker en stugger dan die van daan, maar ook net zo lekker om te likken. Eerst glijd ik over haar clit met mijn tong om haar op te warmen. Het is alweer even geleden dat ik haar zo dichtbij me heb gevoeld, maar het voelt gelijk weer vertrouwd.
‘Hmm als Meester me zo toch eens kon zien’ denk ik en dan hoor ik annadel zachtjes giechelen. Verbaasd kijk ik naar haar op en dan knikt ze richting de deur van de sauna.
Ik kijk om en wie zie ik daar.. Meester!
“Meester!” roep ik blij uit, ik kan mijn enthousiasme niet onderdrukken.
‘Mijn eigen stoere Meester, is er weer’ denk ik.

In mijn enthousiasme wil ik gelijk naar hem toe snellen, maar ik glijd uit over de spekgladde vloer, oh nee hè, typisch ik weer. Ik sla gelijk weer aan het blunderen als ik Meester zie, tot groot genoegen van de Sadisten in de sauna natuurlijk, die meteen beginnen te lachen.
“Hè rustig teefje, straks kan ik je niet meer gebruiken” zegt Meester ‘meelevend’ “moet ik weer met je naar de dokter enzo.”
“Ja en al dat bloed op de vloer.” zeg ik.
“Ja dat ook, maar dat kan je zelf opdweilen, dus dat is niet mijn probleem.” zegt hij.

Zucht, en tóch heb ik hem gemist, ja juist gemist.
“Over dweilen gesproken, geile dweil ben je, heb het wel gezien.” zegt Meester.
“?? Wat dan Meester.” vraag ik me af.
“Papsoortig hoor, maar in dit geval zou ik niet anders accepteren. Heb straks iets voor je.” zegt Meester.
Intussen wordt het toch wel erg warm in de sauna en moeten we eruit. Tijd voor een verfrissende douche.

Ik glunder van oor tot oor, het gaat vanzelf als Meester in de buurt is. ‘He lightens my day, zonder hem ben ik, niks. Ja het is waar, zonder hem ben ik echt niks en nergens.’ Dat realiseer ik me maar al te goed. ‘Wat zou hij voor mij hebben?’

2 Reacties op your body is not yours, but Mine (deel 5) (fantasy)

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*