The Vice – Zwart

The vice heeft de chastity markt met een storm veroverd. Veel mensen waren wantrouwig over de anti pull out optie. Maar nu zoveel subs elke dag bewijzen dat het wel degelijkwerkt is het momenteel het meest gebruikte kuisheids gordel van het moment.  Vooral de keyholders vinden het belangrijk dat ze zeker weten dat er geen optie is tot vals spelen.

Echter er was een groot gemist. Als je als kuise slaaf tussen je benen kijkt dan wil je helemaal niet je zielige penis zien door het doorzichtige plastiek. Je droomt er van om een echte “big black cock” te hebben. Natuurlijk gaat dat nooit gebeuren tussen je benen, misschien wel tussen je billen.

Maar vanaf nu kan je dromen met The Vice BLACK!

Koop hem nu met extra korting door de code “ONLINECHASTITY” te gebruiken in de webshop.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*