bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Madam Mysteria / Emma Switch zoeken filmslaaf

De Praagse Meesteres en worstel koningin Madam Mysteria en Meesteres Emma Switch zoeken op 28 January een film slaaf in Antwerpen. Onderwerpen zijn mixed wrestling, domination en veel meer. Laat even weten wat je mogelijkheden zijn en wat je limieten zijn en dan maken we een passend scenario.

Grijp deze kans en film met deze prachtige sterke Meesteresen aanmelden kan via: switch.emma@gmail.com (mail met titel ‘filmvictim antwerpen )

1 Reactie op Madam Mysteria / Emma Switch zoeken filmslaaf

  1. In het worstelen beleef ik veel dubbel. de ene kant heel graag een kind willen hebben en voor Haar gaan, groots zijn in klein kunnen zijn en ook het Goddelijke aspect. Het is me nogal niet wat een kindje uit een baarmoeder en dan als man die overgave; lijkt mij niet makkelijk dit echt goed uit te beelden en te verfilmen.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*