Cock and Ball Torture

Traditie getrouw vieren Meesteres en ik kerstmis in Londen. Deze keer kwam ik vrij laat op de 23ste aan meteen naar een eerste kerst dinner met vrienden. De 24ste traditioneel een vis gerecht gemaakt voor Meesteres en op kerstdag deze keer eend als tegenhanger van de traditionele kalkoen.

De 26ste dacht ik rustig een dagje achter mijn computer door te kunnen brengen maar daar had Meesteres andere ideeën over. Toen ik goed en wel achter mijn computer zat stapte Meesteres in een prachtige zwarte jurk de woonkamer en ik kon meteen zien in welke bui ze was. Aankleden en melden “slave boy”. Vliegensvlug nam ik een korte douche en trok mijn kleren aan. Terug beneden zat Meesteres te wachten met mijn collar en een leiband. Ik knielde voor Meesteres en wist dat ik op mijn best moest zijn.

Meesteres liep met mij aan de leiband door Londen, dat doen we zelden, soms ’s avonds als we terug komen van de club maar zo overdag eigenlijk nooit. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk maar vond het ook wel spannend. Gelukkig is de “dungeon” slecht 5 minuten lopen van huis. Daar aangekomen, kleren uit en wachten in de kleine kamer. Ik hoorde Meesteres rommelen en van alles bij elkaar zoeken. Uiteindelijk kwam ze me ophalen. Ze wilde me in de opblaasbare rubberen zak. Ik deed mijn uiterste best om er in te kruipen maar hoewel de zak xxl was paste hij mij niet.

Ik kreeg meteen Meesteres op mijn dak over mijn gewicht en voelde me diep ongelukkig. Gelukkig hebben we een ruime lederen slaapzak die eigenlijk iedereen wel past en dus ook mij. Eenmaal volledig opgesloten kon ik echt geen kant meer op. Meesteres deed me een lederen masker om, een blinddoek, oor beschermers en een gag waardoor ik via een rubberen slang kon ademen. Ik was helemaal in een andere wereld klaar om door Meesteres gebruikt te worden.

Ik was al sinds begin van deze maand in mijn kooitje en ik hoopte dan ook dat de focus van Meesteres daar zou zijn. De lederen zak had allemaal ritsen en uiteindelijk was mijn kooitje in de vrije lucht. In plaats van deze te verwijderen voelde ik dat Meesteres een gel op mijn ballen smeerde. Voor ik het wist waren 2 elektroden op mijn ballen geplakt. Met een zachte tinteling begon de sessie. Ik hou heel erg van elektro maar ik heb er ook schrik van voor je het weet zit je te gillen van de pijn.

Voor Meesteres is het alleen maar leuk als ze mij ziet afzien en voor ik het wist zat ik te trillen de pijn. Terwijl ik alles deed om mijn adem te controleren met de rubberen slang in mijn mond voerde Meesteres de stroom steeds hoger op. Toen ik het echte niet meer kon volhouden en in mijn lederen zak te trappen en te wringen om te ontsnappen, drukte Meesteres haar hand op de luchttoevoer en had ik opeens andere zorgen. De paniek sloeg toe en ik probeerde mijn hoofd te schudden om los te komen, maar ik lag volledig vast en er was geen ontsnappen aan. Uiteindelijk liet Meesteres me weer ademen. Maar de rubberen slang liet geen grote happen lucht toe en met een soort hyper ventilatie probeer ik weer op adem te komen.

Natuurlijk liet Meesteres me niet lang bijkomen en ze drukte mijn luchttoevoer af. Ik voelde de elektro nog een standje hoger te gaan en was in een wereld vol angst en pijn. Hoewel ik niets kon zien, ruiken of horen voelde ik Meesteres opgewonden geraken. De manier waarop ze me aanraakte en me steeds langer liet afzien doet ze alleen maar als ze echt geniet.

Toen was het over de stroom stopte, ik kon weer ademen en Meesteres ging met haar handen over mijn lichaam. Toch best lekker zo volledig immobiel in mijn lederen slaapzak met Meesteres die overal met haar handen langs ging. Voor ik het wist was mijn penis opeens vrij en werd ik keihard voor mijn Meesteres maar Meesteres was nog niet klaar met mij.

Ik hoorde het brommen van de violet want aangaan en zonder enige vorm van genade werd mijn eikel geroosterd. Meesteres probeerde verschillende hulpstukken en de stroom raasde door mijn lichaam. Meesteres ontdekte dat de ritsen van mijn lederen slaapzak geleide en voor extra pijn zorgde. Ik kreunde en zag af, gelukkig kon ik niets zeggen anders had ik om genade gesmeekt en daar had ik dan achteraf zo’n spijt van gehad. Meesteres bleef verschillende hulp stukken proberen, uiteindelijk had ze er eentje gevonden die een beetje in mijn plasbuis ging, nou dat was een nieuwe vorm van hel. Ik schreeuwde en schreeuwde in mijn gag maar er kwam maar geen eind aan.

De laatste elektrode had Meesteres op een idee gebracht en ik voelde op eens iets diep in mijn plasbuis gaan. Meesteres was een sound aan het inbrengen. Het deed pijn maar ik vind het ook altijd lekker en werd weer hard. Blijkbaar was dat een teken voor Meesteres want ze ging duidelijk over op een veel grotere sound en ik was weer in pijn. Achteraf bleek dat Meesteres de dikste sound van de collectie had gebruikt.

Meesters deed mijn masker af en zette me rechtop. Ik dacht dat het voorbij was maar ze zette een spiegel voor me en zei ik wil dat je het kan zien. Voor ik het wist ging ze over mijn penis met wheel of pain. Ze drukte hard en kleine drupjes bloed kwamen te voorschijn. Opeens zag ik haar glimlachen en ze haalde een andere wheel of pain te voorschijn deze sloot ze aan op de elektro box. Ik zag dat ze deze op max zetten en smekend keek ik Meesteres aan maar durfde niets te zeggen. Met een glimlach drukte ze hem op mijn penis. Ik schreeuwde het uit en deed alles om los te komen maar Meesteres moest alleen maar lachen en deed het opnieuw en opnieuw.

Toen ik als een pudding in elkaar zakte en niet meer kon schreeuwen of bewegen had Meesteres genoeg en was het over. Ze liet me een tijdje bekomen en nam ondertussen de Venus 2000. Ik dacht eindelijk nu mag ik komen na 3 weken in chastity. Natuurlijk ging dat niet zo makkelijk en Meesteres plaatste 2 medische klemmen op mijn tepels. Dat is een pijn die ik ken en ik werd weer hard en gelukkig had Meesteres nu genade en ging de venus aan en werd ik langzaam gemolken.

Wat een sessie, dank U wel Meesteres.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*