SPECIAL EDITION: slavendag Tilburg 11 en/of 12 november

Deze slavendagen op zondag 11 november en/of maandag 12 november is/zijn voor iedereen met interesse in BDSM. Zie ook https://fetlife.com/events/721462
Voor beginnende slaven of ervaren slaven. Er dient gereserveerd te worden, daar er maar een heel klein groepje wordt uitgenodigd per sessie deel. Men heeft keuze uit 5 sessie delen om deel te nemen verspreid over 2 dagen. Je kunt voor 1 of meerdere delen komen.

Wij schuiven de feestmaand gewoon wat eerder op. En vieren de feestdagen nu alvast tijdens deze slavendagen. Natuurlijk is er weer zoveel mogelijk als dat de creativiteit het toelaat. Maar iedereen die deelneemt krijgt ook wat extra’s mee, behalve het spelen. Afhankelijk van waar de interesses van de deelnemers liggen, worden er kortingskaarten op privé sessies, DVD’s, vrijkaarten voor andere dagen, en zelfs een paar kaarten voor gratis privé sessies weggegeven. Dus ben er snel bij met reserveren om hier kans op te maken!

Er zijn twee Meesteressen, Mrs. Charisma Gold en Mrs. Sarah Jane aanwezig die deze dagen zullen spelen met degene die zich hebben aangemeld en gereserveerd. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt. De bedoeling is dat we een leuke, gezellige, spannende speeldag hebben die vraagt om meer. Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel. Er is veel mogelijk, gewoon aangeven waar je interesses liggen en wat je evt. nog zou willen uitproberen. Zin in een spannend bdsm spel? Dit is een dag die je NIET mag missen!

Je kunt zondag 11 november voor s middags en/of `s avonds aanmelden/reserveren van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur.
En maandag 12 november kun je aanmelden reserveren voor s ochtends en/of  `s middags aanmelden/reserveren van 11.00 tot 14.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 – 22.00 uur.

Locatie is Studio Alchemy te Tilburg. Als je je aangemeld hebt via email mistress@live.nl, krijg je meerdere details omtrent waar de locatie is. Let wel op VOL = VOL. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de studio is ook met het ov goed bereikbaar. Entree prijs is € 80,00 ALL-INN (incl. drank, hapjes). Meedoen? Stuur een berichtje. Geen opnames toegestaan. Niet reserveren als je niet zeker weet dat je kunt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*