Sex worker of the year: Madame Caramel

Een kleine maand geleden kreeg Meesteres te horen dat ze genomineerd was voor de Sexual Freedom Awards als Sex worker of the year.

Ik kreeg te horen dat ik mee met haar moest. Het was door op een donderdag avond en ik moest de volgende dag werken maar voor zo iets bijzonders maak ik natuurlijk graag tijd.

Het event was in de Hackney Showroom en we waren er netjes op tijd. De zaal vulde zich met excentrieke figuren.  Wij als D/s koppel, met mijn collar om vielen helemaal niet uit de toon.

Al snel werd de eerste award uitgereikt aan de catwalk of power, een groep internationale vrouwen met HIV die hun angst overwinnen en stralen tijdens een fantastische fashion show, die ook hier in Amsterdam heeft plaats gevonden.

Uiteindelijk was het de groep van Meesteres, ze had sterke competitie van Charlotte Scott en  Liara Roux die beiden enorm veel hebben betekend voor de sekswerkers gemeenschap. Toen werd Meesteres voorgesteld, de lijst die ze gedaan had was eindeloos, van het organiseren van de femdom ball, CBW, online aanwezigheid en natuurlijk haar mentor sessie voor beginnende sex werkers. Ik was super trots op mijn Meesteres.

Na een paar minuten wachten ging uiteindelijk de enveloppe open en jawel hoor ze heeft gewonnen, en terecht!!!


Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*