bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Meesteressen Roulette Sittard 13 November

Laagdrempelig, gezellig, leuk, intens, informatief en vooral speelplezier is waar deze dag voor staat. Must be op dinsdag 13 november te Sittard dus!

Voor deze dag hebben we er een special van gemaakt, daar we met 3 Meesteressen zijn. Ben je in voor een roulette? En door alle drie onderhanden genomen te worden. Laat je verrassen door wat we voor je in petto hebben! Zolang dat je wilt en het volhoudt zal er met je gespeeld worden!!!


Deze slavendag is voor iedereen met interesse in BDSM. Voor beginners, ervaren slaven, of kijkers.
Er zijn 3 Meesteressen, Mrs. Charisma Gold en Mrs. Sarah Jane en Mrs. Vera, aanwezig die deze dag zullen spelen met degene die willen. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt.
De bedoeling is dat we een leuke, gezellige, spannende speeldag hebben die vraagt om meer. Je kunt kijken naar andermans spel of meedoen. Er wordt met 1 of meerdere slaven tegelijk gespeeld afhankelijk van de interesses of wat mogelijk is. Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel.


Er is veel mogelijk, gewoon aangeven waar je interesses liggen en wat je eventueel nog zou willen uitproberen.Zin in een spannend bdsm spel? Zorg dat je erbij bent!


Je kunt smiddags of savonds komen. De slavendag is van 13.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur in:
Club Pleasure2Gether, Leyenbroekerweg 160, 6132 CJ te Sittard!
Hoeft niet te reserveren! Entree prijs is € 100,00 ALL-INN (incl. drank, hapjes)

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*