Hallo-ween

Het is halloween en Meester komt met allemaal onderwerpen over horrorfilms, maar als ik ergens niet van houd, dan is het horror en dat weet hij ook.

Ik moet het oorspronkelijke verhaal van Chucky lezen over de pop Robert en dan krijg ik een leuk ideetje en vraag Meester om te cammen. We zetten de cam aan, ik sper mijn ogen wijd open en mijn mond maak ik rond open als die een sekspop.

“Hai ik ben rachab, wanna play?” vraag ik met de dode, lege blik van een sekspop op mijn gezicht.

“Oh ja lekker hoor hmm.” zegt Meester en dan ineens klapper ik hard met mijn tanden op elkaar. De dode, lege blik van de sekspop, verandert in een woeste bloeddorstige blik, waarbij je zeker het gevoel krijgt dat je harde pik verorberd wordt door een horror-sekspop die tot leven komt.

“Hé dat is niet grappig!” zegt Meester.

Ik lach: “Jawel dat is de horror-sekspop.”

“Dan prik ik haar lek.” zegt Meester droog.

“Je weet dat het niet werkt he? Bij Chucky ook niet, dus bij deze horror- sekspop ook niet, ze komt gewoon weer terug!” zeg ik grijnzend en ik maak mijn mond alweer rond als die van een sekspop en trek het ritsje van mijn truitje wat naar beneden, zodat mijn decolleté zichtbaar wordt. Zo staar ik even stilletjes naar het plafond.

“geil gezicht hoor.” zegt Meester geilend.

Zijn pik wordt hard, hij wrijft erover. ik zie dat het hem wel bevalt zo’n ‘sekspoppetje’. Weer klapper ik hard met mijn tanden.

“Ahhhhhhhh jij kreng! Dat is hé-le-máál niet grappig rachab echt niet. Wie is hier nu de Sadist jij of ik?” vraagt Meester.

Ik kom niet meer bij van het lachen, best wel grappig. Ik vraag me af waarom er niet zo’n horrorfilm bestaat, maar ik denk dat ik het antwoord ook wel weet. Geen man die naar die film komt kijken, te pijnlijk.

Ik ga naar bed en Meester blijft me verschillende horrorplaatjes appen. De chainsaw massacre, chucky, the exorcist.

“Pestkop! Ik houd echt niet van horror en ik moet slapen, hoe kan ik nu rustig slapen met die beelden in mijn hoofd?” klaag ik.

“Ja het is hallowéén. Weet je wel? Hallo, ween!” zegt Meester.

“Ja dat weet ik nu wel, maar je weet dat ik er niet van houd!” klaag ik door, terwijl ik moet lachen om zijn woordgrap.

“Wil mijn poppetje dan liever clowns? Dan regel ik clowns voor mijn poppetje, alles voor mijn lieve sekspoppetje, welterusten moppie, hou van je hè, hou van je, hou van je hoor.” zegt hij en stuurt me dan de foto van een horrorclown, waardoor ik helemaal niet meer bijkom van het lachen.

“Als ze maar stijve piemels hebben Meester, als ze maar stijve piemels hebben.” en ik klapper nog een laatste keer met mijn tanden, voordat ik de slaap probeer te vatten, ‘clowns voor mijn poppetje, horrorclowns voor zijn horrorsekspoppetje bedoelt hij, zucht, lol. love Him more than anything.’

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*