Desiree zoekt kinky date

Af en toe heeft Mevrouw Desiree iets meer nodig in haar relatie. Ze geniet er van haar sadistische kant te ontdekken. Haar bondage kunsten worden steeds beter en voor de gewone sub is er geen enkele kans om te ontsnappen. Eenmaal in deze positie kan je niets meer doen om haar pijn te ontwijken tot je alleen nog kan smeken om te stoppen.

Mevrouw Desiree is geen professionele Meesteres en vraagt dan ook geen financiële vergoeding. Maar verwacht wel dat je bij elke date met een geschenkje komt en als er na het spelen nog iets gegeten word dan ben jij natuurlijk de gentleman die voor haar de deur openhoud en de rekening betaald.

Heb je interesse neem dan contact op met Mevrouw Desiree

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*