Vagina laser

Zie je hem op de foto? Dat is de vagina-laser. Bedoeld om je kutje strakker te maken en helpt ook tegen vaginisme, stressincontinentie, bacteriën, schimmels, stelt de menopauze uit en verbetert de gevoeligheid. Tenminste dat beloven ze, maar werkt het ook? Dat straks, eerst zal ik je uitleggen waarom ik hem wilde testen.

Vroeger (klinkt oubollig, ik weet het), maar toen ik nog jong was 😛 , toen had ik een mega strak kutje en konden de jongens me niet hard genoeg neuken. Nou ja neuken, ‘beuken’ noemden ze het.

“Wil jij nog een rondje rachab beuken?” ging het dan, want dan werden ze alweer moe natuurlijk, maar ik was nog steeds botergeil. Tot ze op een gegeven moment, allemaal naar elkaar wezen, omdat ze stuk waren. Nou ja sta je dan met je goede fatsoen, oh nee, dat is geen goed fatsoen rachab, dat is héél wat anders en ik stond niet, ik lag meestal.

Na een paar kinderen en een enthousiaste slager die zich gyneacoloog noemde verder, is het toch nooit meer geworden wat het geweest was en daar had ik dan ook last van. Hard neuken, waar ik zo’n fan van ben, werd steeds vaker:
“Auw auw auw, nee niet zo, dat gaat niet zo, auw nee niet te hard.”

Het duurde even voor ik door had waar het precies aan lag en daar kwam ik achter, omdat ik geen pijn had bij de dikkere penissen, alleen bij de wat dunnere en lange penissen en dat komt dus omdat ik ruimer geworden ben. De dunnere penissen worden niet meer afgeremd door de vaginawanden, omdat die daar te los voor is, dus komen ze te hard tegen mijn buik en dat doet pijn. Geen lekkere pijn, overigens.

Samen met Meester ben ik op zoek gegaan naar een oplossing en zo vonden we de vagina-laser. We zijn zelf gaan zoeken, nadat ik met mijn klachten bij een gynaecoloog ben geweest. Die ging vervolgens erg enthousiast met zijn splinternieuwe inwendige echoapparaat tekeer -want het ding moet tenslotte ook terugverdiend worden- en met een smerige grijns op zijn gezicht haalde hij hem erin en eruit. Hij had er mij te veel lol in, maar het kon mij ook niet boeien hoor, ik ga heus niet ineens preuts doen.

“Auw ja dáár doet het zeer.” zei ik hopend dat hij me kon helpen.

“Waar dáár?” zei hij lachend terwijl hij het nog eens deed.

Ik weet niet wat dat is met die gynaecologen, maar ik heb er eens 1 gehad die had veearts moeten worden, 1 die eigenlijk slager had moeten worden en nu dit weer.

“Ja” zei ik mij naïef voordoend.

“Okay, niks aan te doen, gewoon rustiger aan doen.” zei hij

Wattt!!! rustiger aan doen, weet je wel tegen wie je het hebt, jij ongelofelijke…….. Nee ik ga niet schelden, maar wilde het wel.

Rustiger aandoen? Ik houd van rapeseks! Ik houd verdorie niet van dat zoetsappige lieve romantische gekwijl bij kaarslicht (pas op je kwijlt zo mijn vlammetje uit).

Ik wil gewoon aan mijn haren door de kamer getrokken worden, terwijl hij me zegt wat voor slet ik ben. Daarna wil ik dat hij zijn stijve in mijn mond dwingt en als laatste meedogenloos hard neukt, zodat ik kan voelen wat voor geil beest hij is.

Ja, hárd geneukt worden. Niet als een duracell konijntje waar de batterijen bijna leeg van zijn en je gedachtes ondertussen alweer afdwalen naar de boodschappen, omdat je je verveelt en je dan achteromkijkt en denkt:

“Zou hij op tijd klaar zijn, voordat de winkels sluiten?”

Damn, ik wil niet eens de kans krijgen om ook maar iets anders te denken dan “Geile Vént, Béést!” en dan zegt zo’n oetlul (foei rachab, je zou niet schelden) van een gynaecoloog, die verdorie beter zou moeten weten, gezien de evil grin op zijn gezicht, dat ik rustig aan moet doen!


Zie je het voor je?
“Ja ik houd van rapeseks, maar niet te hard neuken hoor dat gaat niet schat, want de gynaecoloog heeft dat gezegd.” Hij had me net zo goed gelijk dood kunnen schieten echt waar.

Dus zelf op zoek naar oplossingen en mede dankzij mijn Meester kwam ik op het spoor van deze vagina-laser.

Ik heb deze mooie vagina laser inmiddels in huis en al twee keertjes uitgeprobeerd en het is ongelofelijk, maar het werkt nu al.

De vagina laser is een apparaat die werkt door middel van laserstralen en ledlampjes. Je brengt hem vaginaal in en zet hem dan aan, na 10 minuten gaat hij vanzelf uit. Dus je hoeft nergens op te letten. Hij kan ook trillen als je dat lekker vindt. Na een paar minuten wordt het een beetje warm en als hij uit is, voelt het heel licht branderig aan, maar niet erg vervelend. Dat houdt wel een paar uur aan. Zou het dus niet doen vlak voordat je seks met iemand wilt. Je moet hem 2x per week gebruiken, dus dat is prima te doen.

Na de eerste keer merkte ik al dat hij strakker zat toen ik hem eruit haalde dan toen hij erin ging en de tweede keer stopte ik 2 vingers in mijn vagina en voelde ik dat het behoorlijk strak zat. Hmm, het is nog erg vroeg om er wat definitiefs van te zeggen. 1 zwaluw maakt nog geen zomer, maar ik ga jullie op de hoogte houden of dit werkt in mijn toekomstige writings en oh ja dan heb ik binnenkort nog wat mannen nodig om te testen natuurlijk 😊 .

Heb je interesse in de vagina-laser? Dan kun je me mailen op rachab@live.nl dan breng ik je in contact met de reseller in Nederland.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*