De laarzen van Meesteres Kate

Meesteres Kate

Zwart, leer, en met een prachtige hoge hak – de knielaarzen van mijn Meesteres zijn regelmatig in mijn gedachten. O wat staan ze Haar prachtig. In mijn dromen komen ze vaak genoeg voorbij, een heerlijke gedachte, het maakt mij blij.
Een gevoel waar ik iedere keer weer naar uit kijk, het gevoel dat in mij kruipt wanneer ik Haar laarzen mag adoreren, ze kussen en zo mijn trots én respect aan Haar kan tonen. De trots die ik voel in mijn lijf dat ik Haar slaaf mag zijn. Het respect dat Zij verdient als mens, vrouw, Meesteres en mijn coach.


Het zijn die laarzen waar ik graag geknield naast zit, mij aan vast kan houden als ik het even moeilijk heb of wanneer ik heerlijk lig te genieten na een fijn spel. Daar voel ik mij veilig en vertrouwd, daar is mijn plaats. Haar laarzen bieden mij houvast, die moet en wil ik volgen.


Van het getik van Haar hakken gaat mijn hart sneller kloppen. Doet mij dat altijd even slikken, een moment van spanning door mijn lijf, klinkt het als muziek in mijn oren en wordt mijn pik er van stijf. Het zijn diezelfde hakken die ik ooit heb mogen pijpen en die keer op keer speels een weg vinden naar mijn tepels wanneer Zij mij verwent met een trampeling.


Het zijn dezelfde laarzen die feilloos mijn ballen vinden bij het ontvangen van een ballbusting. De pijn van harde trap staat gelijk aan de trots en geilheid van het aanzicht en het heerlijke gevoel van het leer tegen mijn jongeheer.


Het zijn de laarzen waaraan ik gepassioneerd aan kan likken en waar ik met trots in Haar opdracht mijn zaad over laat vloeien. Met plezier maak ik Ze dan in opdracht van Haar met mijn tong schoon, dat is in mijn beleving heel gewoon. Maar ook met schoenpoets en leer-wax weet ik inmiddels wel raad, ze moeten ze in mijn ogen voor Haar spik en span zijn – daar is het waar mij het immers om gaat.


Het zijn niet zomaar laarzen, het zijn voor mij bijzondere laarzen. De geur, de kleur en de vorm ooo ik houd van ze, maar nog meer houd ik van de persoon die ze draagt. Het zijn de laarzen van mijn Meesteres, Meesteres Kate. En juist dat maakt die laarzen voor mij zo speciaal. Ze zeggen wel eens: “kleren maken de man”, maar in dit geval is het toch echt anders en worden laarzen voor mij pas bijzonder als ze gedragen worden door Haar, Mijn Meesteres, Meesteres Kate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*