De Dame.

De nazomer was gelukkig toch nog gekomen. Leunend tegen de buitenbar stond ze genietend het terras rond te kijken. De groene jurk benadrukte haar rondingen, de hakken lieten de mooie vormen van haar benen zien en haar nagels glinsterden rood in de zon terwijl ze rustig een sigaret aanstak. Ze voelde zich goed en straalde dat ook uit. Vrouwelijke zelfverzekerdheid, een tikje arrogant maar toch had ze iets waardoor ogen terug bleven komen bij haar. Genietend nam ze een trek van de sigaret, haar lippen niet gestift maar toch roze vouwden zich om de sigaret. Hij zag haar borsten bewegen tijdens het inhaleren en uitblazen van de rook. Toen ze bij de bar was gaan staan was zijn oog meteen op haar gevallen.

Zijn vrienden waar hij een weekendje mee weg was, waren druk bezig met bier drinken en sterke verhalen vertellen terwijl hij steeds weer even naar de dame in het groen keek. Een dame, dat was ze dat zag je aan alles. Hij vroeg zich af hoe haar stem zou klinken, zou het passen bij haar uiterlijk of was het misschien raar laag of irritant hoog? Een zwoele stem, vrouwelijk met een hees randje door het roken, zo stelde hij zich voor. Haar armen waren bloot en gaven aan dat ze niet snel bruin werd, sproetjes waren als kleine verf spetters over haar armen gedrapeerd en hij vroeg zich af of dat doorliep over de rest van haar lichaam. Haar haren, een wilde bos van donker rode lokken schitterend in de zon trok zijn aandacht weer naar haar gezicht. Hij voelde zijn nekharen overeind komen toen haar blik de zijne onderschepte. Strak keek ze hem aan, haar lippen gingen langzaam om de sigaret heen waarna ze met haar sensuele mond een volmaakte o maakte bij het uitblazen.

Al die tijd hadden haar ogen de zijne niet losgelaten, ze wist wat ze teweegbracht en genoot van elke seconde. De por op zijn arm bracht hem uit de trance waar ze hem in had gevangen, verontschuldigend keek hij lachend zijn vrienden aan en probeerde hij haar verder te negeren. Hij had met 1 ding geen rekening gehouden.. Zij liet zich niet zomaar negeren. Moeizaam probeerde hij zich op het gesprek te concentreren, voelend dat ze dichterbij kwam weigerde hij op te kijken.

Nieuwsgierig bekeek ze hem, een goed lichaam, prachtige bruine ogen en een mooie lach. Langzaam liet ze haar ogen over hem heen glijden, zag kleine details en zag zijn trouwring schitteren in de zon. Haar spel kon beginnen, zachtjes  bestelde ze een wijntje en keek verder het terras rond. Hij keek af en toe zijdelings naar haar, zijn bruine ogen voelde ze op haar blote benen toen ze ze over elkaar sloeg. Schijnbaar achteloos liet ze haar jurkje iets omhoog kruipen, hem een stuk van haar witte stevige dijen tonend.

Een andere man probeerde haar aandacht te vangen maar daar had ze nu geen tijd voor. Ze wist wie ze wilde hebben en zou hem krijgen ook. Opnieuw onderschepte ze zijn blik waarna ze hem met een knikje kenbaar maakte dat ze hem bij de toiletten wilde zien. Rustig liep ze naar binnen om vervolgens naar beneden te gaan. Hij zal volgen dat weet ze zeker. Het geluid van haar hakken echode door de ruimtes, stenen, donkere ruimtes elk met hun eigen doel. De toiletten zaten aan het begin van de gang, wat verderop in de gang zat was slechts voor een enkeling duidelijk.

Geduldig wachtte ze tot haar speeltje van de dag haar had gevonden, genietend keek ze in de spiegel naar de twinkeling in haar eigen ogen. Lang hoefde ze niet te wachten, voorzichtig ging de deur naar het damestoilet open waarna ze zijn bruine ogen om de hoek zag kijken.

Ze zeiden niets tegen elkaar, beiden bekeken ze de ander uitgebreid waarna de man een afwachtende houding aannam. Zijn ring was verdwenen zag ze, die zou straks vast wel weer ergens tevoorschijn komen. Stevig pakte ze zijn pols vast waarna ze hem meenam, verderop de gang in. Uit haar bh diepte ze een oude ijzeren sleutel op waarmee ze het gietijzeren hek ontsloot waar ze naartoe waren gelopen. De geur werd muffer naarmate ze verder liepen, de lampen wierpen griezelige schijnsels op de muur maar dat leek haar niet te deren. Hij begon te twijfelen of hij hier wel goed aan deed, zijn opwinding was afgezakt en nieuwsgierig maar ook bang keek hij om zich heen.

Ruw werd hij ineens hard tegen de muur aan de gedrukt, de muur was ruw en schuurde langs zijn rug en nek. Met 1 hand hield ze zijn polsen boven zijn hoofd, de andere zocht zijn kruis en begon hem plagend te strelen en te knijpen. Hij rook haar parfum, subtiel en vrouwelijk, zag haar ogen glinsteren in de slechte verlichting en rook de lucht van de sigaretten die ze had gerookt vermengd met de wijn die ze had gedronken. Haar lippen verleidelijk dichtbij, zou hij ze durven te kussen? Waar zijn opwinding eerst was afgezakt was het nu in volle sterkte terug gekomen. Pijnlijk strak zat zijn spijkerbroek om zijn harde paal heen. Ongemakkelijk schoof hij iets heen en weer, hopend op die manier wat ruimte te creëren.

Haar lach was het eerste geluid dat hij hoorde, een helder maar gemeen lachje terwijl ze nog meer streelde en kneep. Haar vingers hadden door zijn broek heen zijn eikel gevonden, plagend kneep ze hem. Genietend van haar hand sloot hij zijn ogen, een kreun probeerde hij te onderdrukken al lukte dat maar half. De klap in zijn gezicht zag hij door het genot niet aankomen. Hard klonk het geluid in de holle ruimte, geschrokken opende hij zijn ogen en keek hij haar verbaasd aan. Zijn ring hield ze voor zijn ogen, zijn ring waarmee hij elke illusie dat hij braaf was wel kon vergeten. ‘Hoort deze niet om je vinger, zoals een brave echtgenoot betaamd? Of ben je misschien helemaal niet zo braaf’ , ze liet haar stem iets zachter klinken toen ze dicht bij zijn oor de zin afmaakte.’.. Ben jij misschien gewoon een vies.. Klein.. Sletje..?’

Zwoel, heerlijk, vrouwelijk, sexy, haar stem was alles wat hij had verwacht en meer. Hij voelde zijn pik steigeren bij haar vraag, verbaasd over de sterke reactie waarmee zijn lichaam meer verraadde dan hij had willen toegeven. Haar lachende reactie liet hem klein voelen, hardop bevestigde ze hem dat ze het had gemerkt. Vertelde ze dat hij al geen antwoord meer hoefde te geven omdat een sletterig lichaam nou eenmaal altijd reageert.

Even vrolijk als ze net had geklonken zo streng klonk ze nu toen ze hem gebood zijn ring weer om te doen en haar te volgen. Hij miste haar handen zodra ze zijn polsen niet meer vast had. Wilde haar vastgrijpen en zijn opwinding op haar botvieren maar wilde tegelijkertijd weten wat ze van plan was. Hoever zou ze gaan, wat zou ze doen en waar gingen ze naartoe? Zijn vrienden was hij vergeten, alleen met haar in deze donkere gangen leek er verder niemand op de wereld.

Braaf volgde hij haar, genoot hij van haar stevige passen op de prachtige hakken. Ze was gewend om op hakken te lopen dat zag je aan haar hele houding. Aangekomen bij een volgende deur keek ze hem aan voordat ze hem open deed. Het leek alsof ze zich wilde verzekeren dat ze een goede keus had gemaakt. Hij gaf haar zonder woorden te kennen dat hij mee wilde, haar vertrouwde en graag naar binnen wilde. Met wild kloppend hart keek hij de ruimte in waar ze hem naartoe had geleidt. Het was er niet muf zoals in de gangen.

De muren waren ruw en niet behangen maar kaal waren ze niet, hij zag een kruis en zwepen aan de muur. Midden in de ruimte stond een enorm hemelbed, ervoor een stoel en in de hoek zag hij een wastafel en en spiegel. Sfeervolle subtiele lampen gaven het geheel bijna een porno uitstraling. Zou dat hier soms gebeuren? Nieuwsgierig zocht hij de ruimte af naar camera’s al zag hij die niet. Ontspannen had ze een fles wijn uit een verstopte koelkast getoverd en was ze op de enige stoel in de ruimte gaan zitten.

‘En nu, braaf echtgenootje? Ben je braaf of ben je misschien stiekem een heel, stout, geil, sletje? In plaats van een antwoord te geven begon hij de knoopjes van zijn overhemd open te maken. Waarderend keek ze toe hoe er steeds meer huid tevoorschijn kwam. Ze had verwacht dat hij zenuwachtig zou zijn, bang misschien en onzeker. Zelfverzekerd stond haar speeltje van de dag zich uit te kleden tot hij in jeans en op schoenen naar haar toe liep.

Speels liet ze haar handen over zijn billen gaan toen hij gebukt zijn schoenen uit deed. Eenmaal naakt stond hij naast haar, ze voelde zijn ogen over haar lichaam heen gaan om te eindigen bij haar ogen. Even keken ze elkaar aan totdat ze opstond en naar een zwaar dressoir in de kamer liep. Na wat gerommel in een la kwam ze terug met een boeien set en een blinddoek. ‘Ben je vandaag van mij? Geef je je over aan mij?’, ze vroeg het rustig terwijl ze de blinddoek vast knoopte. Zijn bevestiging was geen verrassing, de leren boeien zaten strak om zijn polsen waarna ze hem aan een paal van het hemelbed vast klikte.

Hij hoorde haar hakken door de kamer tikken, voelde dat ze wegliep waarna zachte klassieke muziek de kamer vulde. Hij rook haar voordat hij haar handen op zijn lichaam voelde, ruw pakte ze zijn harde paal vast. ‘Wordt je hier geil van schatje? Geil van de gedachte dat je vreemdgaat met een vreemde vrouw? Jezelf overgeeft aan iemand waarbij je geen kant meer op kan? Misschien neuk ik je wel in dat mooie kontje van je of gebruik ik dat zwoele mondje van je voor mijn eigen plezier’. Hij zei niets, ze zag dat hij kleurde onder haar woorden, zelfs zijn nek en oren werden licht rood.

Ongewild was zijn erectie bij de woorden kleine sprongetjes gaan maken, hij wilde het inderdaad. Hij wilde zich overgeven aan deze dame met haar mysterieuze uitstraling. Hij wilde haar neuken, haar handen voelen en haar proeven.  Een gil schoot van zijn lippen toen ze haar hand hard op zijn bil liet neerkomen. In een hard roffelend tempo begon ze zijn billen te bewerken tot ze roze zagen. Opnieuw liep ze weg waarna hij het geluid van latex handschoenen hoorde en even later een scherpe pijn bij zijn tepels. De tepelklemmen waren makkelijk geplaatst, ze duwde hem wat verder voorover zodat zijn billen netjes gespreid waren voor haar.

Glimlachend liet ze ijskoud glijmiddel tussen zijn billen lopen, meer dan nodig was maar dat vond ze juist leuk. Het druppelde via zijn sterretje naar zijn ballen om uiteindelijk op de grond te druppen. Met haar vinger begon ze zijn kontje te bewerken, zachtjes draaide ze om zijn sterretje heen,liet ze voorzichtig een vinger naar binnen glijden om te bemerken dat hij daar helemaal niet zo maagdelijk was als zij had gedacht.

‘Dus jij laat je wel vaker in je kontje nemen met iets’, ze zei het als constatering op een minachtende toon. ‘Het verbaasd me niet, je hebt gewoon een lichaam dat gemaakt is om te gebruiken en nu is het van mij’. Ruw duwde ze 3 vingers naar binnen om hem in een rap tempo te vingeren. Haar vrije hand kraste zijn rug met haar nagels en tikte af en toe tegen de tepelklemmen aan. Even kreeg hij tijd om op adem te komen. Hij was dan misschien wel wat vingers in zijn kontje gewend maar zo ruw 3 tegelijk was voor hem toch eigenlijk ook wel pijnlijk en erg wennen. Net toen hij het lekker begon te vinden liep ze weg.

Er duwde iets tegen zijn lippen aan, het rook naar rubber en voorzichtig opende hij zijn lippen. Zonder verdere waarschuwing voelde hij ineens dildo diep in zijn mond schieten, kokhalsend probeerde hij zijn hoofd weg te trekken. Haar handen hielden zijn hoofd stevig vast terwijl de dildo zijn mond neukte. Als haar handen zijn hoofd vast hadden.. Hoe had ze dan die dildo? Toen het kwartje viel en hij zich haar probeerde voor te stellen met strap on voelde hij zichzelf nog geiler worden. Haar pik in zijn mond, steeds dieper en harder tot ze blijkbaar genoeg van het pijpen had.

De eikel van de dildo voelde groot toen hij hem even later tegen zijn sterretje voelde, zonder medelijden duwde ze door tot ze helemaal in hem zat.

‘Doe voorzichtig, hij is te groot, alstublieft’, ze hoorde hem smeken maar besteedde er geen aandacht aan.

Hard neukte ze haar speeltje, nam ze waar ze zin had. Het was een dubbele strap-on waardoor elke stoot ook haar genot schonk. Hard neukte ze zichzelf naar een hoogtepunt toe, zijn gesmeek en af en toe gesnik negerend. Na een aantal minuten veranderde het gesnik in gekreun, het sletje kreeg er ook zin in. Nog harder stootte ze door, ondertussen zijn billen bewerkend en af en toe plagend langs zijn pik strelend. Ze wilde niet dat hij hierdoor zou komen, snel trok ze haar pik uit zijn kontje.

Hij miste het gevoel zodra het stopte, wilde dat ze verder ging. Zijn ballen stonden borrelend klaar om te spuiten, hij wilde zo graag maar durfde niks te zeggen. Opgelucht voelde hij even later haar handen op zijn pik, snel en hard begon ze hem af te trekken. Hij kon er niets aan doen, door alles wat ze al had gedaan stond hij op springen waardoor hij binnen een minuut al volle stralen sperma begon te spuiten. Trillend leunde hij tegen het hemelbed aan, leeg en moe maar nog niet vrij.

Ze bevrijde zijn ogen en maakte zijn polsen los om ze vervolgens op zijn rug vast te zetten. Langzaam begon ze zichzelf uit te kleden, zijn ogen gleden over haar volle vormen. Stevige borsten met kleine tepels, volle heupen en een zacht buikje. Haar handen streelden elke centimeter die vrij kwam, rode nagels tegen haar bleke huid. De sproetjes liepen niet door op haar romp zag hij.

Hij ging zo op in haar lichaam dat hij het bakje waar hij in had gespoten niet eens had gezien tot ze het oppakte en meenam naar het bed. Ze ging met haar benen wijd op het bed liggen, hem met haar vinger wenkend om ook op het bed te komen. ‘Tijd om je rotzooi op te ruimen sletje’, hij zag hoe ze haar vingers in het bakje doopte en de slierten sperma op haar kutje smeerde.’Ik zou maar gauw en goed likken als ik jou was, je wilt toch niet dat je vrouw hoort dat je nog een kindje verwacht?’

Ze kon niet zwanger worden maar dat wist hij natuurlijk niet. Onhandig met zijn handen op zijn rug kroop hij over het bed naar haar kutje toe. De lippen gezwollen van geilheid nodigden hem uit om, haar clitje wilde duidelijk ook wat aandacht en genietend begon hij te likken. Zijn eigen sperma smaak vermengd met haar zoet/zurige kutje, haar geil vermengt met de zijn.. Hij vond het heerlijk.

Gulzig likte hij al zijn eigen sperma op, zoog hij zachtjes op haar lipjes en met precisie op haar clitje. Hij merkte dat hij goed bezig was, haar ademhaling ging zwaarder, haar hand begon zijn hoofd dichter op haar kutje te duwen. Nog even en ze zou klaarkomen, nog even en haar kutje zou samentrekken van het genot. De kramp in zijn tong verbijtend likte hij door, steeds weer in hetzelfde tempo over haar clitje tot hij haar eindelijk hoorde kreunen en voelde trillen. Haar gezicht verwrongen van genot, haar handen gebald en haar spieren gespannen tot eindelijk het orgasme door haar heen raasde.

Ruw duwde ze hem opzij als een gebruiksvoorwerp dat niet langer nodig was. Hij viel van het bed, kon zichzelf niet goed opvangen door zijn gebonden polsen en kwam pijnlijk op zijn schouder op de grond. Een paar minuten gebeurde er niets, zij lag op bed bij te komen en hij zat op de grond te wachten. Toen ze eenmaal was bijgekomen stond ze op om zichzelf aan te kleden. Zijn polsen werden losgemaakt waarna ook hij de opdracht kreeg om aan te kleden. Zonder verder nog woorden aan elkaar vuil te maken liepen ze gekleed weer terug, het hekwerk werd weer op slot gedraaid en beiden liepen ze weer naar boven.

‘Ik weet wie je vrouw is en ik weet wat je nummer is, mocht je willen dat je vrouw er niet achter komt dan zou ik er maar rekening mee houden dat ik je vaker wil gebruiken’, ze zei het met een lach en een kus op zijn wang.

Verbaasd bleef hij boven aan de trap staan, was dat een dreigement?

Zijn vrienden waren weg, zijn telefoon stond vol van de berichtjes, tijd om ze maar weer op te zoeken.

2 Reacties op De Dame.

  1. WAUW! Wat een heerlijk verhaal om te lezen. Vanaf de eerste zin word je er helemaal ingezogen en had er ook direct beelden bij. Zelden zo opgewonden geraakt bij het lezen van een dergelijk verhaal.
    Alle lof en complimenten naar Astrid en ik kan niet wachten op een volgend verhaal…

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*