48 dagen kuis voor Meesteres

Het is alweer even geleden dat ik over onze femdom advonturen geschreven heb. Op 1 september ging Meesteres naar het Midden Oosten en liet mij zoals gebruikelijk opgesloten achter. Hoewel ik het nog steeds lastig vind kan ik met een viertal weken kuisheid nu wel omgaan.

Ik doe dat voornamelijk door een beetje afstand te nemen van haar. Kuisheid zorgt ervoor dat ik moe en prikkelbaar ben en ik heb al mijn focus nodig om mijn dagelijkse activiteiten goed te volbrengen.

Uiteindelijk had ik wat teveel afstand genomen, een goed bevriende Meesteres vroeg om hulp en zonder veel na te denken had ik haar geholpen want dat is wat ik altijd doe. Deze keer was ik vergeten toestemming te vragen aan Meesteres en toen ze daar achter kwam was er weinig meer over van mijn lieve Meesters

Ze kwam terug uit het Midden Oosten en daar werk kon ik haar pas een week later zien in Londen. Het was een kil en afstandelijk weerzien, geen geknuffel of gekust maar strenge protocollaire begroeting.  Het was al snel bedtijd maar ik mocht niet bij haar in bed en moest de nacht op de grond doorbrengen.

De volgende dag met rugpijn naar het werk, maar het bracht me wel in de juiste mindset. Onderdanig en lief was ik voor Meesteres en gelukkig begon ze te ontdooien. Ik kreeg te horen dat ik mee deed ook locktober en dus niet moest hopen op bevrijding.  Ik was al lang blij dat Meesteres weer een beetje lief was voor me.

Een paar dagen later vloog ik terug naar Eindhoven, 3 dagen later kwam Meesteres ook mijn kant op. We hadden family weekend op de boerderij. Meesteres voelde weer als vanouds aan. Ik kreeg meteen een goede caning en Meesteres was me constant aan het teasen. Het kooitje moest hard zijn best doen om alles in toom te houden. Maar ik was weer gelukkig.

De dagen vlogen voorbij, Meesteres ging nog een paar dagen naar Brussel waar ze een fantastische tijd had en waarschijnlijk snel weer terug gaat. Uiteindelijk was het zover, mijn veertigste verjaardag. Meesteres sliep nog dus ik sloop het bed uit om het huis op orde te brengen.

Toen Meesteres wakker werd was het meteen menens. Ik moest de cane halen en voor ik het wist had ik mijn 40 verjaardagsslagen te pakken. Ik moest blijven staan en ik hoorde Meesteres in haar koffer rommelen. Het duurde niet lang voor ik wist wat ze gedaan had. Haar grote stap-on duwde tegen mijn kontje en langzaam schoof ze hem helemaal naar binnen. Het deed pijn, heel veel pijn, maar ik wist dat als ik ontspande snel het genot zou komen. Ik hou van strap-on play maar als je lang in kuisheid zit dan is het ultieme genot.

Kreunende van genot lag ik onder Meesteres terwijl ze in mijn oor fluisterde wat ik slut ik wel was. Toen was het opeens voorbij. Nog snakkend naar adem en nagenietend lag ik uit te rusten. Tot Meesteres me op mijn knieën voor haar liet zitten en mijn sleuteltjes voor me  hield en zei, happy birthday.  Toen ik vrij was, was ik meteen hard en Meesteres liet me op bed liggen en gaf me mijn eerste orgasme in 48 dagen. Met volle kracht spoot ik mijn 41ste levensjaar in.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*