your body is not yours, but Mine (deel 3) (fantasy)

Dan voel ik een mond tegen mijn kut aan, een tong die over mijn clit heen glijdt, beffen, heb er niet zoveel mee, maar ik laat het allemaal maar over me heen komen. Met mijn handen houd ik de rand van het bubbelbad stevig vast, achter mij.
Mijn hoofd leunt achterover, zodat ik het niet hoef te zien. ik mis Meester enorm. 1 traan van gemis, glijdt in alle stilte uit mijn oog. 1 traan, net zoals ik mij alleen voel op dat moment, is zelfs de traan alleen.

ik veeg de traan van mijn wang en kijk naar mijn glimmende vochtige vingertop. De symboliek van die ene enkele traan ontroert me. Teder geef ik de traan een kus en blaas het dan van mijn vinger af, in gedachte, naar mijn Meester. ‘ik hoop dat die traan hem vinden zal en Hem de kus bezorgt, die ik de traan zojuist meegaf. Dan weet Meester dat ik van Hem houd en Hem mis. Een traan en een kus voor Meester denk ik, dat is mooi toch?’ Ondertussen is de man tussen mijn benen nog driftig aan mijn kale slavinnenkut aan het likken. ‘Het zal wel 1 van Meesters sissy’s zijn’, bedenk ik mij. ‘Een andere man zou mijn kut nooit likken.’

Meester houdt van spelen met sissy’s, mannen die hij tot op het bot vernederd als vrouw. Hij maakt kutjes van hun kleine piemels en trekt ze zoete lingerie aan en lacht ze dan uit, omdat hij dat leuk vindt.
Daar beleeft hij veel plezier aan. Hij speelt met ze, pist ze onder en lacht ze uit, schopt en geselt ze. Tot ze huilen als een meisje. Eerder stopt hij niet. Dat vindt hij zo geil, dat hij bijna spontaan klaarkomt en dan spuit hij zijn zaad in hun gezicht en smeert het uit, vermengt het met hun tranen.
Zoals alleen Meester dat kan, met liefde en geilheid, altijd alles in balans. Als ze zelf klaarkomen, dwingt hij ze om het op te likken en door te slikken. Soms neukt hij ze ook anaal, zodat ze zich nog meer meisje kunnen voelen, dan doet hij ze een roze tutu aan en bindt hun knietjes bij elkaar.
Zelf heb ik niet zoveel met sissy’s, maar als Meester erover praat, dan glundert Hij en als Meester glundert, dan glunder ik ook en dan vind ik het ook geil. Dus ja dat wil ik ook weleens zien gebeuren. Het lijkt me wel spannend om te toe te kijken terwijl hij dat doet.

‘Al die mannen hier weten wat er allemaal met mijn kut gebeurt en gebeurd is. Meester heeft zelfs een keer mijn hele kut vol gepist. Elke man die zichzelf respecteert gaat daar niet aan likken, dat weet ik wel.’
‘Een sissy daarentegen, die zou dat maar wat graag likken. De vernedering daarvan zal voor een sissy heerlijk kunnen zijn.
Dan hoop ik maar dat die sissy het ook geil en vernederend vindt, dat ik met heel andere dingen bezig ben, terwijl hij mijn kut likt.’

De man die mij eerder in het zwembad neukte komt naast mij staan en duwt zijn stijve pik in mijn mond. ‘Hmmm heerlijk is dat zeg, ik ben echt dol op pijpen hmmm.’ Even vergeet ik de sissy die kwijlend aan mijn kut ligt te lebberen als een dolle hond en pijp de man vol overgave. Zijn pik is niet bijzonder groot, maar heeft een heerlijk pijpformaat, hij glijdt zonder moeite mijn mond in en uit. Dan open ik mijn keel voor hem, zodat hij mijn keel kan neuken. De man kreunt, ik voel zijn pik harder worden en wanneer hij dan eindelijk klaarkomt, haalt hij hem uit mijn keel en spuit mijn gezicht en borsten onder zijn zaad.
Even weet ik niet wat ik met de situatie aan moet en dan besef ik wéér dat Meester er niet is. Hij vertelt mij altijd wat ik moet doen en dan hoef ik verder nergens over na te denken, alleen maar te volgen. Nu twijfel ik dus. ‘Moet ik mijn gezicht schoon gaan maken? Moet ik blijven zitten? Kan ik even snel naar de douche lopen en weer terug? ik durf niet, zonder Meesters toestemming.’ Het zaad druipt langzaam van mijn gezicht af naar beneden. Het kriebelt en het is een vies gevoel. Kan het ook niet met mijn hand wegvegen en dat in het bubbelbad afspoelen, dat is ook niet erg hygiënisch. Opstaan kan ook niet zomaar, want sissy zit nog met zijn tong vastgelijmd aan mijn kut. Daar zit ik dan, verloren, met al dat zaad over mijn lijf.
Het kriebelt zo, dat ik dan toch met mijn hand er overheen wrijf en me vervolgens geen raad weet met die vieze hand. Dan smeer ik dat maar uit over mijn hele lichaam. Daar zit ook nog zaad. Dus ik smeer en smeer, al dat zaad helemaal uit over mijn lijf in de hoop dat het dan een beetje opdroogt en ik straks gelegenheid krijg om te douchen. Het was niet weinig ook, dus het is nogal een klus. Als ik net denk dat ik mezelf zo aardig uit deze benarde situatie gered heb, komt er een volgende man met een stijve aan die ook gepijpt wil worden.
Gedwee open ik mijn mond en laat hem zijn stijve lid in mijn warme natte mond duwen. Netjes pijp ik óók deze man, zoals het mij geleerd is.

Met mijn lange tong draai ik snel rondjes rond zijn eikel. Aan zijn gekreun kan ik horen dat het lekker is. Zijn pik is nog kleiner dan de vorige, dus keelneuken kan niet bij deze man. ik vind het niet erg, het geeft me ook even wat rust van de vorige pijpbeurt. Sissy geeft het beffen eindelijk op, de illusie opgegeven dat ik klaar kon komen onder dat gekwijl denk ik. Ik kon het niet helpen om, in gedachte, steeds een puppy voor me te blijven zien en nee, die gedachte windt mij niet op. Het was eerder lachwekkend. De neiging om hem weg te schoppen was vele malen groter dan de neiging om erop klaar te komen. Ik denk dat ik er toch van kan genieten om te zien hoe Meester zo eentje hard aanpakt.

Het duurt een minuut of tien als de man, die ik dan nog aan het pijpen ben, ook klaarkomt op mijn lichaam. Daar zit ik dan wéér, te druipen van het zaad en ondertussen word ik ook weer betast door andere mannen. ‘Komt er nog een einde aan?’ vraag ik mij af. ik voel me vies en gebruikt, oh ja wacht, ik bén vies en gebruikt en al het kleverige zaad op mijn lichaam is daar getuige van.

Ineens staan de mannen op en vertrekken uit het bubbelbad, ik begrijp niet waarom, maar dan zie ik Meester Leo met annadel en Meester Patrick met daan het bubbelbad in komen. Meester Leo kijkt me aan met een grijns op zijn gezicht, die me nog ongemakkelijker doet voelen. Meester Patrick kijkt alsof ik te vies ben om naar te kijken en gunt me niet echt een blik waardig. Snel buig ik mijn hoofd naar beneden en kijk, met mijn blik op oneindig, naar het borrelende water.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*