your body is not yours, but Mine (deel 2) (fantasy)

Het is stil in de stoomcabine, maar veel langer houd ik het er niet vol. Heb mij al een paar keer flink afgespoeld met het koude water en dan besluit ik om toch eruit te gaan. Op mij af laten komen wat er komen gaat. ‘Wat zou Meester in Zijn hoofd hebben? Een target, of een bepaalde tijd die ik daar door moet brengen? ik weet het niet en Hij heeft het mij ook niet verteld natuurlijk. Als ik dat wist, dan zou ik, of zorgen dat ik snel aan die target kom, of zorgen dat ik zo min mogelijk mensen tegenkom. Dat zal Hij ook wel bedacht hebben en heeft me daarom niks gezegd.’

‘Meester heeft niks gezegd, de mannen in de sauna zeggen niks tegen me. Wat is er aan de hand? Wat is Meesters bedoeling van dit alles?’

‘ik kan alleen maar hopen dat alles meevalt, ‘nee’ zeggen is geen optie. Het is eng, maar tegelijkertijd heb ik ook een rotsvast vertrouwen in Meester. Hij zal de boel heus wel regisseren op zijn manier.’

Wanneer ik de stoomcabine uitkom, kijk ik om mij heen. Er is hier niemand. Het is aantrekkelijk om hier wat langer te blijven, zodat ik niemand tegenkom, zo zonder Meester vind ik het maar niks allemaal.

‘Nee, ik ken Meester, dat kan ik beter niet doen’. Ik ga dieper de sauna in en betreedt een volgende ruimte. Daar zijn meer douches en een zwembad en een bubbelbad. Er zijn daar mensen.
Niet alleen mannen, maar ook vrouwen en die vrouwen.. ‘hé die ken ik!’

Tegen de muur staan twee dames die gegeseld worden. ‘Het zijn annadel en daan!’ Afwisselend hoor ik het geluid van de zwepen en het gekerm van de vrouwen. ‘Meester Leo en, en, tja dan zal dat wel Meester Patrick zijn???’
‘Wat zou ik ze graag even gedag gaan zeggen, maar het is net alsof ik er niet ben. Ze zeggen niets tegen me.’

‘Heb Meester Patrick nog nooit ontmoet en nu zie ik hem dan. Hij is inderdaad ook een leuke man om te zien en hmm hij is naakt en ik zie dat het geselen hem blijkbaar opwindt, zijn pik is groot en dik.’

Meester Leo heeft mij gezien, hij wierp een blik mijn kant op en draaide gelijk zijn hoofd terug. Meester Patrick krijgt een seintje en draait zijn hoofd mijn kant op en zegt ook niks en keert het weer terug. Ze pakken hun slavinnen bij de haren en geven ze een kus in de nek en duwen ze dan tegen de grond, met hun gezichten naar mij toe. Hun handen in de nek, hun blik naar de grond gericht. Meester Leo en Meester Patrick staan nu achter hun slavinnen met hun armen over elkaar.

‘Verdomme, waarom speelt iedereen stommetje vandaag?’

Het is een prachtig gezicht, zo statig als ze daar staan. Naakt, poedelnaakt, met glinsterende zweetdruppeltjes over hun gespierde lichamen. Hun armen over elkaar en hun blik op oneindig, al ware ze ridders die een heilige tempel bewaken. Met de slavinnen aan hun voeten, alsof ze sfinxen waren -uit steen gehouwen beelden-, welke elk moment tot leven kunnen komen, om de Meesters te beschermen tegen onheil van buitenaf.

Ondanks dat ik dit prachtige tafereel mag aanschouwen, voel ik mij tegelijkertijd vreselijk. ‘Daar zit annadel, mijn zusje en daarnaast daan, mijn nieuwe vriendin en ze doen alsof ik niet besta. Alsof ik niet hier ben’. Natuurlijk begrijp ik dat ze dit moeten van hun Meesters en dat ze altijd naar hun Meesters zullen luisteren. Dat hun Meesters ver boven mij staan en ik denk dat ze mij dat op deze manier nog even in willen prenten.

Ik weet niet hoe lang ik daar al sta, met mijn mond open te gapen naar de mensen die ik als mijn vrienden beschouw, wanneer ik voorzichtig een arm voel trekken aan de mijne. Licht geschrokken draai ik mij om. Er is een volgende man die mij gebiedt met hem mee te komen en te volgen naar het zwembad. Vriendelijk geeft hij mij een hand en helpt mij het zwembad in. Het water is heerlijk, een glimlach vormt zich om mijn mond.

Handen glijden over mijn borsten, een harde pik voel ik tegen mijn billen geduwd worden. In het water word ik geneukt, met lange en diepe halen. Zijn handen strelen door mijn haar en dan verstevigt hij zijn grip en trekt mijn hoofd naar achteren aan mijn haar. Mijn hoofd kan geen kant meer op, ik zit vast. Het voelt ongemakkelijk, maar tegelijkertijd windt het me erg op om niet meer te kunnen bewegen door zijn grip op mijn haar. Ondertussen neukt hij mij door. Zijn pik glijdt langzaam in en uit mijn kut.

Het enige wat ik nog kan zien zijn de lampen aan het plafond. Dan voel ik opnieuw dat ik betast wordt. Het is weer iemand anders. De handen van deze persoon glijden van mijn borsten naar beneden over mijn clitje heen, tussen mijn schaamlippen. Hij blijft over mijn vagina wrijven en duwt zijn lippen om mijn tepels en zuigt eraan.
Ondertussen word ik nog steeds geneukt. Het is geil, erg geil, maar tegelijkertijd mis ik de aanwezigheid van mijn Meester.
De ene man komt klaar en verslapt zijn greep op mijn haar en duwt mij nog een kus in mijn nek en laat mij dan over aan de man die voor mij was komen te staan. Ook hij neukt mij onder water. Het is een geil gevoel, al die stijve pikken in mijn hete slavinnenkut.

Nadat deze man mij even heeft geneukt, haalt hij zijn pik uit mijn kut en neemt me mee het zwembad uit naar het bubbelbad. Daar moet ik op de rand van het bad gaan zitten en zegt hij mij mijzelf te tonen. Ik spreid mijn benen en zie de blikken van de mensen in het bubbelbad op mijn naakte open lijf gericht. Het voelt vernederend en ongemakkelijk. Het liefste wilde ik ter plekke door de grond zakken, maar dat kan niet.
Even vraag ik mij af of ik iets had kunnen doen om dit te voorkomen, ‘Het voorval met de enkelboei, als ik die niet vastgemaakt had, was dit dan niet gebeurd of had Meester het toch wel gedaan?’
‘Waarom doet hij dit eigenlijk? Wat is de bedoeling ervan?’
‘ik weet dat hij het geil vindt om te zien dat ik geneukt wordt, maar dat is toch als hij erbij is? Toch niet als ik alleen ben? Is het omdat ik deed alsof ik hem niet nodig had? Daar had ik toch al straf voor gehad? De keren dat ik hem afwees de afgelopen om seks te hebben? Dat mag toch? Dat vindt hij toch alleen maar geil, als ik niet zo braaf ben?’ De verwarring is bij mij compleet.
‘Ja, of hij ziet het wel natuurlijk, dat kan ook nog.’ Even kijk ik om mij heen of ik ergens camera’s zie hangen of een teken van Meester kan zien, wat dan ook, hoe klein ook.
‘ik zal echt braaf zijn voortaan Meester’, denk ik, ‘kom alsjeblieft hierheen.’

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*