your body is not yours, but Mine (deel 1) (fantasy)

“your body is not yours”,
zegt Meester en Hij wrijft het er nog maar eens in. Ongehoorzaam was ik, door hem af te wijzen, een aantal keer de afgelopen dagen en nu laat Hij mij ervoor boeten.

We gaan naar een sauna, ik ben er al eens eerder geweest met Meester en Meester Leo en annadel.
Meester beveelt me om mijzelf uit te kleden. Daar sta ik dan voor Hem, poedelnaakt, zijn naam staat op mijn venusheuvel getatoeëerd en Hij wijst er nog eens naar: “Wat staat daar?”
“ ‘Silbi’, Meester” zeg ik een beetje gegeneerd.
“Precies, die kut is van Mij en daar doe ik mee wat ik wil” zegt Meester.
Hij kijkt me onderzoekend aan, het voelt ongemakkelijk.

“je gaat straks de sauna in, alleen, zonder Mij en je moet alles toelaten wat daar gebeurd. Mensen die je aanraken, betasten enzovoorts. Als ze zeggen dat je jezelf moet tonen, dan spreid jij je benen. Niet zo moeilijk, maar heb je het begrepen?” vraagt Meester
“Ja Meester” zeg ik en ik vraag me af of ik dit eigenlijk wel wil. Ergens klinkt het heel erg geil, maar om nergens nee tegen te mogen zeggen gaat best ver. Dat ook nog in mijn eentje, zonder de veilige rug van Meester om achter te schuilen.
Huiverend kijk ik Meester aan, ‘moet ik nu echt, alleen…?’
“Hup, waar wacht je nog op, lopen” zegt Meester.
Het ziet er naar uit dat ik weinig keus heb, dus doe ik wat mij gezegd is en loop de sauna in en duik gelijk onder de dichtstbijzijnde douche, zodat ik de ruimte eerst wat kan observeren. Er zijn verschillende mensen in de sauna.
Ik heb een douche in een hoek gepakt, zodat ik hopelijk wat minder opval. ik doe er ook extra lang over, de zenuwen gieren door mijn lijf. Mijn kutje knijpt en dat maakt dat ik even boos ben op mezelf. ‘Grr, waarom vind ik dit soort shit geil?’ bedenk ik mij, maar veel tijd heb ik niet meer om na te denken.
Wanneer ik met mijn gezicht naar de muur sta komt er een man aanlopen. Hij komt naar mij toe en betast mijn billen.
Zijn handen glijden over mijn rug en ik voel zijn harde penis tegen mijn rug aan duwen.
Even wil ik zeggen dat hij moet stoppen, maar ik mag dat niet. Dus adem ik diep in en uit en gelaten laat ik het over mij heen komen.
‘Ongelofelijk, die man heeft me niets gevraagd, begint mij gewoon te betasten. Alsof ik er niet toe doe, alsof ik er niets over te vertellen heb, oh ja dat heb ik ook niet, Meester heeft toestemming gegeven.’

Zijn handen glijden over mijn borsten en pakken mijn tepels beet. Weer voel ik handen op mijn billen. Er is nog een man bij komen staan. Hij draait mij om en de mannen bekijken me en praten over mij. Ik kan ze niet verstaan, ze spreken een taal die ik niet machtig ben. De oorspronkelijke taal van het land waar Meester woont.
De ene man spreidt mijn kutlippen en de andere man kijkt ernaar en hij lacht tevreden, terwijl hij even over zijn pik wrijft.

De eerste man tilt mij op en houdt mijn benen gespreid. Het geluid van een condoom dat openscheurt en dan steekt de andere man zijn harde pik in mijn kut.
“Ahh ahhh ahh” kreun ik, die harde pik voel ik goed in mijn kut heen en weer glijden.
‘ik kan het bijna niet geloven dat Meester mij echt zomaar laat gebruiken door deze mannen, zonder Zijn aanwezigheid. Waar is Hij eigenlijk?’
Na een paar minuten neuken komt de man klaar in mijn kut, welke de andere man voor hem openhield. Hij haalt zijn pik eruit en loopt de douche uit. Er wordt niets tegen mij gezegd, geen woord. Hij haalt het volgespoten condoom van zijn pik af en gooit het in de dichtstbijzijnde prullenbak en loopt met die andere man weg, de sauna in. Het voelt naar, ik voel me alleen. ik wilde dat ik dit niet zonder Meester hoefde te ondergaan. ‘Waar is Hij? Waar is Zijn glimlach? Waar zijn Zijn glunderende ogen? Waar zijn Zijn vernederende opmerkingen? Waar blijven de eeuwige grappen en grollen die Hij met mij uithaalt en waar blijft die bemoedigende aai op mijn bol? De knuffel, het complimentje? Nee, ik moet niet nu al gaan huilen’ denk ik, ‘ik kom hier toch niet onderuit, het is beter om ervoor te gaan en hier doorheen te gaan voor Meester.’

ik loop de douche uit en stap de sauna in en kijk om mij heen. Het eerste wat ik zie is een stoomcabine, dus ik besluit daar heen te gaan. Of het daar druk is, kan ik niet goed zien door de stoom. Je ziet er bijna geen hand voor ogen.
Daar zit ik, alleen, helemaal naakt in die sauna op de bovenste trede met zowel mijn billen als mijn voeten, zo probeer ik mijzelf klein te maken. Als ik hun niet zie, zien ze mij vast ook niet. Als ik wat kuchjes hoor, besef ik dat ik, ook hier, niet alleen ben. Een schim verschijnt naast mij en die schim steekt een hand uit, naar mijn blote kut.
Mijn kut wordt betast, alweer en ik kan die man niet eens goed zien.
Mijn lijf is nat van de hete stoom en zijn hand glijdt daardoor extra goed over en door mijn kaalgeschoren kut heen.
Zijn vingers glijden door mijn glibberige kut en betasten mij overal op mijn meest intieme plek. Oh nee, Meesters intieme plek.
Een vinger gaat mijn kut in en maakt neukende bewegingen. Al snel volgt er nog een vinger. Een man komt aan de andere kant zitten en betast mijn borsten. ik zeg niets, ze zeggen ook niets tegen mij.
‘Het is bijna alsof ik er niet eens bij ben, besta ik nog wel?’
Het is warm in de stoomcabine, bijna te warm om daar seks te hebben. Een harde lul wordt in mijn mond geduwd. Gedwee pijp ik de man en voel hoe mijn kut steviger gevingerd wordt. ‘Uhm het is best geil’, zo geil dat mijn kut al snel begint te spuiten. Overal squirt mijn kutgeil naartoe. Door de stoom in de cabine, weet niemand meer wat stoom is of wat kutvocht is, alles loopt door elkaar heen en verstrengeld zich in elkaar. Het stoom van ons geil en het stoom van de cabine. Ondertussen pijp ik de man nog stevig door. Hij duwt zijn pik diep in mijn keel, totdat ik ervan moet kokhalzen. Zijn harde pik gaat langs mijn huig, mijn slokdarm in, ik doe mijn best om hem zo goed mogelijk te pijpen, zodat Meester straks ook weet dat ik mijn best gedaan heb voor Hem. Dan kan Meester trots op mij zijn en zal Hij zijn sletje misschien vergeven voor haar wangedrag.
Dan houdt de man die ik pijp het blijkbaar ook niet meer. Hij trekt mijn hoofd van zijn pik af en spuit zijn geile zaad in mijn zwetende gezicht.
Ook deze mannen vertrekken weer en laten mij achter, gebruikt.
Snel pak ik de koud waterslang om mijn oververhitte lijf af te koelen en schoon te maken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*