Gember deel 2

Lees hier deel 1

Zoals beloofd smeerde ik wat gembersap op een dildo en bracht die anaal in voor Meester, maar veel voelde ik niet. Het brandde wat bij mijn kringspier op een onaangename manier, maar diep van binnen voelde ik alleen een klein beetje warmte en dat was het. Niet vervelend, niet bijzonder ook.

Dus ik besloot het er toch op te wagen en kocht een gember in de winkel. De kleinste die ik kon vinden. Meester lachte erom en zei dat ik dacht slim te zijn om een kleine gember te kopen, maar dat de kans dat ik die kwijt zou raken groot zou zijn. Hij bedoelde natuurlijk kwijtraken in mijn kont.

Het toeval wilde dat ik de gember echt kwijtraakte. Niet in mijn kont, maar gewoon ergens in huis. Meester geloofde het eerst niet, maar toen ik volhield snapte hij dat ik niet loog.

Dus ik moest nieuwe gember kopen en deze keer kocht ik een pakje biologische gember met drie stukjes erin. Vandaag was het dan zover. Meester vroeg om te spelen en ik gaf accoord en pakte de grootste gember uit de koelkast, schilde hem en nam hem mee naar de slaapkamer. Hij was ongeveer 10 cm lang en 2 a 3 cm dik.

De cam stond aan, zodat Meester goed mee kon kijken en we hadden al wat geil voorspel gedaan, ik was al heerlijk klaargekomen en toen was de gember aan de beurt. Zonder veel problemen bracht ik hem anaal in en voelde eigenlijk weinig.

Weer dat geprikkel bij mijn kringspier alsof er wat kleine wondjes zaten, waar het sap zich inbeet. Niet fijn, maar ook niet echt pijnlijk. Verder voelde ik nog niks. 

Na een minuut of vijf werd het een beetje warm binnenin, niet onaangenaam. Ondertussen speelde ik nog met de vibo op mijn clitje en kwam nog eens een keertje lekker klaar.

Het warme gevoel werd wat intenser, maar was wel lekker eigenlijk. Goh, dit bewijst maar weer hoe persoonlijk pijnbeleving kan zijn. Het deed namelijk helemaal geen zeer. Ik vond het wel lekker. Zoals jullie weten, houd ik helemaal niet van anaal en dit was voor het eerst dat ik iets echt lekker vond wat in mijn kontje gebeurde. 

Dus ik kwam nog een keer lekker klaar en daarna nog een keer. Ik ben wel een half uur bezig geweest met die gember in mijn kont. Geen tranen, het deed geen pijn. Integendeel, ik ben helemaal om wat gember betreft.

Gember is niet stom! Gember is lekker en niet alleen door je indonesische gerechten, maar ook in je kontje, tijdens het spelen. 

En Meester? Die was een beetje teleurgesteld, maar ook blij voor mij tegelijkertijd en ik heb geleerd dat je toch alles een keer moet proberen. Belevingen verschillen zo enorm per persoon. Iemand die hiervan moet huilen is dus geen mietje, die voelt weer wat anders als dat ik voel.

BDSM is zo persoonlijk. Ik vind het soms jammer dat het net een wedstrijdje lijkt. Wie het meeste kan hebben ofzo en als je iets niet trekt dan ben je een mietje? No way, jij weet niet wat die ander voelt. Dat kan heel erg verschillend zijn. Dus subjes die gaan huilen van gember in hun kontje, zijn daar gevoelig op en ik ben daar lekker niet gevoelig op, ik vond het een heerlijk geil gevoel en ben er heftig op klaargekomen. Wie had dit nu kunnen bedenken??

Bedankt Meester voor deze ervaring. Toch maar weer mooi gedaan voor U.

Meester zegt: “Hahaha ik ga een hele grote gember in je kontje stoppen, kijken hoe je dat vindt.”

Hmmm we zullen zien Meester, we zullen zien 😉 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*