Femdom & Feetlovers party 22 september

Party voor alle mensen die een fetish met voetjes of high heels hebben . Wordt je graag getrampled , geef je graag voetmassages , hou je van footjobs , footlicking , foot worship , footbondage , high heels , nylons , femdom , footbabes enz ….dan moet je absoluut naar onze party komen .

De Villa heeft een ingerichte sm zolder met oa een volledig uitgeruste ‘trampling ‘ zone .
Reservatie verplicht : defencer@telenet.be of op mijn mobiel : 00 32 475 800 065 Indien U dit evenement zeker niet wenst te missen kan U Uw reservatie ook veilig stellen door Uw inkom vooraf over te schrijven op onze rekening . ( paypal acount : defencer@telenet.be )

Personen die zich aanmelden via Fetlife ( I’m coming ) gelieve toch nog even te bevestigen via email , daar wij om het gezellig te houden , maar 60 personen in totaal zullen binnenlaten . Let op: niet iedereen zet zich op de lijst van aanwezige personen op fetlife. Op sommige party’s hadden we bijna onze limiet bereikt .

Dus wees tijdig met je inschrijving. Enkel inschrijvingen via mail of telefoon tellen. Indien U reserveert ( email ) en niet kan komen , wees dan zo vriendelijk om dit ook even te melden aub

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*