Bezoek The London Tanners op het Fetish Festival

Het Fetish & BDSM Festival zal dit jaar wegens groot succes alweer voor de zevende maal plaats vinden. Dit zal gebeuren op 26 en 27 oktober 2018 in de prachtige en unieke locatie Hangar 43 te Dendermonde, Belgie.

Deze sfeervolle 19e eeuwse fabriekshal zal THE place to be zijn voor alle BDSM en Fetish liefhebbers het weekend van 26 en 27 oktober.

Ook voor deze editie is het ons weer gelukt om een prachtige selectie standhouders te regelen. Voor de eerste keer is ook The London Tanners van de partij. Bezoek hun stand en leer de maker kennen.  Op het BDSM & Fetish Festival vind u een breed scala aan stands, variërend van de uniekste BDSM toys tot een stand waar u uw vermoeide voeten kunt laten masseren, van elegante Venetiaanse maskers tot spectaculaire BDSM meubels. U kunt het zo gek niet bedenken, of u vind het op het Fetish & BDSM Festival.


Maar, er is natuurlijk nog veel meer te beleven! Het Fetish & BDSM Festival is een complete beleving, u waant zich in een waar Fetish BDSM paradijs!

Er zijn doorlopend de meest spectaculaire BDSM en Fetish shows te zien, er zijn verschillende zeer interessante en leerzame workshops, er is een spannende bondage escape-challenge, een duct-tape escape challenge en er zijn shibari shows. Vergeet ook zeker niet uw mooiste, spannendste outfit aan te trekken voor uw dag bij het BDSM & Fetish Festival, want ook hebben wij een stand waar u GRATIS een fotoshoot kunt laten doen.

  • Miss Fetish Festival Travestie verkiezing:
  • Miss Fetish Belgie verkiezing
  • Best geklede koppel verkiezing
  • Supergave speeltoestellen op het Fetishfestival!
  • Miss Fetilicious

Mis dit spectaculaire event niet, en bestel nu hier je kaarten.

Entree : 17,50 euro voorverkoop – 20,00 euro aan de deur –  2 dagen 30,00 euro

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*