Advertentie avonturen deel 2

Lees deel 1

Ik was al een aantal dagen aan het whatsappen met de monteur die had gereageerd op mijn advertentie. Het leek me een geschikte jongen met als bijkomend voordeel dat hij in de buurt woont en ook nog eens monteur is.

Na flink wat berichten heen en weer besluiten we op vrijdagavond af te spreken, maandags zou ik op vakantie gaan dus dan kon hij mooi zorgen dat mijn airco werd gemaakt.

Naarmate het tijdstip van de afspraak naderde kreeg ik steeds meer een ongemakkelijk gevoel. Hij was zenuwachtig dat was mij duidelijk maar ondertussen had ik al aardig wat tijd in hem geïnvesteerd, tijd vrij gemaakt voor hem en mij verheugd op het leren kennen van een nieuw iemand.

Eerst kwam de smoes dat hij het niet kon vinden, daarna kwam het berichtje dat hij het misschien toch maar niet moest doen. Ik was boos, niet een beetje boos maar echt heel erg boos.

Wat dacht hij verdorie wel niet, mijn tijd verdoen terwijl ik hem letterlijk langs mijn huis had zien rijden! Hoezo ging het ineens niet door, hoezo was het ineens misschien toch niet zo’n goed idee?

Pisnijdig wenste ik hem een fijn leven en mopperde ik tegen mijn vriend over onbetrouwbare slaven en waardeloze kerels die mijn tijd niet waarde wisten te schatten.

Mijn telefoon bleef trillen van de berichtjes die hij stuurde, hij voelde zich lullig dat hij zo laat nog had afgezegd en bood aan om dan in ieder geval nog af te spreken voor mijn auto.

Hij had een goede vriend met een garage en daar had hij dit ook al mee besproken dus als ik wilde dan konden we vanavond alsnog wel even de auto doen.

Twijfelend besloot ik hem het voordeel van de twijfel te geven, reed ik naar de afgesproken carpoolplek terwijl ik ondertussen vreesde dat hij er niet zou zijn.

Gelukkig zag ik een auto staan waar meteen een jongen op klompen uit kwam.

Alles aan hem schreeuwde dat hij zenuwachtig was, van zijn gespannen schouders tot zijn trillende handen waardoor mijn boosheid smolt als sneeuw voor de zon.

Wat een schattige jongen, zo zenuwachtig voor een ontmoeting met mij!

Snel bespraken we waar we naartoe moesten en hoe we het aan gingen pakken.

Eenmaal op weg met mijn auto, hij achter het stuur, zag ik hoe de zenuwen steeds minder werden. Waar hij eerst nog rustig, bedeesd en beschaamd was geweest door zijn eigen gedrag begon hij mij nu steeds meer uit te dagen. Met mijn speeltas achterin de auto wist ik dat mocht de kans zich voordoen ik hem zeker wel pijn zou doen.. Al was het alleen al vanwege zijn gedrag eerder op de avond.

Bij zijn vriend aangekomen stelde hij mij voor als zijn collega waarna ik braaf 1,5 uur op een stoel zat te luisteren naar grote verhalen van stoere kerels terwijl ik in gedachten mijn speeltas al bij langs ging. Eenmaal weg bij de garage met een airco die niet zo makkelijk te maken bleek te zijn was de vraag wat we nu gingen doen.

Ik wilde hem pijn doen.. Ik wilde zijn billen rood maken en hem eigenlijk laten smeken om te stoppen.. Ik wilde hem vernederen, bespugen, slaan, schoppen en knijpen.

Helaas moest ik me inhouden, zijn wederhelft wist van niets dus marks zouden niet te opvallend moeten zijn.

Samen reden we naar een achteraf weggetje, de zon scheen stralend en met knisperende bladeren onder zijn voeten mocht hij met zijn broek op zijn knieen tegen mijn auto aan staan.

Maagdelijk witte billen kwamen te voorschijn terwijl hij ongemakkelijk om zich heen keek.

Hij was bang dat hij betrapt zou worden in deze toch wel bijzondere situatie wat mij alleen maar meer lol gaf. Speels begon ik zijn billen en rug met een flogger te bewerken, zachtjes opwarmen om steeds iets harder te slaan. Ik kende hem nog niet, kende zijn grenzen niet en wist nog niet of ik hem wel goed zou kunnen lezen.

Steeds harder kwamen mijn zwepen aan, galmend sloeg ik met een slapper op zijn billen waarna hij geschrokken om zich heen keek.

Ballkicking was hij nog niet zo goed in.. in het ondergaan dan. Waar ik sierlijk met mijn pumps aan op de juiste plaats trapte sprong hij steeds onelegant een stukje opzij zodra ik hem raakte. Wat een teleurstelling.

Ik hou enorm van ballkicking maar dan moeten ze het wel ook als een vent ondergaan en niet als een mietje steeds opzij springen.

Nog even bewerkte ik zijn billen met een smalle cane tot ik duidelijke strepen zag en besloot dat als ik door zou gaan hij het thuis wel eens lastig kon krijgen.

Blij reden we terug naar zijn auto waarna een afscheidt volgde en ik glimlachend weer naar huis kon rijden. De eerste afspraak zat erop en het was eigenlijk bijzonder leuk geweest.

Mijn inbox stond nog vol met berichten waarop ik moest reageren maar die zouden na mijn vakantie wel komen.

Nu eerst nagenieten van de eerste afspraak en nadenken hoe ik dat ga combineren met mijn vanilla leven.

3 Reacties op Advertentie avonturen deel 2

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*