bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Vernederend genieten

Je haat me omdat je geniet, dwingend hoor ik hem de woorden in mijn oor fluisteren.
Zijn tong likt plagend over mijn oorschelp voordat zijn tanden eerst zacht maar steeds harder in mijn oorlel bijten.
Ik wil mijn hoofd wegdraaien maar kan geen kant op door zijn tanden, stevig heeft hij me vast, ongenadig gaan zijn handen over mijn lichaam.
Mijn slip voelt nat tussen mijn benen, nat terwijl hij mij pijn doet, knijpend, krassend en bijtend.
Beschaamd sluit ik mijn ogen, ik wil niet zien hoe ik geniet, ik wil niet in de spiegel kijken en zien hoe zwak ik ben. Wanneer zijn tanden loslaten en hij zijn hoofd wegdraait slaak ik een zucht van opluchting. Nu kan ik draaien, vluchten van zijn handen en het genot dat hij mij geeft.
Snel draai ik mijn lichaam, vergeet dat ik vast sta met mijn polsen en daardoor niet echt weg kan. Grinnikent kijkt hij naar me, de geamuseerde grijns maakt me woest.

Boos kijk ik hem strak in de ogen, de twinkeling die ik terug zie maakt me niet minder boos.
Machteloos en vernederd voel ik me, de spiegel blijf ik ontwijken. Zijn handen blijven mij plagen. Knijpen, strelen, kneden. Wanneer ik hem zie omdraaien en weglopen voel ik me alleen. Elke beweging blijf ik volgen, hij pakt iets en komt daarna gemeen lachend terug.
Ik kan niet goed zien wat hij vast heeft maar al snel wordt het me duidelijk wanneer ik niets meer kan zien door de blinddoek.
Opgelucht dat ik mezelf niet meer kan zien haal ik diep adem. De opluchting is van korte duur, een scherpe pijn snijdt door mijn billen. Voordat ik kan registreren waar de pijn vandaan komt voel ik de volgende al door me heen gaan.
Ik vloek hardop, probeer om mijn mond dicht te houden en mijn andere zintuigen op scherp te zetten. De muziek klinkt hard, harder dan normaal. Ik voel zijn aanwezigheid om mij heen, voel dat hij rondjes loopt en hoor hem af en toe adem halen of grinniken.

Mijn lichaam wil bewegen, weglopen, de pijn ontwijken en zorgen dat hij moeite moet doen om mij te raken. Tegelijkertijd weet ik niet waar ik heen moet gaan, de harde muziek zorgt ervoor dat ik hem niet goed hoor waardoor ik niet weet welke kant ik op moet.
Gedesoriënteerd hou ik me stevig vast aan de ijzeren buis in mijn handen, mijn houvast in de duisternis.
Het koude lemmet van een mes raakt zachtjes mijn borst, stokstijf blijf ik staan. Normaal gesproken kan ik naar het mes kijken, toekijken hoe het langzaam door mijn huid gaat. Zien hoe hij geconcentreerd krast, snijdt en plaagt.
Nu kan ik alleen maar voelen, voelen hoe het mes mijn huid lichtjes openhaalt, plagend langs mijn tepels gaat om daarna verder naar beneden te gaan.
Ik schrik, ik weet waar het mes naar toe gaat en schaam me. Met een paar simpele halen voel ik hoe mijn slip losgesneden wordt. Mijn benen hou ik stijf bij elkaar alsof het dunne stukje stof mijn schaamte nog iets kan verbergen.
Mijn wangen voelen vuurrood, ik weet dat als het stukje stof wegvalt ik niks meer kan verbergen.

Een doffe klap komt neer op mijn kuit, niet veel later is mijn andere kuit aan de beurt. Ik wil wegspringen maar wil mijn stukje stof niet kwijt. Als een kind met een dekentje hou ik me klampachtig vast aan het kapotte stukje stof dat mijn kutje bedekt. Mijn venusheuvel is te zien, mijn billen ook en waarschijnlijk ziet het er heel debiel uit, zo’n los fladderend stukje stof tussen mijn benen.
Nog een paar doffe klappen vang ik op, benen geklemd tegen elkaar en mijn knokkels wit van het knijpen in de ijzeren stang. Vederlicht voel ik iets langs mijn tepels gaan, ze waren al stijf maar lijken bij deze tedere aandacht nog harder te worden. De aanraking gaat over de rest van mijn lichaam, langs mijn heupen via mijn buik en venusheuvel naar mijn bovenbenen.
Zijn warmte voel ik achter me, zijn lippen in mijn nek.
‘Niet geil worden he meisje’, het voelt vernederend. Ik vecht tegen mijn lichamelijke reacties maar weet dat ik niet kan winnen.
Met een ruk trekt hij de stof tussen mijn benen weg, nog steeds kan ik mijzelf niet zien en kan ik alleen maar opgaan in wat ik voel.
Plagend krast hij over mijn buik. Opnieuw voel ik het lemmet van een mes, ditmaal tegen mijn keel. Ik slik en strek mijn nek zoveel mogelijk.

Brutaal voel ik zijn hand op mijn venusheuvel. Ik wil dit niet maar ik wil het zo graag. Niet hier, niet nu en niet zo en toch..
Het mes leidt me af, zorgt ervoor dat ik stokstijf blijf staan en simpelweg onderga wat hij met mij doet.
‘Doe je benen eens wijd meisje’, ik pers mijn lippen op elkaar om een verwensing binnen te houden. Mijn benen blijven netjes stijf tegen elkaar geperst.
Het mes duwt harder, een hand in mijn haar trekt mijn hoofd verder naar achteren. De houding is ongemakkelijk maar opwindend. De machteloosheid is geil, klein makend en frustrerend.

‘Wijd zei ik’, zijn stem klinkt niet langer lief of vragend. Ik weet hoe hij kijkt zonder dat ik zijn ogen hoef te zien. Voorzichtig open ik mijn benen iets, bang dat ik langs mijn dijen druppel.
‘Wijder’, zuchtend doe ik wat hij vraagt waarna het mes verdwijnt en ik zijn vingers ruw tussen mijn benen voel.
‘Je werd niet nat van mij zei je he?’ Ik voel zijn natte vingers tegen mijn lip en moet me inhouden om ze niet af te likken.
Ik mompel zachtjes dat het klopt. Opnieuw graait hij tussen mijn benen om vervolgens zijn natte vingers over mijn gezicht uit te smeren. Ik ben blij dat ik hem niet aan kan kijken, blij dat ik niet in de spiegel kan kijken en blij dat ik niet kan zien wie dit allemaal kan aanschouwen.
Het is vernederend en toch voel ik dat ik alles behalve droger ben geworden.

Terwijl hij mijn haar nog stevig vast heeft begint hij plagend over mijn clit te wrijven.’ Dit wil je toch sletje? Je wilt toch graag klaarkomen?’. Ik kan het niet ontkennen maar weiger het ook te bevestigen. Ik zie hem niet dus iedereen zou het kunnen zijn al weet ik dondersgoed dat hij het is. Dat hij mij gekmakend zit te strelen. Dat hij er nu voor zorgt dat een orgasme eng dichtbij is. Wanneer ik begin te hijgen en zacht begin te kreunen trekt hij met een ruk de blinddoek van mijn hoofd. Sadistisch lachend kijkt hij mij aan terwijl zijn vinger op mijn clit door blijft gaan. Ik weet niet waar ik moet kijken, ik wil mijn benen tegen elkaar aanduwen maar durf door zijn blik dat niet te doen. Hier klaarkomen wil ik niet. In de spiegel zie ik mijzelf, overgeleverd aan mijn eigen opwinding. Knalrode wangen, glazige ogen en een zwoegende ademhaling. Net wanneer ik denk dat ik het niet langer tegen kan houden houdt hij op.
Harde slagen voel ik neerkomen op mijn billen terwijl hij langs mij loopt om speelgoed te pakken.
De snakewhip snijdt door mijn lichaam bij elke slag die hij geeft, genietend van mijn reacties en de manier waarop mijn huid kleurt.
Harder begint hij te spelen, steeds meer speelgoed wisselt hij af terwijl ik mijn orgasme nog steeds voel naderen. Wanneer hij met zijn blote hand een harde klap tussen mijn benen geeft voel ik mijn ogen wegdraaien. Mijn lichaam trilt terwijl een orgasme door mijn lichaam raast.
Slap blijf ik aan de ijzeren buis hangen. Het was gemeen, heel gemeen maar ook heerlijk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.