Undercover BDSM ontdekken. Deel 2

Julia werkt voor een tijdschrift en moet een artikel over BDSM schrijven. Vanavond gaat ze voor het eerst een een club toe. Lees deel 1 om te lezen wat eraan vooraf ging.

Bijna misselijk van de zenuwen stapte ze uit haar auto, snel streek ze haar jurk glad waarna ze richting de deur ging. In de advertentie voor deze avond had gestaan dat ze vanaf 8 uur geopend waren, een snelle blik op haar horloge leerde haar dat het half 9 was. Er stonden een aantal auto’s op de parkeerplaats maar heel erg druk leek het (nog) niet. Bibberig haalde ze diep adem waarna ze op de bel drukte.
Ze kon dit, ze had online gelezen dat het allemaal niet eng was en overal waren de zogenoemde DM’s aanwezig. Er zou haar niks gebeuren, ze moest opletten en observeren. Terwijl ze dit als mantra voor zichzelf herhaalde werd de deur geopend. Een lange brede man met baard begroette haar hartelijk. Snel volgde ze hem naar binnen waar hij haar zenuwen wat wist te bedaren. Ze schreef zichzelf in, noemde als reden van haar komst enkel dat ze nieuwsgierig was en kreeg na het betalen van de entree een sleutel voor een kastje waar ze haar spullen in kon leggen. Nog een beetje beduusd van zijn imponerende verschijning bedankte ze hem voordat ze over werd gedragen aan een vrouw van rond haar eigen leeftijd die haar een rondleiding zou geven.
Het geluid van de bel liet haar schrikken waarna de dame die zich voorstelde als Irene haar lachend liet weten dat dat slechts nieuwe mensen aan de deur waren.
Al snel liepen ze gezamenlijk door het pand, hoorde Julia de regels die die avond zouden gelden en voelde ze bij elke stap de knoop in haar maag minder worden.

Na de rondleiding en het opbergen van haar tas nam ze plaats aan de bar waar ze kennis maakte met een aantal andere mensen. Ze leverde haar kluissleuteltje in bij de bar en besloot met een cola in haar hand eerst rustig om zich heen te kijken.
Er was teveel om in 1 keer op te nemen, ze zag een kruis zoals ze ook op een aantal foto’s had gezien en waarvan ze wist dat het een andreaskruis heette. Ook zag ze zwepen hangen, kettingen en wat eruit zag als een soort takel aan het plafond.
Wilde ze weten wat ze daarmee deden? Ze deed niet heel erg haar best om sociaal over te komen waardoor ze ook min of meer met rust gelaten werd. Haar ogen zagen echter iedereen, nieuwe mensen die binnenkwamen en bekenden die elkaar begroeten.
De lange man van de deur was al een paar keer langs haar heen gelopen richting de rokersruimte waarbij hij bij elke bel weer snel terug richting de deur liep.
Irene kwam af en toe bij haar polsen of het goed ging, of ze het naar haar zin had maar liet haar verder gelukkig met rust. De avond vorderde rustig, af en toe maakte ze een praatje met 1 van de bezoekers maar voornamelijk zat ze te observeren. Het werd drukker en ze zag dat een stel de speelvloer klaar maakten voor een spel. Gespannen concentreerde ze zich op wat er ging gebeuren. Ze was zo in beslag genomen door het spel dat zou plaatsvinden dat ze niet doorhad dat er iemand naast haar was gaan staan.

‘Heb je het naar je zin?’, het duurde eventjes voordat ze doorhad dat de man het tegen haar had. Opzij kijkend zag ze de man die eerder aan haar voorgesteld was als 1 van de DM’s. Vriendelijk onderzoekend keek hij haar aan waardoor ze automatisch glimlachend antwoordde dat het allemaal heel spannend maar ook leuk was. Hij stelde haar zonder moeite op haar gemak en al snel waren ze druk met elkaar in gesprek. Ze ging zo op in haar gesprekspartner dat ze het hele spel dat zou plaatsvinden helemaal vergeten was. Het geluid van een harde klap trok haar aandacht waarna ze geschokt zag dat er een naakte man vastgeketend was aan het kruis. Blozend keek ze naar de rode billen van de man en zag ze een dame met een zweep aanhalen om hem nog een keer te slaan.
Gegeneerd keek ze weg van het spel, ze was niet preuts maar toch was ze hier ook niet helemaal op voorbereid.
De man naast haar moest lachen om haar reactie,’ Je hebt toch wel vaker blote billen gezien?’. Lachend beaamde ze dit waarna ze vertelde dat ze dit niet had verwacht en aangezien ze nog nieuw was, was ze er ook niet helemaal op voorbereid..
Ze babbelden rustig verder terwijl Julia met grote ogen keek naar het spel voor haar.

De vrouw was de man aan het plagen, ze zag dat er rode striemen op zijn rug kwamen van haar nagels, zijn billen hadden ook striemen al had ze niet gezien waardoor die precies veroorzaakt waren. In gedachten vroeg ze zich af hoe het zou voelen om zo overgeleverd te zijn aan een ander. Ze wist dat de basis voor BDSM vertrouwen was maar kon zich niet voorstellen dat je iemand zo goed zou vertrouwen dat je jezelf naakt vast liet zetten.
Onbewust keek ze verlangend naar het spel, hoe eng het ook leek tegelijkertijd had het een bizarre aantrekkingskracht. Ze zag zichzelf al bijna staan, de gedachte aan naakt schrok haar af maar het overgeleverd zijn leek zo opwindend. Machteloos en toch vol macht.

Vanavond had ze geleerd hoe het precies werkte met stopwoorden, had ze gehoord dat beide partijen een spel konden stoppen en dat harde grenzen vooraf goed besproken moesten worden. Nieuwsgierig keek ze opzij naar de man naast haar, hij leek vriendelijk, ervaren en geduldig. Hij had haar makkelijk op haar gemak gesteld en haar vaak aan het lachen gemaakt.
‘Zou je het zelf willen proberen?’, de vraag leek uit het niets te komen. Even wist ze niet goed wat ze moest zeggen. Had hij haar gedachten gelezen? Had ze hardop gezegd wat ze dacht?

Stamelend probeerde ze haar gedachten in een zin te vormen. Met rode wangen vertelde ze dat het haar wel spannend leek maar dat ze er ergens ook bang voor was. Daarnaast zou ze niet weten met wie ze het zou moeten proberen en zo naakt vast staan als die man dat zou ze echt niet durven. Hij leek niet verbaasd om haar antwoord, keek haar even geringschattend aan waarna hij haar aanbood om een aantal van zijn zwepen te bekijken zodat ze beter kon inschatten wat alles precies deed.
Volgzaam liep ze achter hem aan richting een muur vol zwepen en floggers. Ze zag stukken tuinslang, verschillende soorten floggers en zwepen in diverse kleuren. Het was een indrukwekkende verzameling. Trots liet hij haar een aantal dingen zien, prachtige dingen die hij had gekregen of zelf had gekocht. Met een grijns liet hij zijn verzameling messen zien waarop zij meteen aangaf dat dat haar veel te ver ging.
Hij knikte lachend en zei dat hij dat ook niet met zomaar iedereen deed. Een steek van teleurstelling bij die woorden schoot door haar heen. Ze was zomaar iedereen, Julia wat haal je jezelf nou in je hoofd. Die man wil helemaal met jou spelen. Hij zag de emoties op haar gezicht en stelde haar gauw gerust. Met messen spelen was edgeplay, dat betekende dat het gevaarlijk was en daardoor koos hij ervoor om dat alleen te doen met mensen die hij lang kende en door en door vertrouwde. Het klonk logisch, ze dacht aan de sub waar hij het eerder over had gehad en dat zij waarschijnlijk wel die messen voelde.

‘Wil je het eens proberen Julia, een spel met zwepen niet de messen?’, hij keek haar recht in de ogen bij de vraag. Blozend keek ze even weg, ze wilde het wel maar toch ook weer niet.
Een artikel moest ze schrijven over BDSM, eigenlijk moest ze het doen al was het maar voor het artikel. Door het te ervaren zou ze veel beter erover kunnen schrijven.
Nog even aarzelde ze waarna ze hem aankeek en knikte.
‘Ik zal je niet vastzetten en zal gewoon rustig wat dingen met je proberen, je mag altijd rood zeggen dan stoppen we meteen’. Zenuwachtig hoorde ze hem aan waarna hij een aantal floggers pakte, een slapper en een cane. Ze wist de benamingen van alles door haar onderzoek van die week en had ook gelezen dat de cane best heftig kon zijn.
Nog even stelde hij muziek in waarna hij haar meenam naar de inmiddels lege vloer.
Met het zelfvertrouwen van iemand die wist wat hij deed maakte hij een stang vast aan de takel waarna hij deze liet zakken. Waarvoor de takel diende werd haar ineens duidelijk.
‘Je jurkje zal wel uit moeten anders kan ik niet zien wat ik doe, je mag je ondergoed wel aanhouden’.
Zenuwachtig beet ze op haar onderlip, nog even aarzelde ze waarna ze haar jurkje uittrok en in haar blauwe slipje en bh voor hem stond.

Hij bekeek haar maar ze voelde zich niet bekeken. Hij bekeek haar niet hongerig zoals mannen vaak deden maar geïnteresseerd. ‘Leg je handen maar op de buis, daar kun je je aan vast houden. Rood is stoppen, oranje is rustiger aan doen, begrijp je dat?’
Snel knikte ze waarna ze deed wat hij vroeg. De muziek stond hard toch kon ze hem probleemloos verstaan, de resterende geluiden werden door de muziek wel redelijk onderdrukt wat ze eigenlijk wel prettig vond.
Langzaam ging hij bij haar staan, liet zijn hand over haar rug en billen glijden. De knoop in haar maag was terug. Groter en heftiger dan ooit. Rood en oranje, dat waren de kleuren die ze moest onthouden. Het gevoel van de leren stroken tegen haar billen verraste haar. Het deed geen pijn, tenminste niet echt. In een rustig tempo liet hij de flogger keer op keer op haar billen en rug terecht komen. Het voelde eigenlijk best prettig. Steeds iets harder kwam de flogger neer waardoor ze zeker wist dat haar billen al roodgekleurd moesten zijn.
Zijn hand streelde zacht over haar billen, hij keek haar aan waarna ze bevestigend terug keek. Het ging goed, ze kon dit. Hij verplaatste zijn aandacht naar de voorkant waar de flogger toch iets minder prettig voelde. De stroken over haar buik en dijen voelde toch iets gemener dan op haar billen en rug.

Inwendig had ze spijt dat ze een kanten bh droeg in plaats een bh met vulling, de punten van de flogger raakten af en toe gemeen haar tepels. Ze verbeet de pijn en greep de buis iets steviger vast. Nog even bleef hij haar aan de voorkant pesten voordat hij weer aan de achterkant verder ging. Ondanks dat hij geen andere flogger had gepakt voelde het nu toch heel anders. Hij sloeg harder of gemener, nog steeds was het wel vol te houden maar zo lekker als het net voelde was het niet meer.
Gespannen slaakte ze een diepe zucht toen ze zag dat hij weg liep om iets anders te pakken.
Omdat ze niet zo goed wist waar ze naar moest kijken keek ze naar hem, zag ze hem twijfelend bij de verschillende voorwerpen staan tot hij een andere flogger pakte.

Zijn ogen zochten de hare, hij zocht de bevestiging dat het goed ging besefte ze.
Gek eigenlijk dat ze er helemaal niet bij stil had gestaan dat de ander natuurlijk heel goed in de gaten moet houden of het wel goed gaat. Ze kon altijd rood zeggen maar wat als er geen geluid uit haar mond zou komen, zou hij dan nog zien dat het niet goed ging?
De eerste paar slagen van de flogger vielen mee, opnieuw deed hij het rustig aan en liet hij haar eerst wennen aan het gevoel voordat hij het opbouwde naar harder. Ze keek naar beneden en zag rode striemen op haar bovenbenen staan. Opnieuw zocht ze zijn blik, controleerde ze of hij haar echt goed in de gaten hield.
Zachtjes hoorde ze hem vragen of alles goed ging, zijn handen strelend over haar rug en armen. De bevestiging dat hij echt goed op haar lette leek ze nodig te hebben gehad. Opnieuw knikte ze zodat ze door konden gaan. Hij had de flogger ingeruild voor de slapper. Met een knal hoorde en voelde ze hem neerkomen op haar bil. Een gil van pijn kon ze niet onderdrukken. Alles in haar wilde de buis loslaten en wegrennen maar een klein stemmetje hield haar tegen. Hard beet ze op haar lip om hem niet uit te schelden voor alles wat mooi, lief en lelijk was.
Terwijl ze hem boos aankeek zag ze dat hij grinnikend opnieuw aanhaalde. Verstijfd wachtte ze de klap af om tot de ontdekking te komen dat hij helemaal niet hard sloeg dit keer.
Net toen ze weer een beetje ontspande haalde hij aan en sloeg hij haar hard tegen haar andere bil.
Opnieuw gilde ze het uit, lachend streelde hij haar billen om daarna de slapper weer om te ruilen voor een flogger.

Met een diepe concentratie begon hij haar lichaam te floggeren, snel, hard en in een vast tempo. Ze had geen tijd om te gillen, de slagen gingen snel, kwamen op onverwachte plekken en hielden haar gevangen op haar plaats.
Ze was even vergeten waarvoor ze hier was, genietend sloot ze haar ogen terwijl de stroken als harde regendruppels op haar huid terecht kwamen. Het deed pijn maar was tegelijkertijd heerlijk. Nooit had ze verwacht dat ze dit zo lekker zou vinden, hij mocht hier de hele avond wel mee door gaan!
Het heerlijke gevoel hield op, langzaam opende ze haar ogen waarna ze in het bezwete maar lachende gezicht van de man keek. ‘Vond je het fijn meisje?’, teder vroeg hij het aan haar, zijn handen strelend over haar rug en schouders. Verbaasd knikte ze. Rustig leidde hij haar mee van de vloer af naar 1 van de banken waar haar een cola in de handen werd gedrukt en ze een warme deken over zich heen kreeg. Hij trok haar tegen zich aan en streelde zachtjes haar haren. Met gesloten ogen probeerde ze te begrijpen wat er was gebeurd
Verstandelijk wist ze het wel, ze had gelezen over stoffen die vrijkomen en een prettig gevoel geven maar toch voelde het heel onwerkelijk. Ze voelde zich een beetje suffig, verdwaasd maar bovenal ook heel tevreden en gelukkig bijna. Haar billen en rug stonden in brand toch voelde ze voornamelijk zijn geruststellende strelende hand. Zijn veilige warmte.
Tot vanavond had ze hem nog nooit ontmoet en toch voelde het enorm veilig en vertrouwd.

Hoelang ze precies op de bank had gezeten wist ze niet. Nadat ze een beetje bijgekomen was kon ze haar jurkje weer aan doen. Hij bedankte haar voor het spel waarop zij hem ook snel bedankte en ze beiden weer hun eigen gang gingen. Julia liep naar een kruk om vanuit daar verder te genieten.
Haar billen gloeiden, haar glimlach leek niet van haar gezicht af te komen terwijl ze andere stellen op de vloer zag spelen.
Ze praatte nog met een aantal mensen over hun ervaringen en haar ervaring voordat het tijd werd om naar huis te gaan.
De avond was om gevlogen, vol indrukken bedankte ze iedereen uitvoerig om vervolgens nog steeds glimlachend in haar auto te stappen en terug naar Nederland te rijden.

Ze had nog geen idee hoe haar artikel eruit zou gaan zien, dat het weinig overeen kwam met 50 tinten grijs en eigenlijk 50 x beter was zou er in ieder geval in komen.
Misschien moest ze toch maar wat vaker ‘onderzoek’ doen naar BDSM dacht ze met een glimlach toen ze de grens overstak en hard meezong met het nummer Happy.

‘Because I’m happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Because I’m happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I’m happy
Clap along if you feel like that’s what you wanna do’

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*