Undercover BDSM ontdekken. Deel 1

Het leek een gruwelijke grap, nog een keer las ze haar opdracht over.
Zij, als grijs muisje van de afdeling was aangesteld om een undercover verhaal over BDSM te maken. Haar baas vond het tijd dat ze uit haar comfortzone kwam en liet zien wat ze werkelijk kon. Ze had plezier gehad in het coveren van de hondenshows, het ontmoeten van bijzondere oudere mensen en het opschrijven van hun levensverhaal. Ze was tevreden geweest met haar kleine ruimte in het tijdschrift ergens achterin, onopvallend maar wel geprint.

Undercover in de BDSM wereld, ze had geen idee wat ze precies moest verwachten. Natuurlijk had ze niet onder een steen geleefd, 50 tinten grijs had ze gezien en de boeken had ze verslonden maar ze zag zichzelf nog niet zo snel in leer gehuld en omgeven door zwepen. Onopvallend, dat was ze eigenlijk altijd geweest en daar deed ze ook haar best voor.
Wanneer ze niet werd opgemerkt kon ze het beste observeren en werd er ook niet teveel van haar verwacht.
Slikkend typte ze haar akkoord voor de opdracht, veel keus had ze immers niet. Het was een kans om meer te laten zien en misschien had mevrouw Van Dijk ook wel gelijk, ze had meer in haar mars.

Peinzend keek ze naar haar scherm, waar moest ze beginnen? De opdracht was vrij duidelijk. Het was de bedoeling dat zij de BDSM scene zou gaan ontdekken en zou opschrijven of het daadwerkelijk leek op 50 tinten grijs. Ze werd geacht naar een feest te gaan en daar onopvallend te praten en te kijken, zoveel mogelijk ervaringen op te schrijven en er daarna een pagina lang verslag van te maken. Kosten kon ze declareren en het moest binnen 3 weken af zodat het mee kon bij de volgende uitgave.
Nieuwsgierig begon ze te googlen. BDSM was haar eerste zoekwoord, ze vond de wiki pagina en een aantal artikelen geschreven door ervaringsdeskundigen. Snel begon ze alles te lezen, een beeld te vormen van wat ze kon verwachten. De verhalen gaven haar een warm onbekend gevoel, op het puntje van haar stoel zat ze terwijl ze ademloos verder las.
Haar wangen rood van opwinding en een klein beetje van schaamte. BDSM omvatte zoveel meer dan alleen zwepen, ze las over mensen die zich lieten gebruiken als meubelstuk, las over ageplay en petplay, over mindfucks, vernedering en meer.

Uren zat ze al te lezen toen haar maag haar eraan herinnerde dat het lunchtijd was. Met een zucht sloot ze haar computer af, ze had afgesproken met een vriendin om te lunchen en was door alle verhalen al bijna te laat.
Haastig spoedde ze zich naar het cafe waar ze hadden afgesproken, Anne zat al aan tafel te wachten met 2 koppen koffie voor zich.
Anne was alles wat zij niet was, een schoonheid om te zien met enorm veel zelfvertrouwen en een uitstraling waardoor mensen niet om haar heen konden. De vriendschap was begonnen toen ze nog maar net op de basisschool zaten en Anne voor haar was opgekomen tijdens een ruzie met een klasgenootje.
Glimlachend plofte ze neer en trok ze de kop koffie naar zich toe.

Ruim een uur later nam ze weer plaats bij haar computer. Ze had Anne kunnen vertellen over haar nieuwe opdracht maar iets hield haar tegen. Anne was altijd zo zelfverzekerd, leek nergens bang voor te zijn en zou haar waarschijnlijk uitlachen als ze vertelde hoe zenuwachtig de opdracht haar maakte.
Snel zocht ze verder online, in haar zoektocht kwam ze op een aantal verschillende chatpagina’s maar echt chatten durfde ze nog niet. Nieuwsgierig opende ze een pagina waar ze al een aantal verwijzingen naar had gezien. Fetlife, fet als in fetish en life als in leven. Het duurde niet lang voordat ze een eigen profiel had gemaakte waarna een wereld vol informatie zich opende.
Ze zag foto’s van mensen in touwen, blauwe plekken, messen en wat leek op pure, rauwe porno. Met rode oortjes scrolde ze verder, bleef ze af en toe wat langer kijken naar een foto om vervolgens beschaamd weer door te scrollen.
Het hoorde bij haar werk, dat wist ze ook heus wel, toch voelde het alsof ze dit moest verbergen. Ze wilde niet betrapt worden tijdens het lezen van een hoogst erotisch verhaal. Wilde niet dat iemand zag dat ze met meer dan een lichte nieuwsgierigheid naar blauw geslagen billen keek.

De informatiestroom leek eindeloos, uren zat Julia te lezen en te kijken, af en toe maakte ze een notitie maar het merendeel van de tijd zat ze zich te verbazen over wat mensen allemaal deden, wilden en konden.
Haar profiel liet ze leeg, ze wilde niet opvallen en had daarom bewust gekozen om zo min mogelijk informatie erin te zetten. Haar profielnaam was simpel, CuriousJuul, het was het enige dat in haar opgekomen was toen ze moest kiezen.
De hele week leek ze bezeten van BDSM, ze stond ermee op en ging ermee naar bed. Eindeloos zat ze verhalen te lezen, termen te leren en leerde ze over de verschillende machtsverhoudingen. Steeds beter begon ze te begrijpen waarom mensen kozen voor BDSM, leerde ze dat zij een vanilla persoon was en dat er veel meer mensen aan BDSM deden dan ze in eerste instantie had gedacht.
Ze leerde dat het helemaal niet vol met leer en latex was, gewone mensen in gewone kleding speelden met elkaar. Voor sommige mensen was het een tijdelijk rol, andere mensen hadden deze levensstijl 24 uur per dag 7 dagen in de week. Iedereen had zijn eigen ‘kink’ iets dat ze leuk vonden, hen opwond of waar ze gewoon heel blij van werden.

Na een week van de ene verbazing in de andere rollend moest ze aan zichzelf toegeven dat ze zelf toch ook wel erg nieuwsgierig geworden was. Ze moest naar een feestje toe, iets waar ze enorm tegen op keek. Zij was Julia, het grijze muisje. Wat moest ze aan, waar moest ze naartoe en wat moest ze in vredesnaam zeggen tegen de mensen die ze zou ontmoeten. Waarom had mevrouw Van Dijk haar gekozen voor deze opdracht? Mismoedig keek ze naar haar kast. Online had ze een feestje gevonden waar ze die avond naartoe kon. Een laagdrempelig feestje voor beginners, een beginner was ze zeker dus dit was het perfecte feestje voor haar. Ze had de reacties gelezen van mensen die naar deze club waren gegaan en had niks dan lof gelezen waardoor ze werd gesterkt in haar overtuiging dat ze daar naar toe moest. Met het OV naar huis gaan was niet echt een optie als ze de volle ervaring wilde. Door het OV zou ze op tijd weer weg moeten gaan en dat was nu net niet de bedoeling. Daarnaast was het een extra reden om niet te drinken, wat ze, als ze eerlijk was sowieso beter niet kon doen.Ze kon moeilijk dronken worden als ze een artikel moest schrijven al leek een beetje drank haar op dit moment wel een heel goed idee. Nuchter trok ze een donker paars jurkje aan. Ze had het jurkje lang geleden gekregen van Anne, Anne had toen nog het idee dat Julia gewoon een duwtje nodig had om te veranderen van grijze muis in mooie vlinder. 1 keer had Julia het jurkje aan gehad, ze had zich toen zo bekeken gevoeld dat ze ondanks de vele complimenten het niet meer aan had durven trekken, tot nu.

Gespannen en zenuwachtig deed ze een klein beetje make up op waarna ze haar tasje pakte en met haar auto naar club78 in België reed. De knoop in haar maag werd groter en strakker naarmate ze de grens naderde, het was ongeveer een uur rijden maar dat uur ging veel te snel voorbij. Eenmaal over de grens verbaasde ze zich over de kwaliteit van de wegen, ze wist dat België niet bekend stond om hun goede wegen maar zo erg had ze het nou ook weer niet verwacht. Gespannen en geconcentreerd reed ze verder, de muziek had ze zachtjes op de achtergrond aan zodat ze haar navigatie duidelijk kon horen. Na een laatste bocht zag ze een blauw-wit gebouw opdoemen, dit moest het zijn volgens de navigatie.
Twijfelend begon ze langzamer te rijden, zou ze doorrijden? Ze had nog 2 weken voor haar artikel, als ze nu niet ging zou ze naar een ander feestje moeten gaan.
Ze twijfelde te lang waardoor ze al voorbij het pand was en zou moeten keren als ze er wel naartoe wilde. Snel zette ze de auto aan de kant van de weg. Zichzelf stevig toe sprekend besloot ze te keren en de parkeerplaats van de club op te rijden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*