Online onderdanige mannen

Het lijkt wel alsof er weer een blik met slaafjes en subjes is open getrokken.
Een opmerking die ik naar mijn vriendin maakte bij het zoveelste prive berichtje van een slaaf.
Het valt mij op dat er veel gesproken wordt over Dominanten en wannabee Dominanten en hoe gevaarlijk zij kunnen zijn. Subjes en met name vrouwelijke subjes lijken nog steeds als een soort jonkvrouwen in nood beschermd te moeten worden alsof zij zelf altijd te naïef zijn om iemand goed in te schatten.
Nu ben ik absoluut voor goede voorlichting en zie ik er an sich niets verkeerds in om te waarschuwen alleen worden er op deze manier wel hele groepen over geslagen.

Niet alleen aanstormende Dominanten kunnen manipuleren, gebruiken en gevaarlijk spelen.
Niet alleen onschuldige naïeve vrouwelijke subs kunnen zich vergissen in mensen en ervaringen krijgen die zij liever niet hadden gehad.
Een vrouwelijke sub kan net zo goed een mannelijke Dominant manipuleren, gebruiken en over zijn grenzen gaan.
Een mannelijke sub kan net zo goed een vrouwelijke Dominant manipuleren, gebruiken en over haar grenzen gaan en ook de vrouwelijke Dominanten zijn niet allemaal heilig en perfect.

Terugkomend op mijn opmerking, een blik met slaafjes en subjes dat opengetrokken is.
Nieuwsgierige mannen op zoek naar een Meesteres of Domina om al hun wensen en verlangens te vervullen. Let wel, HUN wensen en verlangens.
Berichtjes waarbij ik aangesproken word alsof ik al hun Domina ben, berichtjes beginnende met Lieve Meesteres, Geachte Meesteres etc.
Berichtjes waarin kenbaar gemaakt wordt wat zij zoal willen meemaken, waar ze over dromen en daarbij de notitie dat ik de juiste persoon lijk om dat mee te doen.

Persoonlijk word ik er een beetje moe van. Moe van mannelijke onderdanigen die mij gaan vertellen wat zij willen voordat ik ze ken. Die mij gaan vertellen wat ze willen zonder dat ik daarom gevraagd heb. Natuurlijk sta ik net als ieder ander open voor nieuw contact, vrienden heb je nooit genoeg en elk bericht kan een potentiële nieuwe vriendschap worden.
Wel is het dan, voor mij in elk geval, van belang dat ik in eerste instantie in ieder geval als gelijkwaardig wordt benaderd.
Ik ben pas de Domme van iemand wanneer ik dat zelf ook weet en wil en pas op dat moment wens ik op die manier aangesproken te worden.

Het is lastig, dat snap ik wel. Lastig om als mannelijke onderdanige de aandacht te trekken van vrouwelijke Dominanten. Lastig om uit die grote groep te springen maar juist dan lijkt het mij een zaak van weten wat je te bieden hebt. Wat kan jij als onderdanige aanbieden. Waarom zou een vrouwelijke Dominant specifiek met jou willen converseren of spelen wanneer zij ook kan kiezen uit 50 anderen die dezelfde kinks hebben?
Mijn ervaring daarbij is momenteel sowieso al niet bijzonder positief te noemen.
Kansen gegeven aan mannelijke onderdanigen waarbij het online begon maar blijkbaar ook alleen online mogelijk was.
In de enorme groep van onderdanige mannen zit namelijk ook nog eens een grote groep die kickt op het online contact maar de stap naar het echte leven niet durft te maken.
Eindeloos houden ze de vrouwelijke Dominanten aan het lijntje in plaats van doorpakken en daadwerkelijk beleven waar ze zoveel over fantaseren.

Mannelijke onderdanigen hebben wat dat betreft over het algemeen geen hele goede reputatie, als we puur zwart-wit naar de hele groep kijken. Bovenstaande dingen helpen daarin niet. Uiteindelijk is elke onderdanige man een uniek persoon met zijn eigen positieve en negatieve eigenschappen. Dominante vrouwen zijn ook allemaal uniek en willen allemaal weer op een andere wijze benaderd worden of op een andere wijze spelen.
Dat is het gevaar van online kennismaken. Je maakt kennis met datgene waarvan de ander wil dat je er kennis mee maakt. Je krijgt een beeld op basis van wat de ander laat zien en kan daarbij niet kijken naar non-verbale communicatie.

Ik denk dat daarbij het beste advies dat ik ooit zou kunnen geven naar wie dan ook is; lees goed. Lees wat de ander online neerzet omdat zij daarin kunnen laten weten wat ze wel en niet leuk vinden. Lees wat ze willen laten zien en reageer daarop.
Het is heel erg leuk en handig wanneer je weet wat je wilt maar in de kroeg begin je ook niet direct over wat je allemaal in de slaapkamer wil doen.
We zijn allemaal mensen, mensen met verlangens en dromen, normen en waarden.
Wie je ook bent, wat je ook bent een vergissing maken is menselijk het opeisen van die vergissing is karakter.

4 Reacties op Online onderdanige mannen

 1. Waarom zou een slaaf niet mogen verlangen voor zo,n absurd hoog bedrag.
  Ik ben een keer naar een meesteres geweest vroeg haar gekleed in leer.
  Kom je daar blijkt die mooie meesteres een ouwe tang.Moet ik me na een vorstelijk bedrag wat laten vernederen.

  • Ik zou aanraden je research goed te doen. Sommige dames hebben inderdaad oude foto’s maar die vallen al snel door de mand.
   Ga naar een Meesteres met een goede reputatie en je zal niet snel teleurgesteld zijn.

  • Ik zeg niet dat een slaaf niet zou mogen verlangen en in mijn stuk gaat het ook niet over commercieel.
   Daar komt overigens het goed lezen weer terug. Ik heb het met name over mannen die online op diverse fora contact leggen met een niet-commerciële Domina.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*