Mistress Emma Switch (Antwerpen/Amsterdam)

Meesteres Emma Switch is een sterke vrouw. Ze domineert je zowel fysiek als mentaal. Met gemak werkt ze je tegen de grond in een worstel partij maar ze is ook een creatieve en ervaren Meesteres die geen problemen heeft om je op je plaats te zetten.

Misschien heb je al vaker een Meesteres gehad die je slavenkutje met haar strap-on heeft genomen. Maar een pegging sessie met Meesteres Emma switch heeft een heel andere dementie. Als ze met volle kracht haar strap-on diep in je duwt weet je meteen wie de baas is.

Op 4 en 5 oktober en 22-24 oktober ontvangt ze in Antwerpen. Ben je een ervaren slaaf dan kan je, je ook aanmelden als filmslaaf.

Op 7 oktober ontvangt ze in Amsterdam.

Tijdig boeken, natuurlijk met deposit, kan via switch.emma@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*