Madame Caramel in Brussel (14-16 okt)

Na veelvuldig verzoek heeft Madame Caramel besloten om Brussel te bezoeken. Op zondag 14 oktober arriveert de Femdom Koningin in Brussel, waar ze neerstrijkt in een prachtig hotel-appartement.  Daar heeft ze alle ruimte en vrijheid om haar zweep te laten knallen en je lekker te laten afzien.

Madame Caramel is iemand die geniet van gediend te worden een sessie start en stop niet precies op het uur maar begint zodra je haar domein binnenstapt. Om deze reden heeft ze slechts ruimte voor 3 slaven per dag. Wil je haar dienen wees er dan snel bij want ze is zo volgeboekt.

Haar sessies gaan nooit volgens een draaiboek, ze is een echte aanhanger van Black Female Supremacy en eist dat alle mannen haar met respect behandelen en  dienen als een echt Godin. Zodra je haar ziet zal al je mannelijke ego verdwijnen en blijft alleen de drang om haar te dienen te plezieren over.

Madame Caramel houdt er van om behalve te spelen ook haar subs te ontmoeten voor lunch/dinner of een drankje om zo elkaar beter te leren kennen waardoor te sessies intenser en meer op maat zijn.

Doe je huiswerk voor je haar ontmoet en begin met het leren van de slaven posities en bekijk wat clips dan weet je wat er van je verwacht word en maak je geen domme beginners fouten.

Een sessie kost €300 per uur en een voorshot is noodzakelijk om de timewasters te ontmoedigen.

Je kan het beste contact opnemen via email madamecaramelondon@gmail.com   stel je zelf even netjes voor en geef je voorkeuren aan.

Bij de aanvang van de sessie geef je haar honorarium aan het begin van de sessie. Netjes in een enveloppe zonder dat ze er om moet vragen kniel je, buig je en overhandig je haar wat haar toekomt. 

Een geschenk is niet noodzakelijk maar wil je haar iets geven kijk dan eerst even op haar Wishlist

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*