Interview The Wolf, van Fetlife-God naar aanklacht.

Op de foto’s in de krantenartikelen lijkt hij meer een politicus die op vrijdagmiddag na een goed debat uit de 2e kamer komt lopen dan een, net van alle feiten ontslagen, verdachte van verkrachting.

Een open houding, alsof hij niets te verbergen heeft, maar de hele wereld vraagt zich nu af of dat wel zo is.

Wie is deze man? Heb ik mij ook afgevraagd en wat is hier aan de hand? Een serieverkrachter die ermee wegkomt, een slachtoffer van zwartmakerij, of een man die fouten gemaakt heeft en dit kon verwachten?

Al snel wordt duidelijk dat ‘The Wolf’ een graag geziene figuur is op het Engelstalige deel van Fetlife. Meerdere mensen noemen hem ‘Fetlife-God’. Vrouwen bieden zichzelf aan voor een date en zijn zelfs bang dat ze niet goed genoeg zijn om met hem te kunnen daten. Hetgeen mij een gevaarlijk recept lijkt voor onderdanige vrouwen die al moeite hebben met hun grenzen bewaken. Hoe zeg je dan nog “Nee” tegen ‘The Wolf’? Een God weiger je immers niets. Ik lees dan ook vreselijke beschuldigingen, van een jaar of drie geleden, over BDSM-sessies met verschillende dames die alle perken te buiten gingen. Geschreven door een dame die een jaar lang met hem gespeeld heeft en beweert dat zij erachter kwam dat hij vreemdging, omdat hij getrouwd was.

‘The Wolf’ op zijn beurt, ontkent in de eerste plaats dat hij nog getrouwd was en zegt dat hij al gescheiden was en dit slechts 1 van de leugens is waarmee hij zwart gemaakt wordt. Tevens heeft hij bewijs, welke hem ook vrijgepleit heeft van alle beschuldigingen. De twee dames die aangifte deden, zouden na de vermeende verkrachtingen nog graag met hem hebben willen daten en hebben ook aangegeven, via diverse berichten, dat ze het spel fijn vonden. Geen onvertogen woord richting ‘The Wolf’ over een vermeende verkrachting. Na een stuk of 5 a 6 sessies, wilde ‘The Wolf’ zelf niet meer spelen met de dames en volgens hem schuilt in deze afwijzing de rancune en dat is niet alles, want er is ook nog een man in het spel die hij ‘The Man’ noemt. Deze heeft via bekenden van ‘The Wolf’ gedreigd om hem kapot te maken en aangegeven dat hij dat via ex-partners wilde doen, omdat die daar het meest vatbaar voor zijn om aan mee te werken. Daarvoor zou hij deze twee vrouwen zelfs gehypnotiseerd hebben. De vrouwen sloegen van de 1 op de andere dag om in hun mening over ‘The Wolf’. Ineens beginnen ze hem te beschuldigen. Van een ‘Great Guy’ die ze eerst nog smeekten om een date, is hij ineens ‘Een verkrachter’.

Aangiftes volgen, ‘The Wolf’ wordt opgepakt voor verhoor en wordt mediavoer. Hij probeert zijn onschuld meteen al te bewijzen door de whatsapp berichten te overleggen van een jaar daarvoor, (tip, bewaar al je gesprekken goed!) maar de politie negeert deze in eerste instantie. ‘The Wolf’ vindt 13 dames bereid om een verklaring af te leggen in zijn voordeel, om het geschetste beeld van ‘monster’ te weerleggen. De rechter besluit vervolgens dat er geen rechtszaak komt en ontslaat ‘The Wolf’ van alle aanklachten, omdat de rechter bewezen acht dat de acties van de aanklagers na de vermeende verkrachtingen niet aansluiten op de klacht die ze ingediend hebben. 

Dan is het nog niet klaar, want dan begint het pas. De meningen op Fetlife zijn verdeeld. Er zijn mensen die vinden dat ze reden hebben om vast te houden aan de beschuldigingen en hem als verkrachter te blijven zien, ondanks de bewijzen die ‘The Wolf’ heeft overlegd voor de rechtbank. Zij geloven niet dat er mensen bestaan die zulke beschuldigingen verzinnen.

Aan de andere kant zijn mensen die vinden dat dit niet mag, omdat de rechter hem ontslagen heeft van de aanklachten. Het is een enorm ingewikkeld verhaal. Ik besluit ‘The Wolf’ aan te spreken en ik vind hem bereid een paar vragen te beantwoorden.

rachab: How long have you been an active rapeplayer?

The Wolf: Look, I’m not really a ‘rape player’ although I can understand why you think I am. I’ve known a few girls that had rape fantasies and I’ve played them out with them, I’m happy to play out whatever fantasy the girl I’m with has.

rachab: In the Dutch scène I still hear a lot of people saying, ‘another rapist that got away with it’ and ‘the women didn’t realize where they got themselves into, while he knew what he was planning.’ Is there anything you would like to say to this people?

The Wolf: I’m not sure if you read my post about false accusations, but this narrative that pretty much everyone in the world has about me is false. It was made up and spread by the four women and the man that I talked about in my post, and as you can see, I’ve proven that all of them are pathological liars.

rachab: I have read a few of your -true stories- writings and they seem pretty rough to me. Are they truthful?

The Wolf:  I’m a writer. When I write a story I want to draw the reader in and enthral them, I want to scare them, excite them, disgust them and delight them. If you’ve read my stories you’ll know that many were written by the women and myself. From that you can gather what really happened.

rachab: Looking back what happened. Would you have handled things differently with this 4 ladies. Do you think you could have done anything to prevent what happened?

The Wolf: If you read my post the only mistakes I made was playing with a few girls that had such a good time that they refused to take no for an answer when I didn’t want to see them again. I do understand that that makes me sound like I love myself, but if you read their text messages that clearly was what happened, and that’s all.

rachab: What kind of advice would you like to give to Dominants to prevent any legal actions taken against them, while they aren’t aware of any harm done? Or do you believe this is the risk of rapeplaying?

The Wolf: My advice to your readers is just don’t. I’m afraid to tell you that it’s not safe for men in this world. The game we play can be used against  the man at any time for any reason and no one will believe him when it is. Look at me; I’m the proof.

rachab: Thank you very much for the effort Wolf. When you ever visit The Netherlands and need a play to stay, feel free to ask 😊

rachab: Uh place to stay that is, meant nothing by that ofcourse. (blush)

The Wolf: Thank you X

‘The Wolf’ geeft, in ons interview, aan dat hij zijn spel aanpast aan de sub. Wanneer ik op het profiel van ‘The Wolf’ enkele video’s vind, zie ik dit bevestigd. De video’s zijn uiteenlopend, van casual seks naar harde BDSM. Op enkele video’s is ook nazorg te zien.

We zijn er niet bij geweest, laat dat duidelijk zijn. Zowel het voor- als tegenkamp niet en ikzelf ook niet.

In een rapeplay kunnen grenzen makkelijk overschreden worden. Ook Dominanten maken fouten, maar zelfs daar is geen spoor van terug te vinden, behalve aantijgingen, maar nergens is er bewijs dat een sub ‘The Wolf’ na het spel heeft aangesproken op grensoverschrijding. Er zijn allerlei redenen te bedenken, waarom een slachtoffer dat niet zou doen. Bijvoorbeeld ontkenning van wat er gebeurd is, geen watje willen zijn enzovoorts, maar dan blijft de vraag over of je het hem nog kwalijk kunt nemen wanneer hij zich van geen kwaad bewust is. Het is sowieso niet handig om te zeggen dat je het spel ‘geweldig’ vond, smeken om een nieuwe date en dan later besluiten dat je verkracht was.

Het lijkt mij niet meer dan logisch dat de aanklachten om die reden van tafel zijn geveegd. Er zijn inderdaad aanwijzingen dat het om jaloezie en afwijzing ging. ‘The Wolf’ is erg geliefd op Fetlife, heeft een schare fans. Veel dames bieden zich aan en hij wijst dus ook weleens vrouwen af. Daarnaast bleek dat er dames waren die hoopten op een relatie, ondanks dat hij duidelijk was dat hij enkel ‘casual seks’ zocht op Fetlife.

Tegen subs wil ik zeggen, wat voor God hij ook lijkt te zijn, jouw grenzen doen ertoe en jij bent ook verantwoordelijk om je eigen grenzen te bewaken. Is hier overheen gegaan zorg dat je het bespreekt na het spel. Je bent geen watje, het is geen wedstrijd. Ieder heeft zijn eigen grenzen en gevoeligheden die op een ander vlak liggen en een Dominant moet daar rekening mee houden. Hij is niet feilloos, dus gun hem ook een misstap en práát erover. Deel het in ieder geval mee, wat je niet leuk vond en wacht daar niet te lang mee. Zo heb je later altijd iets om op terug te vallen, ook als je besluit om door te daten met de persoon die over je grenzen ging.

Play safe!

2 Reacties op Interview The Wolf, van Fetlife-God naar aanklacht.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*