bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Gember deel 1

Meester wil gember in mijn kont. Hij kan mij niet slaan, dus wil hij wat anders om mij te pijnigen. Gember leek hem een goed plan.

ik zeg:”Nee!”
Meester zegt:”Als je het niet doet zal het je berouwen”

Het blijft even stil en dan brandt de discussie los.

Meester laat me wat filmpjes zien, maar ik wil niet. Hij kan mij toch niet dwingen nu, dus ik houd lekker voet bij stuk.
Het wordt een flinke woordenwisseling, waarvan ik het belangrijkste stuk zal delen.
Meester: “Dus je doet het niet? je kan het weigeren. Die macht heb je daar. Nog. Weet wel dat ik je Meester bén en straks met jou je hele leven deel en dan alles bepaal. Misschien kan je me beter te vriend houden.” zegt Meester
Daarop zet ik grote puppy ogen op.
Meester begint te lachen en zegt:
“Daar trap ik niet in hoor hahaha.”
“Waarin?” vraag ik
“Puppy ogen.” zegt Meester
“Wel.” zeg ik
“Ik heb een zwak voor je. Dat valt mij ook op ja. Dat is maar 1 iemand die mij in zo’n mood krijgt en dat ben jij.” zegt Meester. Zijn stem is duidelijk een stuk rustiger dan hiervoor.
“Ja?” vraag ik belangstellend.
“Ja, maar onderschat me niet. Ook met die puppy ogen ontkom je je straf niet. Ben alleen wat milder dan, maar als je geen gember haalt, dan schrijf ik dat op en dat vergeet ik dus niet, puppy ogen of niet. Dan zit er een consequentie aan.” zegt Meester volhardend.

“Wat is dan de consequentie?” wil ik weten.
“Gember in al je gaten tegelijk. Zelfs in je neus.” zegt Meester lachend.
“En hoe moet ik dan ademhalen?” vraag ik me serieus af.
“Gaat niet. Tot ik het eruit haal.” Meester neuriet.
“Je zingt” zeg ik
“Ja, ik geniet al van het idee om dat bij je te doen, liefste nu al.” zegt Meester
“ik wil geen gember.” houd ik vol

“ik weet alweer wáárom ik geen GEMBER in m’n REET wil!” zeg ik ineens.
“Do I care?” vraagt Meester en vervolgt “Hup vertel en snel”
“Nou niet vanwege de pijn, maar er is niets geils aan een gember in mn HOL.” beweer ik

“Niet seksueel? Gaatjespijn is seksueel. Zo genoeg weerlegd zo? gaatjes pijn doen is seksueel en gember helpt bij gaatjes pijn doen op een efficiënte manier. Milieuvriendelijk, diervriendelijk etcetera, de hele mikmak. Als je bang bent voor verspilling vreet je hem daarna OP! Kan best. Wáárom? Waarom zit ik zo’n moeite te doen?” zegt Meester.

“Jij wil mij overhalen om een gember in mn reet te douwen. ik vind een gember in mijn reet douwen STOM.” houd ik vol.
“Waarom stom?” vraagt Meester zich af.
“Omdat een gember in je reet douwen STOM klinkt en STOM eruitziet en dus ook STOM IS.” zeg ik op mijn bekende opstandige rebelse toon.
“Ja hij praat niet. Dus een gember is feitelijk stom, maar ik heb die dildo ook nooit horen praten hoor. ja bzzzzz doet ie. Bedoel je dat? Gember doet niet bzzzzzz? Wat is feitelijk verschil tussen een dildo en een gember? Het stofje ?? Gember is stom en siliconen niet stom? Nou? Of is het de vorm? Want die vorm is te maken met gember, kan makkelijk een dildo’tje van gember snijden voor je, weet je dat zou ik nog voor je doen ook, zo gek ben ik op je!!” zegt Meester
“Ahh das lief” zeg ik en ik ga het nog serieus overwegen om te doen ook. Hoe kan ik mijn nee nog volhouden, als hij zo lief doet?
“Ja! zou ik voor niemand doen! Voor iedereen die zo moeilijk deed, zou ik tien gembers in haar kont stoppen in de plaats van 1, maar voor jou, zou ik nog speciaal zo’n dildo’tje ervan snijden ook.” gaat Meester door op manipulatieve wijze.
“Ok een dildo’tje ervan gesneden en dan met een condoompje erom voor de siliconenfeeling” probeer ik mij er stug onderuit te werken.
“Dat is van RUBBER!” zegt Meester
“Ja” zeg ik, dat weet ik natuurlijk ook wel.
“En RUBBER is van een boom” zegt Meester
“Wat is verschil tussen rubber in je reet douwen en gember in je reet douwen?” gaat Meester door.
“Rubber is andere associatie, maken ze condooms van.” zeg ik
“Ja, is ook stom condooms! Lul jasje aandoen voor ie naar binnen gaat is ook STOM.” zegt Meester.

“Als het niet om angst voor de pijn is, dan snap ik helemaal niet waarom jij geen gember wilt proberen” dramt Meester door
“GEMBER IS STOM” herhaal ik weer.
“Jij bent ook stom rachab! Toch houd ik van je en toch wil ik met je trouwen, ook al ben je het STOMSTE meisje van de klas en wilde ik altijd aan je vlechtjes trekken omdat je zo STOM BENT!” zegt Meester.
Dan moet ik zo hard lachen. Kom niet meer bij.
“Hahhahahaa. Gé-wel-dig ben Je hahahahaha” zeg ik en ik vervolg;
“Zal ik beetje gembersap op een dildo smeren dan?”
“Ok om te beginnen. Snap dat je het eng vindt. Dan doen we dat eerst.” zegt Meester triomfantelijk gniffelend.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Gember deel 2

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.