Advertentie avonturen

Het is een doodnormale saaie middag wanneer ik zittend in de achtertuin impulsief besluit mijn idee om te zetten naar een actie.

Genietend van de zon bekijk ik mijn tuintje en huis. De kozijnen die nog geschilderd moeten worden, dakgoot die schoongemaakt moet worden terwijl ik in gedachten al zucht bij al dat werk.  Ik ben gemaakt om te zitten en mooi te zijn, verhalen te schrijven en genietend te kijken naar anderen die fysiek hard aan het werk zijn.

Terwijl de zonnestralen mijn huid koesteren fantaseer ik er lustig op los. Een harem van mannelijke slaven die mij op mijn wenken bediend, klusjesmannen die precies datgene doen waar ik geen zin in heb en daarvoor enkel mijn gezelschap en aandacht terug verwachten.

Ik zie mezelf al met een kopje koffie toekijkend naar een topless geklede man in jeans die zwetend voor mij bezig is, af en toe een gemene opmerking maken of mijn flogger of nagel op hem loslaten. Eigenlijk is het toch te zot voor woorden dat ik mijn mooie nagels zou breken of scheuren door dingen te doen die mannen prima voor mij kunnen doen?

Zonder verder na te denken plaats ik een advertentie op fetlife:

‘Hoi,

Wat leuk dat je geklikt hebt op deze advertentie.

Ik ben Inno, een impulsieve, spontane, soms wat luie maar vaak wel vrolijke jongedame. De titel zegt het eigenlijk al, ik zoek iemand die voor mij wil gaan klussen. Denk hierbij aan schuren, schilderen, schoonmaken, timmeren etc.

Nu denk je misschien.. wat krijg ik ervoor terug?

Tijd met mij, ja ik ben zo arrogant dat ik denk dat dat al een fijne tegenprestatie is.

Afhankelijk van de klik wil ik misschien zelfs wel met je spelen of laat ik je mijn voeten en rug masseren maar misschien ook niet.

Ik zoek een handige harrie (andere naam mag je ook hebben) die het fijn vindt om zich nuttig te maken en iemand hiermee een plezier te doen.

Persoonlijk ben ik verre van handig al weet ik wel vrij handig een flogger te hanteren.

Dus, woon je in de omgeving van Zwolle of vindt jij rijden niet zo erg en lijkt het je leuk of fijn om voor mij wat klusjes te doen waarvan je gaat zweten en waar je spierpijn van krijgt dan zie ik graag een PM van jou.

Man of vrouw en leeftijd maakt me echt geen zier uit zolang je je maar vrijwillig door mij laat misbruiken tot het uitvoeren van klusjes waar ik ook prima een klusjesman voor zou kunnen inhuren.’

Ik verwacht er eigenlijk niet zoveel van, naar mijn idee ben ik hartstikke duidelijk over mijn intenties waardoor ik eigenlijk half en half verwacht dat niemand zomaar voor mij zou willen klussen.

Tot mijn verrassing stroomt mijn inbox echter behoorlijk vol, verschillende mannen bieden zich aan als huishoud slaaf of klus slaaf. Leuke teksten pak ik sneller op maar toch probeer ik iedereen redelijk snel een antwoord of verdere informatie te geven.

De praktische kant van mijn impulsieve actie dient zich echter al snel aan.

Ik woon in een doodnormale vanilla wijk, heb een mini- mij en een vanilla vriend die hier niets mee te maken hoeven hebben. Hoe ga ik dat aanpakken? Hoe ga ik het klussen laten gebeuren zonder dat mijn gezin ‘last’ heeft van mijn dominante hobby?

Ik had nog een paar dagen totdat onze gezinsvakantie zou beginnen en besloot met 1 persoon af te spreken en de rest uit te stellen tot na mijn vakantie.

In de vakantie blijven er nog reacties binnenstromen, ik kan niet anders dan een zekere mate van trots voelen. Natuurlijk reageren er mannen op mijn advertentie, natuurlijk willen ze graag voor mij klussen en natuurlijk zien ze de kans om mij een plezier te doen als iets groots en fijns.

Dit is de eerste van een serie verhalen over mijn advertentie avonturen.

In het volgende deel zal ik vertellen over de eerste afspraak met een monteur die de airco van mijn auto nakeek voordat ik op vakantie ging.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Advertentie avonturen deel 2

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*