Slavendagen met Meesteres Charisma Gold en collega Meesteres

Slavendagen in Tilburg

Reserveren via mistress@live.nl
Deze slavendagen op zondag 22 juli en/of maandag 23 juli is/zijn voor iedereen met interesse in BDSM.
Voor beginnende slaven of ervaren slaven. Er dient gereserveerd te worden, daar er maar een heel klein groepje wordt uitgenodigd per sessie deel. Men heeft keuze uit 5 sessie delen om deel te nemen verspreid over 2 dagen. Je kunt voor 1 of meerdere delen komen.

Dit keer is er per sessie deel ook een winactie bij. Onder de deelnemers wordt een prijs verloot. We zeggen natuurlijk nog niet wat. Plus er is een thema keuze waar slaafjes desgewenst aan mee kunnen doen o.a. bondage, electro, breath control, cum control. Natuurlijk is de rest ook gewoon weer mogelijk.

Er zijn twee Meesteressen, Mrs. Charisma Gold en Mrs. Sarah Jane aanwezig die deze dagen zullen spelen met degene die zich hebben aangemeld en gereserveerd. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt. De bedoeling is dat we een leuke, gezellige, spannende speeldag hebben die vraagt om meer. Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel. Er is veel mogelijk, gewoon aangeven waar je interesses liggen en wat je evt. nog zou willen uitproberen. Zin in een spannend bdsm spel? Dit is een dag die je NIET mag missen!

Je kunt zondag 22 juli voor smiddags en/of savonds aanmelden/reserveren van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur.
En maandag 23 juli kun je aanmelden reserveren voor sochtends en/of smiddags aanmelden/reserveren van 11.00 tot 14.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 – 22.00 uur.

Locatie is Studio Alchemy te Tilburg. Als je je aangemeld hebt via email mistress@live.nl, krijg je meerdere details omtrent waar de locatie is. Let wel op VOL = VOL. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de studio is ook met het ov goed bereikbaar. Entree prijs is € 80,00 ALL-INN (incl. drank, hapjes). Meedoen? Stuur een berichtje. Geen opnames toegestaan. Niet reserveren als je niet zeker weet dat je kunt.

Slavendag in Sittard

Laagdrempelig, gezellig, leuk, intens, informatief en vooral speelplezier is waar deze dag voor staat. Must be op dinsdag 24 juli te Sittard dus! Voor degene die willen zal er een winactie/loterij gehouden worden.
Deze slavendag is voor iedereen met interesse in BDSM. Voor beginners, ervaren slaven, of kijkers.
Er zijn twee Meesteressen, Mrs. Charisma Gold en UK Mrs. Sarah Jane aanwezig die deze dag zullen spelen met degene die willen. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt.
De bedoeling is dat we een leuke, gezellige, spannende speeldag hebben die vraagt om meer. Je kunt kijken naar andermans spel of meedoen. Er wordt met 1 of meerdere slaven tegelijk gespeeld afhankelijk van de interesses of wat mogelijk is. Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel.

Er is veel mogelijk, gewoon aangeven waar je interesses liggen en wat je evtueel nog zou willen uitproberen.

Zin in een spannend bdsm spel? Zorg dat je erbij bent!

Je kunt smiddags of savonds komen. De slavendag is van 13.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur in:
Club Pleasure2Gether, Leyenbroekerweg 160, 6132 CJ te Sittard!
Hoeft niet te reserveren! Entree prijs is € 80,00 ALL-INN (incl. drank, hapjes)

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*