Mrs Denise (Hulst)

In erotheek Lamour kan je niet alleen terecht voor leuke kinky dames maar ook voor een traditionele sm sessie.  Op de begane grond is een sm studio gebouwd waar alles te vinden is van een zweepje tot een bondage table of andreaskruis waardoor ontsnappen opeens niet meer tot de mogelijkheden behoort. Meesteres Denise is de huis Meesteres en heerst met harde hand over haar domein. Laat je verleiden door deze prachtige Meesteres en laat zien dat je kan genieten om haar te dienen.  Meesteres Denise houdt rekening met je ervaring en wensen maar hoopt dat je instaat bent om haar grootste strap-on diep te ontvangen.

Meer info over de mogelijkheden kan je lezen op de pagina van Mrs Denise

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*