Interview voet fetisj voor Linda met Sletje Margo

Enkele weken terug kwam er op fetlife in een groep de oproep dat er voetfetish liefhebbers gezocht werden voor een item in het blad Linda. Ik reageerde daarop dat ik wel interesse had. Ik zelf ben een liefhebber van voetjes/ nylons en heels. De persoon van de oproep had mijn mail adres door gegeven en zo kwam de eerste contact met iemand van het blad..

Na wat mailtjes en zelfs al telefonisch contact werd er een afspraak gemaakt voor een interview via de telefoon, deze zou ongeveer een half uurtje duren. Een paar dagen later werd de interview afgenomen en werd er contact gelegd met iemand anders van het blad die over de foto shoot ging.

( Uiteraard hield ik mijn MyLady op de hoogte van alles en had ook Haar toestemming om mee te werken )

Met deze persoon ging ook een paar mailtjes wisseling en zo kwam er een datum voor de shoot, vrijdag 13-07-2018 . Deze zou plaats vinden in Amsterdam bij een prof fotograaf studio die altijd de foto’s maakt voor het blad.

De dag van de shoot

Vrijdag 13-07-2018, de afspraak stond gepland om 15.00 uur. Dus zo had ik nog lekker de ochtend om mij gereed te maken. Heerlijk geschoren en een douche genomen. Rond 11 uur ben ik naar het station gegaan om richting Amsterdam te gaan, daar kwam ik rond half 1 aan en ging naar het Leidse plein om daar nog even op het terras een bakje koffie te nemen. Tegen kwart over twee liep ik richting de afgesproken plaats.

Daar kwam ik rond half drie aan en moest even goed kijken waar het zat. Het was nogal verstopt en niet zo herkenbaar. Ik belde aan en stapte naar binnen. De ontvangst was prima en zo kreeg ik een bakje koffie en kwam iemand van het blad en begroete mij. Ik mocht meelopen en kwam zo de studio binnen, er waren twee modellen een pedicure en een visagiste, na de voorstelling kreeg ik een wit t-shirt aan en werd mijn gezicht in de poeders gezet, daarna jawel voelde ik mij net een dame. Mijn handen en dan vooral de nagels kregen een manicure. Want mijn handen zouden ook een rol gaan spelen op de foto. Wist niet dat er zoveel bij kwam kijken zeg, ook de voetjes van de modellen werden keurig verzorgd en in de lak gezet.

Na dit alles was het tijd voor de shoot, ik mocht plaats nemen op een kruk en zo werd ik eerst goed neer gezet voor de camera. De model ging voor mij liggen op haar rug op een soort poef om zo haar benen en voetjes richting mijn gezicht te krijgen. Er werd een voet samen met mijn gezicht iets gedraaid en dat was foto1, dat werd nog een keer gedaan met de zool van de voet letterlijk in mijn gezicht. Ik deed 1 hand onder de hiel ter ondersteuning en de andere iets over haar voet, dit was ook meteen de perfecte foto blijkbaar, iedereen keek er naar en zeiden dat het heel natuurlijk en oprecht over kwam. Ook kon ik nog wat tips geven over hoe de liefhebbers denken en een inzicht te geven in de fetish.

Na de normale afhandeling van oa een papier tekenen en gevraagd of ik ook de foto krijg ( Die krijg ik na de uitgave van het blad op 11 augustus ) plus ik krijg het blad toegestuurd was het tijd om weer richting huis te gaan.

Conclusie: Vanaf het moment dat deze reis begon ben ik keurig behandeld en is er gehandeld na de afspraken o.a. onherkenbaarheid. Ook deze dag was keurig en netjes zelfs de shoot. Nu benieuwd hoe het er uit komt te zien, de interview had ik al gekregen en goed gekeurd.
11 augustus komt het blad uit en ben benieuwd. Foto zal later komen.

Sletje Margo

1 Reactie op Interview voet fetisj voor Linda met Sletje Margo

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*