Consensueel een vloek of een must

Meesteres is al sinds het begin van de maand in Portugal om de bouwers van haar villa aan te sporen. Ik ben dus weer alleen, gelukkig heeft ze deze keer me niet in mijn kootje opgesloten, is weer eens wat anders. Voor het werk probeer ik de regelmaat er in te houden met mijn weken in Nederland en Londen. Deze week is het mijn Londen week, altijd vreemd om er te zijn zonder Meesteres. Maar had het super druk met werk en de dagen vlogen voorbij. Op vrijdag had ik contact met Goddess Asha, een goede vriendin van Meesteres en in de loop der jaren zijn we ook vrienden geworden.

Het is later deze maand haar verjaardag en omdat Meesteres en ik er niet zijn had ik een cadeautje en bloemen mee genomen. Goddess Asha had contact gehad met Meesteres en als extraatje mocht ze doen en laten met mij wat ze wilde. Ik werd meteen aan het werk gezet met wat kleine dingen en na wat gezellig gepraat wilde ze met mij spelen. We gingen naar haar speelruimte en ik lag al snel naakt op het spankingbankje. Tijd voor een caning, ze begon zachtje en ik genoot al snel van de slagen die steeds harder gingen.

Toen veranderde de situatie, ze wilde een andere cane uitproberen, het was een dikke cane met knoken er op. Goddess Asha zei simpel, tellen en de eerste slag kwam als een mokerslag aan. Dit was heel andere koek, ik schreeuwde het uit en kon met moeite 1 uitbrengen. Ik kreeg meteen de horen dat ik stil moest zijn en braaf blijven liggen of de slag telde niet. Toen begon het pas echt de ene slag na de andere, ik kreunde in een poging het niet uit te schreeuwen. Uiteindelijk was het zover 50, met een zucht zakte ik in elkaar en Goddess Asha streelde liefde vol over mijn rug. Dat ik het goed gedaan had dat ze trots was. Toen kwam het, ik wil je er nog 50 geven als je wilt. Ik wist niet wat te zeggen dus ik bleef stil, ze zei ik denk dat je het kan maar ik wil wel toestemming hebben het met consensueel zijn.

Ik wil een antwoord zei ze, nu heel dwingend. Ik keek haar met tranende ogen aan en zei Meesteres doet het zo niet. Ze lachte even en zei nu heb je met mij te maken en ik denk dat je het kan. Ik kon nog steeds niet uitbrengen maar knikte even en ging klaar liggen met mijn kontje in de lucht dat leek me het enige antwoord. Lang duurde het niet, de harde slagen kwamen meteen weer neer. Deze keer met nauwelijks pauze 40 slagen kwamen hard op me neer. Ik hield mijn adem in tijdens de slagen en kneep de poten van het bankje bijna fijn. Maar ik bleef liggen voor Goddess Asha maar eigenlijk nog meer voor Meesteres ik wilde niet dat ze klachten kreeg over me. Nog 10 zei ze, deze keer zullen het harde zijn. De moet zonk me in de schoenen maar veel tijd kreeg ik niet met volle kracht kwam de cane neer. Ik schreeuwde het uit en veerde recht op. Goddess Asha zei simpel, deze telt niet. Daarna kwamen er nog 10 slagen met heel veel moeite blijf ik enigszins liggen en toen was het voorbij. Ik begon zachtjes te snikken en ontspande mijn spieren het was voorbij.

Je bleef niet stil liggen nog 2 straf slagen en voor ik me schrap kon zetten kwam de cane 2 keer na elkaar met volle kracht neer. Ik kon een schreeuw niet onderdrukken en verwachte meer straf maar ze had genade met me. Ze ging zitten en wees op haar voeten. Ik ging van het spankingbankje af maar had geen kracht in mijn benen en zakte als een pudding in elkaar. Ze moest lachen en wees nogmaals op haar voeten. Ik kon niet veel anders dan naar haar toe kruipen en begon haar voetjes te kussen. Ze streelde door mijn haar en zei dat ze trots op me was en dat ze het Meesteres zou vertellen. Ik voelde een warme gloed door me heen stromen en genoot van mijn situatie wat een prachtig gevoel is dit toch.

Ik heb het er al vaak overgehad over spelen met een safeword of niet. Had ik er nu eentje gehad dan had ik het gebruikt. Ik had natuurlijk om genade kunnen vragen maar ik wil Meesteres niet teleurstellen. Ze leent me uit zodat dames hun sadisme kunnen botvieren wat ze vaak bij hun klanten niet kunnen. Is dit consensueel, ja dat denk ik wel. Ik lag niet vastgebonden en had zo kunnen weglopen maar dat kan ik mentaal niet de gevolgen zouden desastreus zijn. Maar Meesteres vertrouwde Goddess Asha en dus doe ik dat ook maar makkelijk is het niet. Het gevoel toen alles voorbij was en ik aan haar voetjes lag was alles waard.

Goddess Asha wil eind Augustus / begin September naar Nederland komen maar heeft nog geen data vastgelegd. Wil je haar dienen in Nederland neem dan contact met haar op en overtuig haar om snel te komen: goddessasha@hotmail.com

Featured foto is gemaakt tijdens KinkLime door MC_Joris

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*