Winnaar TKW Awards: Beste Professional Meesteres Denise

Ik heb een ongelooflijk drukke week achter de rug, maar vandaag, zaterdag, was het dan zo ver. De uitreiking van de de Award, beste Professinal aan Meesteres Denise. Het is maar een goede 20 minuten rijden van af mij thuis en dan sta je in Valkenswaard. Ik vind het altijd leuk om te zien dat het Domination Palace in een nette wijk ligt. De deur is verstopt achter de bosjes waardoor je in alle privacy kan wachten tot de deur open gaat. Een schattig meisje in een super sexy outfit deed de deur open en ik moest haar volgen naar de ontvangst ruimte. Meesteres Denise liet me gelukkig niet lang wachten en verpakt in een prachtig corset kwam ze op me af. Ze had echter weinig interesse in mij haar ogen gingen meteen naar de bloemen en natuurlijk de award. Met een grote glimlach nam ze deze in ontvangst. Subtiel probeerde ze me nog te ontfutselen wie er precies op haar had gestemd. Maar dat is en blijft een goed bewaard geheim. Hoewel bij bdsm natuurlijk draait om machtsverhouding voel ik me altijd meteen ontspannen in haar bijzijn. Na een leuk gesprekje waarin ze meerdere malen haar blijdschap uitsprak over het winnen van de award was het natuurlijk tijd voor de foto’s:

Nu alleen nog de Award uitreiken voor beste BDSM event. Maar door mijn drukke schema besloten deze op te sturen. Na de zomer is het weer opendag en dan ga ik eens kijken. Om te zien waar de award een plekje gekregen heeft en natuurlijk om eindelijk Meesteres Kate en Meesteres Illucia te ontmoeten.

1 Reactie op Winnaar TKW Awards: Beste Professional Meesteres Denise

  1. In een persoonlijke mail heb ik eerder Meesteres Denise al gefeliciteerd met deze award. Maar ook graag hier de oprechte felicitaties. En natuurlijk verklapt Joris niet wie er op haar gestemd hebben. Maar overal in de scene lopen uitstekende pro-dommes die ooit door haar zijn opgeleid of met met haar hebben samengewerkt. Die hebben haar kwaliteiten ervaren. Vanzelfsprekend zal een deel daarvan op haar gestemd hebben. Met haar reputatie en kwaliteiten is winnen een fluitje van een cent!!!!!

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*