Weekendje Bucharest

Meesteres was meer dan een maand in het Midden Oosten geweest en zoals gebruikelijk mij achtergelaten in mijn kooitje. Omdat het nog steeds druk is op het werk kon ik haar niet opwachten bij thuiskomst. Maar een week later was het zo ver. Ik vloog eindelijk naar mijn Meesteres. Ik vergeet het niet maar als ik haar een tijdje niet gezien hebt verbaasd het me altijd hoe mooi ze is. Ze was lief en teasde me maar natuurlijk geen woord over mijn kooitje. Ik genoot van de aandacht en wilde de aandacht niet vestigen op mijn zielige man behoeftes. De volgende ochtend al om 5 uur op, om naar Boekarest te vliegen. Meesteres Ezada had haar persoonlijke slaaf naar het vliegveld gestuurd om ons op te wachten en in een prachtige BMW reed hij ons naar het hotel.
Zoals overal waar Meesteres komt hadden verschillende lokale subs gesmeekt om een sessie en Meesteres had er eentje uitgekozen. Ik vertrok richting centrum zodat ze alle rust hadden om te spelen. Ik was nog nooit in Boekarest geweest en ik moet zeggen dat niet tegenviel. Veel mooie gebouwen en een prachtig uitgangsgelegenheid. Het was weekend dus ik nam maar een biertje voor ik het wist was Meesteres klaar en was het tijd voor dinner.
We gingen naar het allerbeste restaurant van Boekarest waar we Meesteres Ezada, Miss Sarah en Meesteres Luna ontmoeten. Meesteres Ezada haar twee lifestyle subs en ik maakten het gezelschap compleet.

De obers wisten niet wat ze met ons aan moesten, de dames bestelden voor ons zonder dat we wisten wat we gingen eten. Meesteres Sarah zat naast me en ik moest voor haar bestellen om de verwarring compleet te maken. Ik vind het altijd leuk om de dames te horen praten, wat een prachtige intelligentie groep. De avond ging snel voorbij en omdat Meesteres moe was gingen we snel naar bed.

De volgende dag moesten we drie uur rijden naar de bergen. Wat een mooi land is RoemeniĆ«, we reden de bergen in en ik genoot van de rit terwijl Meesteres en Mistress Ezada achterin lekker zaten te praten. Eerst nog even lekker eten en daarna met z’n allen naar de party. Meesteres had me een nieuwe collar gekocht een heel mooie dikke metalen die magnetisch sluit. Ik weet dat het lief was van Meesteres maar ik ben zo gehecht aan mijn lederen halsband. We hebben zoveel samen mee gemaakt de ergste pijnen door staan. Maar goed ik kreeg mijn nieuwe collar om, een leren short en ik was er klaar voor.

Het was een leuk feest, met Meesters en Meesteressen die door elkaar speelden. Meesteres genoot er van om te kijken en ik zat netjes aan haar voetjes. Het was Meesteres Lilse haar verjaardag en Meesteres zei dat het tijd was voor de birthday lashes, ze nam een zware zweep en gaf deze aan Meesteres Lilse. Zonder opwarming kwam de zweep hard op me neer. Ik had moeite om me stil te houden gelukkig was Meesteres er om me te steunen. Toen de 40 slagen klaar waren haalde ik opgelucht adem. Maar toen zei Meesteres tegen Miss Sarah “He wants more”. Samen gingen de dames er nu vol voor en ik schreeuwde het uit van de pijn. Meesteres begon tegen me de schreeuwen dat ik het voor haar moest volhouden en bond me vast op de spanking bench. Er kwam geen einde aan de harde slagen en ik kreeg het niet voor elkaar om weg te zakken in subspace. Meesteres zag het en was ontgoocheld in mij. Ik moest haar Mantra voordragen terwijl de zweepslagen bleven neerkomen. Ik schreeuwde mijn Mantra en het hielp wel een beetje maar niet voldoende om in mijn zone te komen.

Uiteindelijk stopte het en maakte Meesteres me los. Ik moest de dames hun voetjes kussen als bedankje. Terwijl ik dat deed sloeg Miss Sarah me vol in mijn ballen. Een hele nieuwe dimensie van pijn en ik kroop in een hoopje aan haar voeten. Toen was het helemaal over en ik keek ik voor het eerst om me heen. Iedereen was naar mij aan het kijken. Meesteres Ezada kwam naar me toe en zei dat het de meest opwindende scene was dat ze ooit gezien had. Ook anderen kwamen naar me toe om te zeggen hoe knap ze het vonden. Ik kon alleen maar denken dat ik Meesteres teleurgesteld had in het incasseren van pijn. Meesteres zag het en gaf me een knuffel, ik barstte in tranen uit en ze fluisterde in mijn oor dat ik het goed gedaan had en dat ze trots op me is.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*