The London Tanners: The Governor Set

Een nieuwe set is toegevoegd aan het assortiment van de London Tanners: The Governor Set
Deze set bestaat uit 3 uitstekende items:

  • The Reformatory Tawse  is gemaakt van stevig (4.5mm) Oak Bark Tanned Harness Leather  van de allerbeste kwaliteit. Bijna 8cm breed en 38 cm lang. Met een prachtig gevlochten handvat is het een unieke aanwinst voor je spanking collectie.
  • The Judicial Paddle is  33cm lang en 7,5 cm breed. Ideaal voor een goede OTK spanking. Het korte handvat zorgt er voor dat deze gemakkelijk hard op je slachtoffer kan landen. De 5 gaten zorgen voor een verminderde luchtweerstand en dus een betere inpakt voor dat extra langdurig genieten na de spanking.
  • The Lochgelly Tawse  is meer dan 50 cm lang en 5 cm breed met 2, 23cm lange stroken. Het is een replica van de tawse die gebruikt werd in schotse scholen tot  eind jaren 70. Het zorgt voor een krachtig inpact die traditioneel op de handen werd uitgedeeld.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*