The London Tanners: Slendermans rechterhand

Toen ik deze drie stroken zweep binnen kreeg, was ik gelijk verrast door de stevigheid van het leer. De stroken zijn van dik leer gemaakt en rondom schuin afgewerkt.

Het handvat is geveterd met een mooie ronde veter, waardoor de stroken naar elkaar toe gebogen worden. Er zit een oogje aan waar je de zweep aan op kunt hangen, dat vind ik erg praktisch.

Hij doet me een beetje denken aan een hand van Slenderman, met drie van die hele lange vingers.

Hij ziet er net zo gemeen uit. Toen ik hem op mijn hand uitprobeerde, dacht ik dat het nog mee zou vallen. Dat was verkeerd gedacht, zou later blijken.

Toen ik gespankt werd met deze zweep, voelde ik gelijk hoe scherp de puntjes van de zweep zijn. Waarschijnlijk door de schuine afwerking, maar ook door de dikte van het leer. Het zijn vooral de punten die je voelt. Door de bolling van de zweep, is de kracht van de slag al aardig afgezwakt wanneer de lengtes van de stroken op je huid neerkomen.

Op mijn billen ben ik gevoeliger dan op mijn borsten, dus mijn spanker verplaatste zich naar mijn borsten en ook daar werd deze zweep mij al snel te veel. Mijn borsten kleurden snel rood, maar werden niet blauw, ondanks dat de zweep toch behoorlijk veel pijn deed. Dat vond ik opvallend aan deze zweep. Ook mijn billen waren flink rood, maar niet blauw. De huid ging ook niet snel kapot, ondanks dat mijn spanker toch nog even flink doorgeslagen had. Ik wilde graag blauwe plekken, maar ik kreeg ze niet en trok de scherpe pijn van deze zweep niet langer.

Ik heb zwepen waar ik minder pijn van ervaar en snel blauwe plekken van krijg.

Het lijkt me dan ook een zweep die geschikt is voor masochisten, die goed scherpe pijn kunnen verdragen en liever niet met sporen rondlopen van de slaag die ze gehad hebben. Alhoewel ik wel verwacht dat je hier genoeg sporen mee kunt maken, wanneer je maar hard genoeg slaat. Zo ver is het bij mij niet gekomen.

Voor masochisten met een lage pijngrens of een dunne huid, is dit geen fijn speeltje. Hij is echt een ‘mean bastard’ for the die-hards!

Probeer hem zelf: The Reformatory Tawse van de London Tanners.

Slavin Rachab

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*