Shoppen met een slaafje

We werkten al een paar maanden er naar toe, bewust liet ik hem nadenken over hoe hij mij kon dienen. Tijdens de vele gesprekken heb ik hem laten weten wat ik zou verwachten van hem, van mijn eigen gewillige slaafje.
Een dag volledig in het teken van mij zoals het hoort.
Het is 10.00 uur wanneer ik zijn auto zie voor rijden, stipt op tijd zoals opgedragen.
Met gebogen hoofd wacht hij netjes bij de auto tot ik eraan kom lopen, mijn naaldhakken tikken op de tegels waardoor hij weet dat ik nader.
Snel loopt hij om de auto heen om het portier voor mij te openen terwijl hij mij een goedemorgen wenst. Ik geniet van zijn gedienstigheid. Hij spreekt mij aan met U en Mevrouw, iets anders duld ik vandaag niet.
Tijd om op weg te gaan en te genieten van wat de dag brengt.
We beginnen met een laat ontbijt op het terras in het centrum van een middelgrote plaats.
Hij weet dat hij niets hoeft te bestellen, een glas water en geroosterd brood is goed genoeg voor hem, ik vraag er een hondenbakje bij.
De dame van de bediening kijkt mij vreemd aan, ze ziet geen hond dus ik snap het wel, toch knikt ze en even later zit ik in mijn cappuccino te roeren terwijl ik nonchalant het glas water leeg giet in het bakje.
Ik zie hem slikken, hij weet wat ik verwacht. Publiekelijk wil ik hem op zijn knieën hebben, lebberend als het geile teefje dat hij is.

Wanneer de bak op de grond staat begin ik de toast te verkruimelen op het bord, ook deze zet ik op de grond. Grijnzend kijk ik naar mijn heerlijke slaafje. Hij heeft het moeilijk maar durft niet tegen te spreken. Strak kijk ik in zijn mooie blauw-grijze ogen, geen woorden zijn nodig mijn ogen dwingen hem naar de grond.
Slikkend zie ik hem om zich heen kijken, het is rustig in dit deel van de stad dus heel veel zorgen hoeft hij zich niet te maken.
Daarnaast kan hij altijd weer in zijn stoel zitten mocht het nodig zijn.
Met smaak begin ik aan mijn stokbroodje, met mes en vork begin ik het in kleinere stukken te snijden af en toe kijkend naar hoe mijn teefje daar slobbert. Kwijlend boven de bak probeert hij zoveel mogelijk water naar binnen te werken. Met zijn tong zoveel mogelijk toast op likkend terwijl hij af en toe smachtend omhoog kijkt naar mij.
Ik weet dat hij geil is, hard is puur en alleen door mijn nabijheid. Zodra hij aan mij denkt zijn de remmingen ver te zoeken, draaiend, hijgend en hunkerend naar een beetje aandacht van mij.

Wanneer ik klaar ben met mijn broodje en koffie vertel ik hem dat hij naar binnen moet gaan om af te rekenen. Wanneer hij terug is laat ik hem nog eventjes wachten voordat ook ik opsta en we samen naar de winkels trekken. Ik pas kleding, laat hem af en toe helpen en verder voornamelijk afrekenen en tassen dragen. Elke aankoop laat hem iets groeien, ik zie het aan hem. Elke aankoop maakt hem trotser omdat hij mij blij maakt.
In de schoenenwinkel besluit ik hem te plagen.
Hij mag schoenen komen brengen voor mij om te passen. Stijlvolle pumps met hoge stiletto hakken, lange laarzen met een rits die hij mag dichtritsen.
Terwijl hij geknield voor me zit laat ik een voet voorzien van een knalrode lak pump langs zijn bovenbenen glijden. De hak duw ik zachtjes en beheerst tegen zijn erectie aan, spelend met zijn ballen door de stof. Mijn teefje hijgt waarop ik hem bestraffend toespreek. Het is niet de bedoeling dat andere mensen horen dat hij geniet. Ik prik iets harder, duw iets verder tot ik zijn gezicht zie vertrekken van de pijn. Ik lach, hardop en besluit dat ik deze pumps wil.
Braaf loopt hij naar de kassa om de pumps en een paar zwarte laarzen die ik heb gekozen af te rekenen.
Bepakt en bezakt wandelen we verder, af en toe knijp ik hem, streel ik zijn lichaam of benoem ik zijn minderwaardigheid.
Hij weet dat hij waardeloos is, de enige waarde die hij heeft is de waarde die ik hem geef.
Zonder mij is hij niets, niets meer dan mat om je voeten aan af te vegen.
Stilletjes trek ik hem een erotiek shop in, ik heb een idee.
Peinzend staar ik langs de producten tot ik een mooie glanzende roze buttplug zie.
Grijnzend laat ik hem die afrekenen, hij heeft al een idee wat ik van plan ben.

We zoeken een nieuw terrasje op waar ik hem opdraag de plug op het toilet in zijn sletterige kontje te stoppen en mij een foto te sturen vanaf het toilet.
Het duurt niet lang voor ik een berichtje heb en zijn billen gespreid zie met een prachtige roze cirkel in het midden. Het koste hem blijkbaar geen moeite om in te brengen.
Niet veel later komt hij aangelopen, gebogen hoofd en een iets andere tred in zijn manier van lopen. Ik lach, geniet van zijn ongemak en opgelatenheid. Ik zie ook de natte plek in zijn broek en kan het niet laten om er opmerkingen over te maken.
‘Heeft mijn teefje in haar broek geplast? Of ben je zo’n geil sletje dat je je eigen vocht niet eens onzichtbaar bij je kan houden misschien?’

Beschaamd geeft hij toe dat hij opgewonden is en zijn opwinding niet kan verbergen. Ik lach hem uit en drink rustig mijn ondertussen bestelde koffie.
Bewust laat ik hem naast mij staan, een stoel vind ik niet nodig op dit moment.
Terwijl ik op mijn telefoon met vriendinnen praat via whatsapp en mijn koffie op drink zie ik hem kleiner worden. Hij mist mijn aandacht, voelt zich minderwaardig door mijn houding en dat is exact de bedoeling.
Na de koffie rekent hij weer braaf af waarna we nog een paar winkels afgaan voordat we naar de auto gaan en ik hem mij naar huis laat brengen.
Netjes opent hij mijn portier, brengt hij mijn tassen naar binnen en wacht hij op de volgende instructies.

Naakt met alleen de plug in wil ik dat hij de aankopen uitpakt en opruimt terwijl ik met een wijntje op de bank toekijk. Gewillig doet hij wat ik vraag, zorgvuldig alles pakt hij alles uit en bergt hij het op waar ik hem vertel dat het moet.
Ik geniet, geniet van dit spel net zoals ik kan genieten van slaan met een zweep of knijpen met mijn vingers.
Wanneer hij klaar is geef ik hem opdracht het bad vol te laten lopen en mij uit te kleden. Naakt stap ik genietend met mijn wijntje in het bad. Tijd voor mijn slaafje om zich aan te kleden en te vertrekken. De plug mag thuis pas uit..

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*