Meesteres Petra (Den Haag)

Meesteres Petra is geduldig en mild voor haar beginnende slaven, maar naarmate je vaker bij haar komt zal ze steeds strenger en veeleisender worden, tot ze je gekneed heeft tot haar perfecte slaaf. Haar spel is zowel fysiek als mentaal ze houdt er van je volledig te vernederen tot je huilend aan haar voeten ligt en een glimlach van je Meesteres alles is wat je verlangd.

Meesteres Petra houdt vooral van de wat langere sessies. Haar studio is uitermate geschikt voor langdurige opsluiting. Geef je helemaal over aan je Meesteres en voel de stress van het dagelijkste leven van je afgleiden tot alleen het geluk van je Meesteres overblijft.

Meer info en contact informatie op de website van Meesteres Petra

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.