Het Jaar (In Dienst van Meesteres Sophie)

Ze liep langs me terwijl ik opstond om haar langs te laten. Ik ving een kleine walm op van haar heerlijke parfum, die ik gedurende de afgelopen maanden zo goed had mogen leren kennen. Haar gracieuze verschijning schreedt voort door het restaurant van het hotel waar wij verbleven. Ik zag mannen naar haar kijken en de vrouwen van die mannen op hun beurt kwaad naar deze mannen kijken, omdat ze naar haar keken. Ik kon een glimlach niet onderdrukken en ging terug aan tafel zitten, terwijl zij op haar kamer nog even lipstick op ging doen. Peinzend speelde ik met mijn wijnglas. Over een half uur zouden we naar een Femdom Gala vertrekken, waar mij door haar en haar mede Domina’s waarschijnlijk een moeilijke tijd te wachten staat.

Een jaar geleden had het Gala nog zover weg geleken. Wat was het snel gegaan! Precies 12 maanden gelden kwamen grote lijnen van ons contract tot stand. Nadat ieder gaatje van mij totaal uitgewoond was geworden, mijn rug en kont volledig rood en op sommige plekken blauw geslagen waren, had ik op de toppen van mijn pijngrens en totale adoratie naar haar “Wilt u mijn vaste meesteres worden?” geroepen. Ik wist gewoon niets anders te zeggen door wat ik allemaal voelde. De pijn, de lust, haar verschijning in hele sensuele latex, maar vooral haar ogen en lach. Ik zag haar ogen en mooie lippen een lach vormen. Om vervolgens de tepelklemmen harder aangedraaid te voelen. Haar mond kwam bij mijn oor en ik hoorde kalm en zwoel: “Het is volgens mij niet zo verstandig om in deze situatie dit soort dingen te roepen”. Ze draaide de tepelklemmen nog een tandje harder aan. Ik riep door de pijnscheut heen: “Maar ik wil het echt Meesteres… wilt u mijn vaste Meesteres worden?’. De tepelklemmen schoten los. Ik zag haar gezicht vlakbij me terwijl ze achteloos met mijn bevrijde, maar hyper gevoelige tepels speelde en ik door moest gaan met trekken. Ze vroeg zwoel “Maar je weet dat je dan geen urenslaafje meer zult zijn? Je zult je gedurende een jaar volledig aan mij moeten geven. Alles doen wat ik zeg, alles doen wat ik wil en alles doen wanneer ik dat wil of daar toevalligerwijs zin in heb”. Ze begon te bijten in mijn tepels terwijl ze zei dat we dan maar een contact moesten maken. Ik had geaarzeld en zij gebood mij door te gaan met trekken. Een uur later zaten wij in het restaurant en hadden we een contract opgesteld. Zij zou mijn Meesteres worden voor een jaar en volledige controle over mij hebben. Met een grote via haar mobiel op afstand bestuurbare anaalplug in mijn kontje hadden we in het restaurant afspraken gemaakt over mijn commitment, haar privileges, eventuele uitjes en reisjes. Voor één vooruit te betalen bedrag mocht ik voor twaalf maanden haar slaafje zijn op de manier die zij wilde met dit Femdom Gala, waar we vanavond naar toe zouden gaan, als onze laatste avond en nacht. Ik zou gedurende een jaar, 24/7 puur Femdom mogen ondergaan van deze zinderende vrouw.

Hier zat ik dan twaalf maanden later in het restaurant op haar te wachen totdat ze terug zou komen van de hotelkamer. Aan de buitenkant een keurige man in een smoking, met een but plug in en mijn inmiddels vertrouwde chasity om. De chasity,, die ik kort na het ondertekenen van het contract voor mijn verjaardag had gekregen. Mijn verjaardag met haar, waarbij ze tijdens het heerlijke diner in het restaurant sensueel zinspeelde, dat we die avond misschien wel op één kamer zouden slapen. Mijn hoofd sloeg op hol. Een hele nacht met haar op een kamer. Naast haar liggen in bed. In de praktijk lag ik al snel bij aankomst in de hotelkamer vastgebonden aan het bed aan de electro, terwijl zij een bad nam. Na een zinderende sessie, waarbij ook haar bull nog even langskwam, eindigde ik inderdaad naast haar in bed, maar volledig vastgebonden. De rest van de nacht had ik zo vaak naar de mooie, slapende gestalte gekeken, hopende dat de lakens en haar lingerie bij het verliggen meer van haar lichaam zou onthullen. De volgende ochtend kreeg ik voor het eerst de chastity om. “Voor iets meer commitment” had ze lachend gezegd. “En nu is die het komende jaar 100% van mij” hoorde ik haar zeggen, terwijl ik in die mooie pretoogjes had gekeken.”Nu kun je tussendoor geen foutjes meer maken”.

In het begin was de chastity, die ik 24/7 droeg. tussen de momenten waarop zij bepaalde dat zij mij wilde zien, een ware martelgang gebleken. Daar ging mijn kans op dates tussendoor. Daar ging de mogelijkheid om over haar en onze sessies te fantaseren en tussendoor klaar te komen. Daar waren ineens de momenten dat je in de kleedkamer op de sportclub tijdens het douchen de chastity op één of andere manier moest verbergen voor 20 man. En ja en daar was ineens het probleem met de beveiliging op het vliegveld tijdens een zakenreis. Iets wat ik overigens had kunnen voorkomen als ik iets minder bijdehand was geweest in een opmerking naar haar. Soms werd ik dagenlang genegeerd. Andere dagen kreeg ik plagende berichtjes of ik een foto van haar in latex of een andere in lingerie mooier vond, filmpjes hoe ze door haar studio paradeerde, hoe ze met een ander slaafje of haar bull bezig was of mij helemaal gek maakte met allerlei erotische toespelingen op mijn gevangen situatie. Ondanks dat ze mij met mijn chastity in een oogwenk n vuur en vlam kon zetten, trad later ook de acceptatie van mijn lot in. Mijn lichaam, mijn pik en alles wat ik in de tussenpozen dat wij elkaar niet zagen aan sperma zou produceren, was volledig in haar macht en wachtte op alleen haar toestemming om eventueel gebruikt te worden. Ik was zuiver en mijn gedachten waren alleen naar haar gericht. Het mooiste vond ik dat ik daadwerkelijk continu het plezier bij haar had mogen bespeuren over mijn gevangen situatie. Zo had ik van haar vingers haar vocht mogen proeven hoezeer het haar opwond dat ik op op de toppen van mijn pijngrens 150 intensieve slagen incasseerde om tijdens een sessie voor even uit mijn chasity te mogen. Terwijl iedere slag mijn vlees roder maakte, ik de striemen op mijn lichaam voelde branden en desalniettemin mijn voorvocht rijkelijk langs de stalen spijlen van mijn chasity op de vloer van haar studio stroomde, hoorde ik achter mij haar lachen, plezier en zag ik wanneer ik mij omdraaide het oprechte genot in haar ogen.

De chasity was wel de rode draad in het afgelopen jaar geweest. Maar wat waren de hoogtepunten? Het waren er zo ontzettend veel. Waren het de zinderende “geen genot zonder pijn” sessies geweest? Was het hoe zij mij continu bespeelde gedurende het jaar en mij volledig in haar macht had? De ene sessie mocht ik mij een beetje het mannetje voelen, omdat zij mij toevallig had toegestaan in een bi-slavensessie een ietwat dominantere positie tegenover de andere slaven in te laten innemen. Een sessie later brak ze mij weer volledig af door terwijl ik helemaal vastgebonden was en machteloos moest toekijken hoe zij vlak voor mijn ogen haar plezier had met haar bull en uiteindelijk heftig slaand op mijn borst en mijn tepelklemmen nog strakker aandraaiend, zelf heftig klaarkwam vlak voor mijn ogen. Dezelfde bull overigens, die mij vervolgens duidelijk liet voelen wat ik een sessie eerder wellicht wat beter had kunnen doen. Was het onze ook in het contract overeengekomen korte vakantie geweest met fantastische diners en zinderende sessies op mijn hotelkamer geweest? Hoe ik haar toen met zonnebrand had mogen insmeren op het strandbed. Hoe ze mij hierbij op een geile manier vroeg geen plekje over te slaan, hoe ze volgens mij terwijl mijn handen over haar lichaam mochten gaan kleine kreuntjes van genot gaf. Om vervolgens een dag later ditzelfde te laten doen door twee te zongebruinde, te gladde, geile Italianen, die alleen maar hitsiger werden door haar overduidelijke geflirt, haar lachjes en subtiele bewegingen van haar heerlijke lichaam, terwijl zij mij strak bleef aankijken. Hoeveel slagen had ik niet gehad? Hoe vaak was ik niet hard van achteren genomen? Hoe vaak was ik niet op het toppen van mijn grenzen geweest? Hoe vaak had ik niet grenzen overschreden, mij nog meer aan haar gegeven en mij uiteindelijk berust in mijn lot van haar totale dominantie over mij.

Veel mensen zullen mij raar aankijken wanneer ze weten dat ik mij een jaar lang volledig overgeleverd heb aan mijn Meesteres. Maar die mensen hebben niet mogen meemaken en voelen wat ik allemaal het afgelopen jaar allemaal gevoeld heb. Het verlangen, de lust, de intense pijn in combinatie met de lust, de machteloosheid, de soms de waanzinnige wanhoop, het gevoel om gewenst te zijn en gewaardeerd te worden om vervolgens weer op je plek of zelfs daaronder gezet te worden, de interactie, de intense connectie maar tegelijkertijd ook de afstand, de intense climaxen waarvan ik niet wist dat het op bepaalde manieren meerdere malen achter elkaar mogelijk was, de overgave, de acceptatie en aan het einde was er altijd de onderwerping naar haar. In alles wat mij het afgelopen jaar was overkomen had ik mogen ervaren wat het echt is. Hoe een vrouw kan zijn wanneer zij zonder al teveel beperkingen volledig vrij invulling kan geven aan haar dominantie. Hoeveel oprecht plezier en opwinding ik van haar kant had mogen ervaren. Ze had gelijk gehad. Ik was geen urenslaafje meer, die van te voren misschien teveel voor het zeggen heeft qua invulling, tijdsduur en locatie. Zij had er het afgelopen jaar op één of andere manier voor gezorgd dat ik 24/7 in de ban van haar was geweest en dat ik volledig van haar was. Ik had zoveel geleerd, zoveel gezien, zoveel gevoeld, wat ik van te voren nooit voor mogelijk had gehouden.

Ik heb me in alles de laatste twaalf maanden gegeven. Mij volledig laten gaan. Maar ik realiseer me nu ongeveer een half etmaal voor het einde van ons contract, vlak voor het Gala, dat ik haar nog één ding nooit gezegd heb. Hoe vaak had ik niet op de toppen van mijn pijn en lust of op momenten van berusting, wanneer mijn hoofd op haar naakte schouder rustte en mijn naakte lichaam vlakbij het hare was, mijn liefde voor haar niet gewoon willen uitschreeuwen? Ik had nooit “Ik hou van u, Meesteres” geschreeuwd, ondanks dat ik het op zoveel momenten oprecht 100% gevoeld had en haar zo ontzettend veel van mijzelf had willen geven. Het was voor mij te makkelijk om het te roepen. Het moment zou te ongeloofwaardig zijn. Ik had het zo vaak gevoeld en het desondanks altijd weten te verzwijgen, voor mijzelf gehouden, net op tijd weten in te slikken en een enkele maal expres onverstaanbaar, halfzacht uitgesproken, om vervolgens naar haar te liegen over wat ik daadwerkelijk had gezegd.

In de overpeinzing schrik ik op door de trilling van mijn smartphone in mijn smoking jasje. Een bericht van haar of ik even naar haar kamer kan komen om te helpen met haar galajurk. Haastig teken ik de rekening af en spoed me naar haar kamer. Ik zie dat de deur van het slot is en stap aarzelend naar binnen. Daar zie ik haar van de achterkant in haar waanzinnige galajurk. Ik zie haar gezicht door de spiegel van het dressoir terwijl ze kort naar mij kijkt en vervolgens verder gaat met het stiften van haar fantastische lippen. Nu zie ik pas vlakbij haar stoel ook drie velletjes papier liggen. Zij gebiedt mij ervoor te knielen. Terwijl zij verder gaat en naar haarzelf kijkt zegt ze terloops: “Over één ding hebben wij het de afgelopen tijd nog niet gehad”. Ik realiseer ik me direct, dat we het inderdaad nog niet over de periode van na morgenochtend hebben gehad. Ik was nog te intens bezig van onze tijd samen te genieten. “Zou ze daarop doelen?”, schiet er door mij heen. Vluchtig gaan mijn ogen naar de drie velletjes, als dat een nieuw contract is, is het er één meer dan vorig jaar. “Wat zal ik verder met jou doen?” hoor ik ineens terwijl ze opstaat van haar stoel en bukt. “Ik moet zeggen dat het afgelopen jaar mij goed bevallen is en voor jou ligt een nieuw contract voor de periode na morgenochtend”. Ik kan het niet helpen dat mijn ogen te lang langs haar lichaam gaan, even blijven hangen bij haar decolleté en ik daarna pas in die mooie ogen kijk. Ik zie het plezier van de totale macht in haar ogen. “Zullen wij dat dan maar weer gaan ondertekenen?” zegt ze vervolgens knikkend naar de 3 velletjes papier. Stamelend antwoord ik haar, dat ik geen pen bij me heb. Lachend bukt ze en dwalen haar handen af naar mijn broek, die ze opent en waarvan ze vervolgens de ritssluiting naar beneden doet. Haar handen weten al snel mijn chastity vrij te maken uit mijn broek. Starend in haar ogen, waarin ik een grote mate van amusement zie, voel ik hoe ze mijn chastity van het slot haalt en afdoet. Gelijk veert mijn pik schokkend op. Snakkend naar enige bevrijding en heftig gestimuleerd door de situatie en haar totale verschijning. Ze staat op, licht haar galajurk voor zover nodig op en ik zie haar jarretels, haar dijen en haar slipje.

Ze pakt mijn hoofd en duwt mijn neus in haar kruis. Ik ruik haar, ik wil haar zo graag ruiken en zo ontzettend veel meer. Terwijl ze haar slipje een beetje opzij doet en haar schaamlippen toonbaar worden, zegt ze: “Hmmm … dan moet we maar op een andere manier overgaan tot ondertekening”. Ze pakt mijn hoofd weer en duwt mijn mond tegen haar schaamlippen. Ik ruik haar overheerlijke geur. Natuurlijk blijf ik braaf en beheerst. Natuurlijk ga ik niet uit mijzelf likken. Maar wat verlang ik er intens naar. Alles in mij wil het zo graag doen en vooral overtreffend goed doen. Ik krijg echter boven me “trekken” te horen. Mijn hand gaat over mijn inmiddels keiharde pik en ik voel het genot. Ik zie het plezier in de ogen als ik naar boven kijk. Opeens voel ik vocht in mijn mond. “Ik zou elke druppel maar goed doorslikken, want anders komt het over jouw smoking overhemd”, hoor ik haar zeggen. “Harder trekken”, roept ze en ik word gek van geilheid terwijl ik tegelijkertijd inderdaad geen druppel van haar urine mis. Gulzig drink ik alles op terwijl ik mijzelf steeds harder aftrek. Opeens stopt ze en zegt: “Dit laatste slokje hou je in je mond” om vervolgens een laatste hoeveelheid van haar vocht in mijn mond te laten vallen. Ze gaat voor mij staan. Ik kijk naar haar. “Harder trekken” roept ze terwijl mijn blik continu heen en weer gaat van haar ogen, naar haar decolleté en over haar hele lichaam. Ik word gek van verlangen. God, wat wil ik deze vrouw. Wat wil ik deze vrouw intens plezieren. Zij ziet dat ik bijna kan klaarkomen en zegt: “Nu mag je spuiten en ga je mij alles geven wat je de laatste weken hebt opgespaard”. Ik voel hoe ik intens schokkend en trillend klaarkom en hoe het vanwege de chasity gedurende twee weken opgebouwde sperma over mijn kant van het contract stroomt. Met een blik tussen opwinding en geamuseerdheid blijft ze mij daarna aankijken, terwijl ik vanwege de naschokken, trillend achter de velletjes papier op mijn knieën zit en kijk hoe hoe het sperma over mijn kant van het contract is gespoten en gevloeid. “Goed zo, slaafje. Dat dacht ik al” hoor ik lachend boven me. Ze staat op, fatsoeneert zich en terwijl ze in de spiegel kijkt om haar lippenstift nog even bij te werken, zegt ze achteloos: “Onderteken ook even namens mij?”. Ik ga met mijn mond naar de laatste bladzijde van het contract, plaats mijn lippen als een kus op de plek waar zij zou moeten ondertekenen en terwijl ik de inhoud van mijn mond over haar kant van het contract laat vloeien, denk ik stilletjes bij mijzelf: “Ik hou van u, Meesteres Sophie”. En geef het contract met een grote glimlach nog een laatste kus.

-Havanna Suite –

Website: www.mrs-sophie.com
Twitter: @Mrs_Sophie666
Instagram: @sophiedomina

1 Reactie op Het Jaar (In Dienst van Meesteres Sophie)

  1. Indrukwekkend ! Die invloed en macht van een vrouw een jaar lang te ervaren ,maakt een andere man van je: een verslaafde slaaf .Maar het contract in 3 velletjes werd uiteindelijk niet ondertekend ! Wat was Haar echte bedoeling daarmee ?

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*