Beste Dominant 2018 – Miss Victoria

Toen zondag de uitslag bekend werd van de Awards wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk de bekers bij de betreffende winnaars krijgen. Natuurlijk is de mogelijkheid er om deze op te sturen maar persoonlijk afgeven is toch net iets leuker.
Veel ruimte in de agenda was er niet maar Miss Victoria vond het zo leuk dat ze ruimte voor me maakte op woensdagavond. Eerst nog even toestemming vragen aan Meesteres maar dat was geen probleem. Ik zit toch al drie weken in mijn kooitje en mijn focus is dan ook volledig bij haar.
Na het werk snel nog even wat eten en dan naar Arnhem waar Miss Victoria het prachtige Donna Fiera op me zat te wachten. Ik moest even terug denken hoe lang het geleden is dan ik bij Donna Fiera ben geweest. Het was bijna 6 jaar geleden voor een medical play shoot voor onze zuster site StrictNurse.

Precies om 7 uur stond ik voor de deur. Ik hoorde hakken op de vloer en toen ging de deur op. Wauw ik moest het even op me laten in werken. Miss Victoria zag er prachtig uit, stijlvolle sexy fetish kleding en met haar hakken was ze zo ongeveer even lang als mij. Ik was een beetje ongemakkelijk en duwde maar meteen de bloemen en award in haar handen. Ze moest een beetje lachen met mijn onhandig gedrag. Maar ze was vooral heel blij met het winnen van de award. Stralend keek ze naar de Award. Meesteres Lilith kwam er bij en toen was het gelukkig tijd voor de foto’s:

Slavin Fay was klaar met haar sessie en ze kwam ook nog even de Award bewonderen. Na een goed half uur had ik wel voldoende Miss Victoria haar tijd gebruikt en ik besloot om terug naar Eindhoven te gaan. In de auto zag ik dat Meesteres met een berichtje had gestuurd met de opdracht haar te bellen. Dat voelt toch altijd lekker als Meesteres me controleert. Braafjes belde ik haar in de auto en we kletsen bijna heel de weg terug.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*