TKW Awards – tussenstand

De afgelopen week is er vol op gestemd op de Awards. Net een duizend stemmen kwamen er binnen, als je slechts eenmaal per dag/ per netwerk kan stemmen is dat een ongelooflijk resultaat.Jammer genoeg heeft een Meesteres besloten om te stoppen als professionele Meesteres waardoor er nu slechts 5 dames overblijven die strijden voor de titel.
Ze zijn zeker aan elkaar gewaagd maar het lijkt er op dat Miss Lynn Cane en Miss Victoria de heftigste strijd voeren. Hoewel we zeker Meesteres Denise die bekent staat om een heel leger subs in te kunnen zetten, de prachtige Soviet Mercedes en Meesteres Poison niet uitsluiten.

Bij de events ligt House of Submission duidelijk voor met hun opendag. Femdomination maakt zeker ook nog kans en laten we de immens populaire Meesteres Manita en haar showboat en BDSM Saturday niet vergeten.

Voor beste professional geen tussenstand om er slechts eenmaal gestemd kan worden. Ben je zelf werkzaam in de bdsm wereld en nog niet gestemd doe dat dan snel via een email naar info@thekinkyweb.nl
Nog eenmaal de keuzes:

Op zondag 3 juni sluit het stemmen om 12:00 ’s middags in de loop van de avond komt de uitslag op de website.

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Stem nu op Mij voor de TKW Awards! – Miss Victoria :: BDSM Meesteres
  2. Vote for Me at the TKW Awards! – Miss Victoria :: BDSM Mistress

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*