TKW Awards & German Fetish Ball

Iets meer dan een week geleden moest ik nog even langs het stadhuis in Eindhoven. Tegenwoordig zijn de openingsuren beperkt en ik kon het nog net na het werk bolwerken. Ik parkeerde onder het stadhuisplein en was nog net op tijd in het stadhuis. 20 minuten later stond ik weer buiten en tot mijn schrik was mijn auto ruit ingetikt en mijn werk laptop weg. Ongelooflijk balen, mijn gewone werk zit allemaal in de cloud maar mijn code voor het stemmen van de awards niet en is weg. Daarom besloten om het nomineren nog even door te laten gaan en het stemmen zal komende zondag beginnen op de awards.

Gelukkig was het niet allemaal kommer en kwel, afgelopen week was ik Meesteres in Berlijn. Voor het eerst heb ik German Fetish Ball bezocht. Wat een prachtig event was dat. De hoeveelheid Meesteressen aanwezig was niet normaal, eindelijk kregen al die Dames die ik alleen van twitter ken vorm. Meesteres had het hotel uitgekozen en natuurlijk voor de Ritz Carlton gegaan. Een super chique hotel met overal bediening, we kwamen aan en de portier deed de deur open van Meesteres nam onze bagage en bracht die naar de kamer. Ik vond het maar niets, ik was volledig nutteloos, het is mijn taak om voor Meesters te zorgen.

Maar goed na even gerust te hebben, naar de fetish fair, deze is niet zo groot maar was vol met prachtig mensen. Meesteres kocht een gemeen zweepje met metalen uiteinden die ze meteen even moest uitproberen. De metalen uiteinden deden ongelooflijk pijn maar iedereen zat te kijken dus ik bleef doodstil staan. Meesteres kent me natuurlijk door en door en deed er nog een schepje bovenop toen ze zag dat ik het zo moeilijk had. Het was tijd om wat te gaan drinken en daar kwamen we Meesteres Pretty Painless tegen met haar sub. Opeens ging iedereen roken en Meesteres liet me achter bij haar met de woorden, we zijn zo terug speel ondertussen maar met Joris. Een glimlach verscheen op haar gezicht en al snel zaten een paar gemene tepelklemmen op hun plek. Maar daarom moest ze niet glimlachen, ze had een gemene verzwaarde latex zweep gekocht en wilde die wel even uittesten.

Het leek alsof ze helemaal geen kracht zette, maar ze liet de zweep even draaien en kwam dan neer op mijn rug. De pijn was ondraaglijk een scherpe pijn alsof mijn volledige huid kapot ging. Ik hoorde haar een kreet van vreugde slaan en haar hand wreef over plek die ze net geraakt had. Ik kromp ineen van de pijn en het enige wat ze zei was wauw. Toen ging ze er voor, de ene slag na de andere slag kwam op mijn rug. Ik trilde van de pijn, ik voelde mijn hartslag op hol slaan en begon als een gek te zweten. Ze had het gelukkig door en hielp me terug op adem te komen. Ik was zo dankbaar dat het over was. Ze begon met mijn tepelklemmen te spelen en dat is een pijn waar ik van hou, alles behalve die zweep. Ik begon een beetje te kreunen van genot en toen zei ze mooi, nog 6. Ik wilde nee zeggen maar wist dat Meesteres ontgoocheld zou zijn dus ik kon alleen maar yes Governess zeggen.

De slagen waren hard en snel en toen was het over. Ik mocht haar voetjes kussen toen Meesteres weer binnen kwam. Ze knikte even goedkeurend toen ze mijn rug zag en dat was het, tijd om terug naar het hotel te gaan om ons om te kleden voor het hoofdevent.

Meesteres had een prachtige groene latex jurk aan en zo liepen we in het dure hotel. Iedereen keek naar haar vol bewondering. Ik was trots om naast deze prachtige mooie zelfverzekerde vrouw te mogen staan. Toen we op de locatie aankwamen was het super druk. We hebben gedanst en gedronken het was super gezellig maar eigenlijk was het een grote rave in fetish kleren, het had niets met BDSM te maken. We hebben tot diep in de nacht door gefeest en genoten. Volgend jaar gaan we zeker terug!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*