Meesteres Petrana: Een reis met onbekende bestemming

Ik was al jaren op zoek naar een Meesteres met lange natuurlijke nagels en lang haar.

Toen ik per ongeluk haar advertentie tegen kwam op het internet ergens in februari. Ik was meteen verkocht, wat een oogverblindende schoonheid met alles waar ik naar op zoek was. Ben onmiddellijk gaan uitzoeken wat er over haar bekend was op sociale media en verdiepte me in haar leven.

Uiteindelijk met een bonkend hart heb ik haar een beleefde mail gestuurd met doel een ontmoeting met sessie. Het antwoord kwam snel. Ik kon een afspraak maken met voorwaarde dat er een vooruitbetaalde bijdrage moest worden voldaan om te laten zien dat ik serieus was. Nou dat heb ik uiteraard meteen gedaan en omdat ik graag wilde weten hoe haar nagels qua lengte op dat moment waren vroeg ik om foto’s van haar handen. De foto’s die volgden spraken boekdelen, het was precies als ik me had voorgesteld. Het plaatje was compleet, nu nog een tijdstip. Na enkele mailuitwisselingen spraken we op valentijns dag af.

De dagen voorafgaand duurden zo ontzettend lang, ik wilde maar een ding, deze Meesteres aanbidden. Nou weet ik uit ervaring dat de fantasie en de voorpret soms nog spannender en zenuwachtiger zijn als de werkelijkheid.

Eindelijk was het zover, de dag des oordeel. Ik vertrok met de trein richting Den Haag op weg naar de SM studio. De zenuwen gierden door mijn hoofd. Het kon niet snel genoeg gaan. Na wat zoeken had ik eindelijk de studio gevonden waar mijn fantasie zou gaan plaatsvinden.

Na een verfrissende douche en in afwachting van Meesteres Petrana nam ik plaats op de bank bij het haardvuur. Een betere setting had Zij niet kunnen uitzoeken.

En daar ging de deur open, elegant en stijlvol zoals het een echte Meesteres betaamt kwam Ze dicht naast me op de bank zitten. Dit had ik niet verwacht, want uit eerdere ervaringen is het meestal zo dat de Meesteres afstand bewaart door in een stoel naast je te gaan zitten.

Ze liet me haar mooie handen en lange nagels van dichtbij zien. Ik had het niet meer, mijn gedachten schoten alle kanten op. Dit was boven alle verwachtingen, dit was waar ik al die tijd naar op zoek was, een Meesteres die dezelfde fetish deelde als ikzelf.

Na het intake gesprek gebood Ze mij om me te ontkleden en naakt op bed te gaan liggen. Ze kwam op mij zitten haar benen op mijn armen zodat ik geen beweging vrijheid had. Langzaam voelde ik haar nagels op mijn lichaam en begon ze mijn lichaam te verkennen waarbij Ze behoedzaam in mijn ogen keek hoe ik daar op reageerde. Ik voelde me zo ontzettend nederig.

Ze begon mijn tepels te bewerken met haar scherpe nagels en keek me daarbij wederom diep in mijn ogen en zei: “suffer for Me”…..,toen wist ik het zeker, dit word mijn Meesteres.

De 1,5 uur waren voorbij voordat ik het in de gaten had en na een douche nam ik afscheid van Meesteres Petrana.

Met een hoofd vol gedachten vervolgde ik mijn reis naar huis.

De volgende dag kreeg ik een mailtje dat Ze het fijn had gevonden om mij te ontmoeten. Nu heb ik het nog nooit meegemaakt dat een Meesteres na een sessie contact opneemt, bijzonder. Dat was de start van een dagelijks contact via de mail en nu op dit moment via de chat.

Heb inmiddels ook een hele fijne online sessie gehad via skype en Haar nog wat beter leren kennen.

Ik ben nu in training om Haar persoonlijke slaaf te worden. Dat vergt de nodige investering om te bewijzen dat je het waard bent. Daar krijg ik veel persoonlijke aandacht voor terug. Als je een diepere D/s relatie wilt opbouwen kost dat tijd en vertrouwen. Ik hoop dat ik op de goede weg ben en dat ik veel van Meesteres Petrana kan leren om een goede slaaf te worden.

De reis is pas begonnen en tijd zal leren waar deze eindigt.

stephan

(e-mail bekent bij de redactie)

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*