Meester en daan (fantasieverhaal) deel 10

Lees de andere delen

Meester neemt zijn tijd en kijkt naar onze open monden, klaar om zijn pis op te vangen.
“Tongen naar buiten.” zegt Meester
We twijfelen geen moment en doen tegelijk onze tongen naar buiten.
Dan komen de eerste druppels, ze vallen op mijn borst, ik schrik er even van en moet giechelen.
“AH! hahaha” is mijn reactie op de eerste druppels pis van Meester.
Dan pist Hij door op daans grote borsten. Hij gaat heen en weer van de ene borst naar de andere en ik hoor hem er bij kreunen van genot.
“Ah ja, geil zeg” hoor ik Meester zeggen. Hij kan er zo van genieten om ons hiermee te vernederen.
Wanneer ik weer iets kan verwachten weet ik niet en ik houd het ook niet meer lang vol om zo scheef naar rechts te kijken met mijn ogen. Dus ik doe even mijn ogen dicht en dat zal Meester gezien hebben natuurlijk, want toen in ene, flatssjj zo een straal in mijn gezicht.
Weer slaak ik een kreet van schrik.

“Mond open, mond open, tong naar buiten” zegt Meester.
Snel open ik mijn mond weer en steek mijn tong naar buiten. Meester pist nu over mijn tong heen, over de wondjes die hij er gemaakt heeft. Dan pist hij mijn mond vol tot het overstroomt en dan stroomt alle pis zo langs mijn wangen over mijn borsten naar beneden. Mijn goede voornemen om het door te slikken, ben ik dan alweer vergeten. Als het toch niet hoeft en zo ook goed is?
Dan pist hij daan in haar mond, daan kreunt dat het een lieve lust is en ik geloof dat ze het nog zomaar doorslikt ook. Oh wauw hé, niet te geloven, het maakt me wel een beetje jaloers.
Als ik daar onderuit kan komen dan doe ik dat altijd, maar als daan het zomaar doet dan kan ik niet achterblijven.
Zo te zien heeft daan helemaal geen moeite met plasseks, dus dat was alvast het probleem niet, blijkt.
Dan moet het dus tóch aan mij gelegen hebben, dat is dan toch de enige mogelijkheid die overblijft?

Meester geniet duidelijk intens van daan’s onderdanigheid en gewilligheid om hem leeg te drinken. Dat ze het zomaar kan, maakt me best wel een beetje jaloers en dan wil ik dat ook kunnen.
Meester geeft daan de volle lading en ik vraag me af of ik nog in beeld ben? Alle pis gaat naar daan, waarom? Waarom krijg ik niets meer? Vind Meester mij niet leuk meer?
“Wil jij ook nog wat?” vraagt Meester
Gretig schud ik ‘ja’
“Graag Meester” weet ik nog uit te brengen.
“Waarom zou ik jou geven? jij laat alles wegstromen uit je mond, dat is zonde. Waardeloze slavin ben je rachab, echt waardeloos.” Hij spuugt een keer mijn kant uit.
Oh dit is echt niet leuk, ik slik een brok weg in mijn keel. Krijg ik niet eens nog een kans?
daan kreunt en Meester geniet er ook intens van en ik? ik hang er maar een beetje voor spek en bonen bij, voor jan met de korte achternaam, ik wil ook!!!
“Nu jij rachab, al verwacht ik er niet veel van, waardeloze slet” zegt Meester streng en pist in mijn nog openstaande mond.
Mijn mindset kan niet beter zijn nu. Door het uitspelen van Meester tussen daan en mij groeit de concurrentiedrang in mij tot een hoogtepunt.
Het is ongelofelijk wat dit met je kan doen. Meester pist in mijn mond en ik slik alles weg, alles, kreunend, kronkelend en het smaakt ineens héérlijk.
Meester duwt mijn hoofd op zijn pik en ik sabbel eraan alsof het een flesje is en gulzig drink ik de laatste slokjes op.
“Wáárdeloos rachab, wáárdeloos,” zegt Meester op een toon waarop ik hoor dat hij intens aan het genieten is.
daan wordt er ook bij getrokken en moet aan Meesters ballen zuigen.
De laatste druppels zijn eruit en zijn pik wordt gelijk loeihard en er komen meteen al wat druppels voorvocht uitstromen.
Die druppels voorvocht deel ik met daan. Onze tongen glijden om Meesters eikel en spelen met het voorvocht wat uit zijn pik stroomt.
“Zoen elkaar slavinnen” zegt Meester en daarop zoenen daan en ik elkaar en wisselen we de pissmaak in onze mond van Meester nog eens uit.
daan kreunt en duwt haar borsten tegen de mijne. We wrijven onze natte naakte lijven tegen elkaar aan en zoenen elkaar heftig en geil.
daan is leuk, daan is lief, daan is echt een goede slavin bedenk ik me. Daar kan ik nog veel van leren, tenminste, ik denk niet dat ik ooit zo kán worden als daan.
ik vraag me af of dat een goed iets is, of een slecht iets.

Lang nadenken erover kan nu niet, want we moeten Meesters staaf weer eens goed verwennen. We zuigen dat het een lieve lust is aan de stijve pik van Meester. Hij duwt hem diep mijn keel in en ik probeer hem zo goed mogelijk erin te houden zonder te gaan kokhalzen.
De geluiden liegen er niet om, gegorgel, slijm, gekreun, ‘ahhh Meester, wat een heerlijke pik heeft u toch’ denk ik, terwijl ik hem vol overgave pijp en er niet over denk om dit te verpesten, want dan krijgt daan straks alle eer en blijf ik zitten met het rotgevoel dat ik het weer eens verpest heb.

Hmm die gedachte helpt wel heel erg om die pik diep in mijn strot te laten glijden. ik vraag me af hoe dat voelt voor Meester. Zijn eikel glijdt langs mijn huig en nog dieper mijn keel in, daar doe ik mijn best om hem in te slikken, zodat hij goed mijn slokdarm inglijdt en Meester deze wanden strak om zijn pik kan voelen.
daan hangt er nu maar wat bij en voelt aan Meesters ballen. Moet ik me er zorgen om maken of niet? Ach ja, dat gevoel had ik zojuist zelf ook, dus eigenlijk vind ik het wel even best, of moet ik toch ook aan daan denken?
Daar zit ik me dan even zo zorgen om te maken, dat ik niet eens in de gaten heb dat Meester ineens zijn zaad aan het verschieten is, diep in mijn keel.
Luid kreunend komt Meester klaar.
Een soort oerkreun komt er uit zijn keel omhoog, zo hard dat ik hoop dat de buren het hier niet kunnen horen, haha, dat zou wat zijn.
Dan houd ik het niet meer, zijn lul zo diep in mijn keel. Hij blijft maar spuiten. Het duurt ontzettend lang en ik krijg geen lucht meer. Ik moet dus wel naar lucht happen. Ik trek me wat terug en precies op dat moment spuit Meester nog een lading zaad mijn keel in. Ik verslik me erin, het komt half in mijn luchtpijp terecht, he verdraaid, waarom kan het nou nooit zo gaan als in de film bij mij??
Ik kuch en proest en moet tegelijkertijd lachen, daan springt snel bij om Meesters laatste lading zaad op te vangen in haar mond.
Ondertussen lig ik nog kuchend en proestend en lachend in de badkuip. Damn wat prikt dat zeg, zaad in je luchtpijp, gadverdamme.

“Vind je dat grappig rachab?” vraagt Meester met een grijns op zijn gezicht die weer niet veel goeds belooft.
Oh nee nou gaan we het krijgen natuurlijk.
“KUCH, KUCH, PROEST, UHHH Nee Meester, Nee, natuurlijk niet Meester, KUCH KUCH” ik snuif wat druppels vocht weg uit mijn neus en veeg de tranen die uit mijn ogen druipen weg en probeer te praten, zo goed en kwaad als het gaat, maar het gaat niet echt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*