The Kinky Web Awards 2018

Het is alweer de 4de editite van TKW Awards. Als eerste willen we voor de laatste keer de winnaars vernoemen, maar het is tijd voor een nieuwe strijd, tijd om te starten met TKW AWARDS 2018!

Beste Dominante: Mistress Diva Nikita Wilde

Beste Event:  Amystique

Beste professional: Meesteres Denise

Bekijk alle winnaars hier! Vergeet ook niet om nog eenmaal de prachtige animiatie van Hans van der Kamp te bekijken over de uitslag.

De nominaties zijn vanaf nu geopend. Stuur je nominatie nu in via email: info@thekinkyweb.nl
Stuur een duidelijke motivatie waarom je vind dat deze Meesteres of Event het verdiend genomineerd te worden.
Werk je in de bdsm wereld (in de ruimste zin van het woord) nomineer dan ook voor de professional award!

Meer info op TKW Awards 2018

 

3 Reacties op The Kinky Web Awards 2018

  1. ik nomineer Miss Victoria, Zij ontvangt in Studio Donna Fiera te Arnhem.
    Na jarenlang “zoekende” te zijn geweest in de BDSM wereld, ben ik vorig jaar bij Haar terecht gekomen, en vanaf het allereerste moment was er een gevoel van thuiskomen, echt onbeschrijfelijk…. Geen enkele sessie bij Haar is hetzelfde, Zij weet de juiste snaar te raken, en dat figuurlijk en zeker ook letterlijk… Zij laat elke keer Haar sporen na op mijn lichaam en laat mij zo genieten…. ik ben vorig jaar “herboren” en de Meesteres die dit gerealiseerd heeft is Miss Victoria… Zij voert geen act op, Zij is echt en puur…. In alles een heel mooi Mens ! ik ben Haar dankbaar, en voor mij is Zij zeker de Meesteres van het jaar !

    Met vriendelijke groet, slaaf_g.

  2. Ik wil alvast voor 2019 mijn Meesteres Lady Fabiola Fatale nomineren. Elke sessie heeft zij mij nieuwe verrassende dingen geleerd en mijn bdsm-horizon ruim verbreedt, Zij heeft mij verslaafd gemaakt, ik bezoek haar al 3 jaren.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*