Slavenveiling

Afgelopen donderdag zei Meesteres dat ze een verrassing voor me had. Ik was meteen een beetje zenuwachtig maar wist beter dan te vragen wat het precies was. Na het werk spraken we af bij Mistress Evilyn. Ik vroeg me af of dat het was? Meesteres zag er prachtig uit en niet veel later kwam er een fotografe binnen en voor ik het wist zat ik in een sexy fotoshoot. Na een uur was het voorbij en Meesteres en ik gingen even naar de lokale pub. We waren volledig outsider daar, Meesteres in haar sexy outfit en ik in mijn kantoor kleren tussen de shirtjes van Arsenal.
Uiteindelijk zei Meesters dat het tijd was. We gingen vlakbij naar een club. De portier zei meteen welkom Madame Caramel en voor ik het wist had ik mijn collar om en zat ik op mijn knieën naast Meesteres. We waren op de femdom avond van Master May, laat je niet misleiden door Master. May is een prachtige donkere Meesteres.
Toen werd de avond duidelijk, het was een slavenveiling en Meesteres had me inschreven als femdom slaaf zonder beperkingen.
Meesteres krijg een wijntje ingeschonken en ik moest zonder iets naast haar staan. Toen iedereen binnen was gingen we naar de dungeon. Master May leerde ons onze welkoms boodschap voor de Meesteressen. We moesten allemaal op een rij staan en naar beneden kijken. De Meesteressen kwamen binnen en de keuring begon. Ik stond eerst met een kleine glimlach maar al snal begon ik me ongemakkelijk te voelen. De ene Meesteres na de andere kwam langs. Ze knepen in mijn armen, keurden mijn tanden en ik kreeg een knijpende hand in mijn ballen.
Ik wist dat het spel was maar deze keuring kwam binnen. Al snel voelde ik me heel onderdanig terwijl de ene na de andere prachtige Meesteres me keurde. Toen begon de veiling. Ik stond als eerste maar de veilingmeester sloeg me over en begon met de tweede in lijn. Ik zag de dames om de slaven vechten en na elke slaaf voelde ik de onrust groeien. Ik stond er helemaal in mijn eentje en de ene slaaf na de andere werd verkocht. Meesteres had er al twee gekocht en iedereen waarvan ik hoopte dat ze mij zouden kopen had al een slaaf. Als allerlaatste was ik aan de beurt. Ik voelde me zo vernederd zo laag. Er was weinig intresse in mij want iedereen had al een slaaf. Meesteres kwam ter hulp en liet me de slavenposities showen en toonde dat ik wel degelijk een training had. Uiteindelijk boden twee Meesteressen op me en ik werd verkocht aan een mooie donkere Meesterer s.
Het was de eerste keer dat ze een slaaf onder haar controle had en ze wist totaal niet wat te doen. Gelukkig was Master Monster er bij die haar hielp mij te domineren. Ze was wat onwennig maar al snel was ik haar voeten aan het masseren en daarna probeerde ze de cane uit. Haar onervarenheid maakte het een heel spannende ervaring. Ze sloeg steeds harder en raakte alles wat ze kon raken. Ik wist niet of ik moest lachen of huilen. Maar voor ik er erg in had was haar aandacht weg. Ik stond er nog met mijn kontje in de lucht maar ze was aan het spelen met een andere slaaf. Ik bleef maar staan wat kon ik anders doen.
Gelukkig zag Meesteres me en kwam naar me toe.
Haar zweep knalde en ik wist weer wat echte pijn was. Ik kreeg 10 slagen en stond meteen te trillen op mijn benen. Meesteres had 2 slaven waar ze voor moest zorgen dus ik was weer snel alleen. Maar ik vond het prima, ik genoot van de pijn die aan het nagloeien was.
Nu ik geen Meesteres meer had kon ik om me heen kijken, het was een prachtig zicht. Alle slaven werden tot het uiterste gedreven. Ik zag de dames lachen en de slaven schreeuwen. Een Amerikaanse Meesteres was een sub aan het zwepen die alle kanten opging en om genade vroeg. Meesteres zei Joris neemt zijn plaats in. Met het lood in mijn schoenen ging ik staan en het zwepen begon. Het deed meteen echt pijn en ik sloot me af. Ze ging steeds sneller en harder. Mijn rug deed steeds meer pijn en Meesteres kwam naar me toe en zei ik ga naar de bar je mag je safeword gebruiken. Tja dat was toch mijn eer te na en ik hield vol terwijl het steeds meer pijn deed. Uiteindelijk stopte ze, en vroeg heel simpel, done? Ik knikte en liep toen zo snel ik kon naar mijn Meesteres. Die was midden in een facesitting scene met haar nieuwe sub. Ik ging er maar wat ongemakkelijk achter staan en keek hoe hij zat te genieten van Meesteres haar prachtige kontje.
Niet veel later bleek het 12 uur te zijn en moest de club sluiten. Meesteres zei dat ik me moest aankleden maar haf me niet het teken om mijn collar uit te doen. Ik wist ondertussen wel beter dan haar te vragen en dus gingen we naar buiten, Zei in haar fetish outfit ik met mijn collar. Ze had honger en dus gingen we nog wat eten. Ongemakkelijk ging ik het restaurant binnen. Maar iedereen zat naar Meesteres te kijken en niet naar mij.

3 Reacties op Slavenveiling

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*