Latina Meesteres, Mistress Alexia komt naar Amsterdam

Een Latina Meesteres is altijd net iets exotischer dan je standaard Meesteres.  Als je Meesteres Alexia voor het eerst ziet kijk je vooral naar haar prachtig vrouwelijke rondingen. Wanneer ze je aanspreekt smelt je voor haar donkere stem met een sexy spaans accent en voor je het weet ben je helemaal verslaafd  aan  deze prachtige vrouw.

Wanneer ze je eenmaal in haar web heeft komen haar sadistische trekjes naar boven. Ze geniet er van om je pijn grenzen te verkennen, steeds wat meer van je te verlangen tot je helemaal van haar bent. Je niets anders meer wilt dan haar aandacht dan haar voelen in pijn of genot zolang ze je maar aanraakt.

Ook jij kan dit ervaren, al over enkele weken is ze voor het eerst in Amsterdam van 14 tot 17 april kan je haar ontmoeten, dit zowel in de studio of in een meer ontspannen sfeer. Neem haar mee winkelen of uit eten voor je sessie en geniet er van om haar te kunnen dienen.

Meer info kan je vinden op haar website: Mistress Alexia

een afspraak kan je meteen boeken via +34 6660077 of mistressalexia97@gmail.com

 

foto: MC_Joris

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.