bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

D/s relaties

De afgelopen maanden zijn er in mijn omgeving verschillende D/s relaties gesneuveld. Het maakt me altijd verdrietig. Overal was eigenlijk dezelfde reden jaloezie! Het begint altijd zo mooi, de sub helemaal in zijn nopjes dat hij aandacht krijgt van een prachtige Meesteres. De Meesteres heeft eigenlijk altijd een dubbele agenda. Ze is op zoek naar een klant of een lifestyle sub die haar leven makkelijker maakt. Zelden is ze op zoek naar een levenspartner.
Zo is het ook bij mij gegaan. Ik was opslag verliefd op mijn Meesteres maar zij zag vooral een gewillige kneedbare sub in mij.

De eerste maanden van een nieuwe D/s relatie is vooral voor de sub een roze wolk. Alles is nieuwe en waar je al die jaren van gedroomd hebt is eindelijk werkelijkheid. De meeste subs zijn dan ook helemaal verkocht aan hun Meesteres. Uiteindelijk komt het moment er dat een nieuwe sub in beeld komt of nog erger de Meesteres krijgt een relatie. Opeens wordt je in een positie geduwd die voor je Meesteres altijd al duidelijk was maar voor de sub als een donderslag bij heldere hemel komt.

Je bent sterk en vecht voor je plekje, maar keer op keer word je door je Meesteres op je plaats gezet. Je bent haar sub, haar lifestyle slaaf, niet haar partner. Uiteindelijk wordt het je duidelijk en je staat voor de keuze om te aanvaarden dat je niet meer dan een slaaf bent voor haar of haar verlaten voor die kleine kans ooit liefde te vinden in die dominante levenspartner.

Langs de andere kant heb je de partner van je Meesteres die al staat hij op nummer 1 haar liefde toch moet delen. Want een Meesteres houdt van haar slaven en controleert hun seksualiteit. Dat is een heel intieme relatie die niet makkelijk is te aanvaarden als partner.

Dit alles zorgt er jammer genoeg voor dat veel slaven na soms jaren hun Meesteres verlaten of aan de kant gezet worden. Kan dit niet anders, beter?

Ik besef dat ik geluk heb gehad, uiteindelijk is mijn Meesteres voor me gevallen en ben ik nu de partner die moet omgaan met subs die haar tijd opeisen. Ik doe mijn best om niet jaloers te zijn om ruimte te geven voor haar subs, maar het is niet makkelijk. Meesteres helpt door mijn jaloezie geen ruimte te geven, Mistress does what she pleases.

2 Reacties op D/s relaties

  1. Wow, few words but so much meaning, significance and insight. Many of your postings here deal with aspects of that relationship challenge, and I can only stand back in awe at how well you deal with it, although I think you’ve not always found it easy. The rewards of having a partner who is also your Domme (maybe that should be a Domme who is also your partner), are great indeed, but it doesn’t come for free. Thanks for sharing, for having the courage to share. I’ve found many of your posts around this deeply thought-provoking and ultimately instructive. From the outside, you and MC seem so perfect, so ideal, but of course nothing is ever quite that perfect, and that is a valuable perspective.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.